Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Doi frați din Răzvad au murit intoxicați cu gaze într-o fântână!

Publicat

pe

Întreaga comunitate din Răzvad, județul Dâmbovița, a fost zguduită la aflarea veștii că doi bărbați, frați, din localitate, au murit intoxicați cu gaze într-o fântână aflată pe domeniul public. Se pare că unul dintre ei intrase să curețe puțul, la insistențele unui localnic, deși era acoperit și închis, apa nemaifiind potabilă.

Acolo, jos, la o adâncime de circa 14 metri, gazele ieșite din pământ l-au amețit. Cei de la suprafață și-au dat seama că lucrurile nu sunt în regulă. După cel din puț a coborât fratele său. Din păcate, și acesta a fost doborât de emanație. În aceste condiții, s-a dat imediat alarma.

La fața locului au sosit de urgentă echipajele de la ISU Dâmbovița. Cei doi frați, de 43, respectiv 49 de ani, au fost scoși inconștienți din fântână. S-a trecut rapid la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, organismele lor nu au mai răspuns la aceste acțiuni.

ACTUALITATE

COVID-19: Situația se agravează în Dâmbovița și autoritățile continuă să tacă!

Publicat

pe

de

Situația este pe cale să devină una alarmantă în județul Dâmbovița, pe fondul înmulțirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus și decese. În Ialomița spre exemplu, în ultimele zile, au murit trei bărbați despre care se știe că nu au călătorit și nici nu au avut contact direct cu vreo persoană confirmată. Unul dintre ei avea 39 de ani și nici nu suferea de vreo altă afecțiune.

Solicităm prefectului Aurelian Popa, președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și managerului Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște – Claudiu Dumitrescu, să convoace o conferință de presă în mediul virtual sau măcar să vină cu o comunicare precisă, detaliată, în care să prezinte populației, prin intermediul mijloacelor media locale, care este situația în spitalul județean, atât a pacienților cu coronavirus cât și în ceea ce privește pregătirea unității pentru un aflux puternic de persoane infectate cu COVID-19.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Trompeta Rareș Bogdan e supărat pe ALDE pentru că arătăm bâlbâielile guvernului Orban

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, s-a pus cu tunurile pe europarlamentarul liberal Rareș Bogdan. Petre l-a asemănat cu o trompetă galbenă pe fostul jurnalist intrat în politică.
Supărarea președintelui ALDE Dâmbovița pleacă de la faptul că liberalul Rareș Bogdan nu a avut de lucru și s-a legat de ALDE și de conducătorul acestui partid, Călin Popescu Tăriceanu, pe care Ionel Petre nu l-a părăsit, arătând că este un oștean credincios. Se pare că europarlamentarul a fost deranjat de campania de imagine pe care ALDE o desfășoară acum în mediul virtual. Textul postat pe Facebook de Ionel Petre este dur, vulcanic, un fel de declarație de război adresată liberalilor.

„Trompeta Rareș Bogdan e supărat pe ALDE pentru că arătăm bâlbâielile guvernului Orban, lipsa de experiență și decizie pe care o afișează din plin.

Nu mai este niciun dubiu că Iohannis și PNL au știut de criza de coronavirus (poate și dl Ruj Roz), dar au ținut-o ascunsă ca să facă alegeri anticipate.

Dacă CCR nu le-ar fi dat în cap anulând ordonanța cu alegerile anticipate, astăzi, în plină criză, cu persoane decedate din cauza noului coronavirus, batistuță și ai lui ne-ar fi obligat să mergem la vot!

PNL-ul arată cum arată azi și din cauza unor populiști ordinari precum Rareș Bogdan, dar și din cauza obedienței fără limită față de locatarul de la Cotroceni.

Suntem de acord totuși cu ceva din ce zice batistuță: să lăsăm politica pentru după. Dar până atunci ascunde-te la Bruxelles și ronțăie miile de euro pe luna pe care le primești, trompetă galbenă”!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT