Conectați-vă cu noi

Comunicat PNL Dâmboviţa: Familia Plumb cu ochii pe banii publici!

Am aflat dinspre partidul de guvernământ că pe dâmboviteni îi așteaptă o mare investiție – RENOVAREA GĂRII TITU. Până aici toate bune și frumoase, mai ales că vorbim despre un important nod feroviar al României lăsat în uitare de foarte mult timp.

Și pentru că în PSD nu este nimic întâmplător, se pare că doamna Rovana Plumb nu este străină de această inițiativă și o dorește ‘’valorificată’’ sperând să o transforme într-o afacere de familie în beneficiul odraslei, Andrei Plumb.

Profitând de această ocazie, doamna Plumb s-a gândit să ‘’rezolve’’ și vechea problemă a șefului Gării Titu, Marius Dinică, pe care l-a dorit îndepărtat din funcție încă de acum câtiva ani, deoarece nu are carnet PSD.Iî stă alături în acest demers chiar dl. Răzvan Cuc – Ministrul Transporturilor care nu este la prima tentativă de îndepărtare a lui Marius Dinică.

Atragem atenția PSD, că această investiție în valoare de 1 milion de euro se face cu banii românilor și nu cu bani de la casieria de partid.

O rugăm de doamna Plumb să fie atentă la problemele județului Dâmbovița și nu la buzunarele odraslei pe care le umple sistematic cu bani publici de o bună bucată de timp.

Biroul de presă PNL Dâmbovița

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.