Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Calculele politice cinice afectează imaginea României!

Publicat

pe

Carmen Holban, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, a salutat nominalizarea pentru funcţia de comisar european a europarlamentarei Rovana Plumb, liderul filialei dâmboviţene.

Consideră deputata Carmen Hoban că, pentru toţi membri PSD, pentru toţi dâmboviţenii, pentru toţi românii, desemnarea Rovanei Plumb în înalta funcţie europeană ar trebui să reprezinte un motiv de mândrie, de încredere şi de speranţă.

„Vă mărturisesc că este un moment politic extrem de special pentru organizaţia noastră ca un membru, chiar preşedintele filialei, să facă parte din echipa de conducere a Comisiei Europene.

Personal, sunt mândră şi am primit vestea nominalizării cu multă bucurie. Sunt convinsă că doamna Rovana Plumb are experienţa şi competenţele necesare exercitării acestei funcţii. Tocmai de aceea a primit sprijinul Guvernului României, al colegilor din CEX, pentru a ne reprezenta în Comisia Europeană”, a declarat Carmen Holban.

Preşedinta executivă a PSD Dâmboviţa a criticat opoziţia care, bazată doar pe calcule politice legate de campania electorală prezidenţială, creează dispute în societatea românească, având un discurs negativ despre nominalizarea Rovanei Plumb.

„Nu este pentru prima dată când opoziţia, PNL şi USR, votează împotriva reprezentanţilor propriei ţări. Sunt extrem de dezamăgită de aceste calcule politice cinice care afectează imaginea României, creând impresia că suntem un popor conflictual prin excelenţă”, a mai spus preşedinta executivă a PSD Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Fetița din Gura Şuții, ucisă de un olandez care a fugit din România?

Publicat

pe

Operațiunea declanșată de autorității în cazul fetitei din Gura Sutii a fost una de excepție chiar dacă, din nefericire, copila nu a fost găsită în viață. Oamenii din sat spun că ar fi văzut în așezare o mașină suspectă, dar nu s-au gândit că la volan ar fi vorba de un criminal periculos. În spațiul public, prin zvon, s-au răspândit date cum că ar fi vorba despre un olandez şi că acesta ar fi plecat deja din România. Se mai spune, de asemenea, că la un punct vamal ar fi fost găsit ghiozdanul fetiței etc…

Faptul că oamenii legii căutau de aseară trupul copilei în apele râului Dâmbovița, prin păduri, zăvoaie și pe câmpuri denotă clar că aveau indicii serioase că obsedatul care a răpit-o pe Adriana a omorât-o. Alții spun că nu ar fi o persoană străină, ci, dimpotrivă, chiar cineva din sat, o cunoștință a familiei. Cert este că sadicul personaj a ucis copila, de frică să nu fie descoperit.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fetița dispărută din Gura Şuții a fost găsită moartă

Publicat

pe

de

Căutările copilei de 11 ani, care a dispărut vineri când se întorcea de la şcoală, s-au terminat tragic. Adriana Mihaela Ferariu, din Gura Şuții, a fost găsită moartă, în această după-amiază, pe un câmp din zona satului Ghineşti, comuna Sălcioara, lângă un lan de porumb.

Cadavrul prezintă urme de violență. Anchetatorii au stabilit un cerc de suspecți. De asemenea, vor organiza o conferință de presă la ora 19:00, pentru a prezenta informații cu privire la caz. VOM REVENI

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Weberror: Conținutul este protejat!!