Conectați-vă cu noi

POLITIC

Unitate cu vorba. Preşedintele CJ Dâmboviţa şi-a pus jos trei colegi dintr-o lovitură!

Publicat

pe

După conferinţa de presă desfăşurată astăzi, 12 septembrie 2019, după o luuuungă pauză, la sediul PSD Dâmboviţa, în cadrul căreia gruparea Rovana Plumb-Alexandru Oprea a vrut să dea un semnal de forţă şi unitate, sunt convins că este nevoie mai mult ca niciodată de alegeri în organizaţie, libere, democratice şi statuare. PSD Dâmboviţa are nevoie de azimut. Mai are o şansă de ieşit la liman cu o nouă conducere, altfel se duce la fund. Semnalele sunt evidente.

În faţa jurnaliştilor au venit Alexandru Oprea şi Andrei Plumb. În sală, câţiva primari, chemaţi pentru a contura oarece forţă. S-a vorbit de unitate, de coeziune, dar totul părea fals, meschin, în contradicţie cu cele simţite, de fapt, de vorbitori şi, în mod direct, de ascultători.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi vicepreşedinte PSD, a vorbit de solidaritate în partid, însă, câteva minute mai târziu, a pus biciul verbal pe colegii de partid. Respectiv pe directorul LDP – Cristian Avanu şi pe vicepreşedinta Consiliului Judeţean, Luciana Cristea, fiica primarului comunei Cobia, Marin Manda, un social-democrat cu state vechi în partid. Şi, vorbim de unitate? Criticat sau măcar menţionat la acest capitol a fost şi Daniel Cămănescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean şi membru PSD. Despre el a spus liderul Oprea că nu se pricepe la administraţie, nu are competenţe!

Trei dintr-o lovitură şi vorbim de spirit de echipă?! Un moft. În ce situaţie este pus partidul în faţa electoratului, a alegătorului, când critici un coleg, un director al unei instituţii subordonate, când îl ameninţi că îl dai afară în două săptămâni? Nu era util politic, normal, să fie chemat la partid, la Consiliul Judeţean, să i se explice situaţia, unde greşeşte, să i se spună să intre în ritmul impus?

Ce să zică cetăţeanul când vede şi aude din gura unui lider PSD că un vicepreşedinte al CJ, tot coleg de partid, este persiflat, jignit, afirmându-se public că nu produce nimic? E o greşeală de tact, de comportament politic. Sau poate că este vorba doar de atac la adversarul din interior. În concluzie, cam asta este unitatea actuală din PSD…

PS – Fostul lider al PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a fost exclus din partid, toamna trecută, fiindcă şi-a perm is să critice, în cadrul unei întâlniri de partid, sau cum s-ar spune în familie, prestaţia unorcolegi miniştri. Alexandru Oprea şi-a criticat colegii în public, în conferinţă de presă şi nimănui din PSD nu i se pare anormal. Ciudat!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

PERPLEX. Liberalii au trecut spitalele regionale în propriul portofoliu de promisiuni

Publicat

pe

Liberalii au preluat de la social-democraţi ştafeta unor proiecte rămase încă neonorate. Reprezentanţii Guvernului Orban, ajunşi la putere printr-o conjunctură ciudată şi cu sprijinul tacit al PSD, cred acum că vor rămâne o veşnicie la cârma ţării. Fenomenul se întâmplă de obicei. Când eşti acolo, sus, cocoţat la manetele puterii, te debarasezi de realitate, de cei de jos, de adevăratele probleme ale vieţii. Vezi totul la nivel electoral, te rupi în promisiuni.

Aşa se explică probabil povestea liberală despre construirea spitalelor regionale la Cluj,Iaşi şi Craiova. Am mai auzit parcă de treaba asta.Brevetul promisiunilor în ceea ce priveşte aceste obiective nu le aparţine! Spun liberalii că cele trei unităţi medicale mamut vor fi construite în perioada 2021-2027. Gata, cred ei că, lansând aceste idei, şi-au asigurat guvernarea pentru următorul cincinal, plus încă ceva. Se înşeală!

Nu au înţeles politicienii români că lumea este într-o continuă schimbare, mentalităţile – la fel, încrederea – asemenea şi percepţia – aidoma. Aşa că mai uşor cu demagogia, s-a găsit vaccin pentru ea!

Citește în continuare

Dâmboviţa

Amânarea relaxării bagă turismul în moarte clinică!

Publicat

pe

Vestea că Guvernul Orban, pe fondul sporirii numărului de infectări cu coronavirus, amână relaxarea propusă să înceapă la 1 iulie a bulversat opinia publică şi a dat clar apă la moară opozanţilor politici. Aceștia critică în termeni duri decizia care poate băga în faliment total industria de turism autohtonă şi dă peste cap bruma de vacanţă a românilor.

„După ce închide domeniul începând chiar de-a doua zi de dimineață, după întâlnirea nocturnă de la Guvern, după ce a promis relaxarea condițiilor, dar și sprijin pentru hoteluri și restaurante, Orban șochează din nou: amână redeschiderea HORECA, mult așteptată de la 1 Iulie 2020.

De ce? Păi cum de ce? Nu sunt în stare să vină cu soluții de relansare economică și preferă ca sub masca COVID-19 să mențină închis întregul domeniu economic, fără să țină seama de posibilele drame ale investitorilor din domeniu. Chiar el a recunoscut că și-au „stors creierii” până la 4 dimineața pentru ca a doua zi să vină cu ceva.

Practic, nu au venit cu nimic! Păi cum să iasă ceva bun dacă lucrezi doar „pe genunchi”, doar cu ageamii avizi de a-și atinge doar propriile interese meschine? Cum să vii cu soluții pentru economie când umpli guvernul de cârciumari, coafeze sau șomeri? Cum să te intereseze soarta românilor când tu, sub masca COVID-19, faci achiziții publice iresponsabile și te împrumuți într-un ritm amețitor?

Din această situație nu se poate ieși decât prin comunicare continuă, cu echipă de specialiști în domeniu, cu achiziții transparente și, cel mai important, cu gândul la fiecare român, indiferent că te votează sau nu”, a scris, pe Facebook, liderul ALDE Dâmboviţa – Ionel Petre.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!