Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Carmen Holban, deputat: Calculele politice cinice afectează imaginea României!

Publicat

pe

Carmen Holban, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, a salutat nominalizarea pentru funcţia de comisar european a europarlamentarei Rovana Plumb, liderul filialei dâmboviţene.

Consideră deputata Carmen Hoban că, pentru toţi membri PSD, pentru toţi dâmboviţenii, pentru toţi românii, desemnarea Rovanei Plumb în înalta funcţie europeană ar trebui să reprezinte un motiv de mândrie, de încredere şi de speranţă.

„Vă mărturisesc că este un moment politic extrem de special pentru organizaţia noastră ca un membru, chiar preşedintele filialei, să facă parte din echipa de conducere a Comisiei Europene.

Personal, sunt mândră şi am primit vestea nominalizării cu multă bucurie. Sunt convinsă că doamna Rovana Plumb are experienţa şi competenţele necesare exercitării acestei funcţii. Tocmai de aceea a primit sprijinul Guvernului României, al colegilor din CEX, pentru a ne reprezenta în Comisia Europeană”, a declarat Carmen Holban.

Preşedinta executivă a PSD Dâmboviţa a criticat opoziţia care, bazată doar pe calcule politice legate de campania electorală prezidenţială, creează dispute în societatea românească, având un discurs negativ despre nominalizarea Rovanei Plumb.

„Nu este pentru prima dată când opoziţia, PNL şi USR, votează împotriva reprezentanţilor propriei ţări. Sunt extrem de dezamăgită de aceste calcule politice cinice care afectează imaginea României, creând impresia că suntem un popor conflictual prin excelenţă”, a mai spus preşedinta executivă a PSD Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Spectacol în scop caritabil la Târgovişte. Implică-te şi tu!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Facebook / Cursuri Dans "All For Dance" Târgoviste‎)

Miercuri – 18 decembrie 2019, Asociaţia Clubul de Dans Sportiv „All for Dance” Târgovişte organizează, împreună cu Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, Fundaţia pentru Tineret Dâmboviţa, Fundaţia Culturală „Ghiocelul” şi Societatea Astronomică Română de Meteori, spectacolul caritabil „Să fii mai bun”. Colinde, dans, muzică, teatru şi expoziţie de astrofotografie!

Evenimentul va avea loc la Casa Tineretului şi va începe la ora 18:00, iar intrarea în sală se va face pe bază de donaţii, respectiv produse alimentare neperisabile, care să fie distribuite ulterior unor elevi care provin din familii cu o situaţie materială precară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sute de copii l-au întâmpinat pe Moş Crăciun la Târgovişte, în ciuda ploii!

Publicat

pe

A plouat mărunt şi rece la Târgovişte, în această seară, dar asta nu l-a împiedicat pe Moş Crăciun să vină în oraş, unde l-au aşteptat sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici. Nu au lipsit primarul Daniel Cristian Stan şi viceprimarul Cătălin Rădulescu, administraţia publică locală fiind cea care a înlesnit drumul lui Moş Crăciun către Târgovişte.

Au fost momente de bucurie deplină, iar alaiul de spiriduşi, zâne şi oameni de zăpadă a pornit, cum este obiceiul de câţiva ani încoace, în paradă pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Carol I – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertăţii – Piaţa Mihai Viteazul, unde Moşul cel darnic le-a împărţit cadouri tuturor copiilor prezenţi.

Reamintim că Moş Crăciun se va afla în Piaţa Mihai Viteazul şi în următoarele două seri, începând cu ora 17:00, iar de luni, 16 decembrie, va putea fi întâlnit, toată săptămâna viitoare, la sediul Primăriei Târgovişte, unde, de asemenea, va împărţi daruri copiilor.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT