Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Petrecere-surpriză pentru 30 de copii romi, la Complexul de Nataţie Târgovişte!

Publicat

pe

La inițiativa președintelui Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, Tudorică Răducanu, 30 de copii aparținând comunității de romi din Târgoviște au mers astăzi, 6 septembrie 2019, la Complexul Olimpic de Natație pentru câteva ore de destindere și voie bună. Micuţii, supravegheați îndeaproape de reprezentanții asociației, au făcut plajă, au înotat, s-au jucat și, bineînțeles, au fost invitați la masă.

„A fost o acţiune de suflet. Un gest firesc pe care vrem să-l permanentizăm. Trebuie să le arătăm copiilor noștri afecțiune, implicare, dăruire. Aceste ieșiri, în afară de factorul destindere, bucurie, au și rolul de a-i deprinde cu socializarea, cu comunicarea, cu spiritul de echipă”, ne-a declarat Tudorică Răducanu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!