Connect with us

POLITIC

Titus Corlăţean: În PSD Dâmboviţa, s-a ajuns la o limită care a fost depăşită!

Publicat

pe

Nemulţmirile din PSD Dâmboviţa se amplifică! Alţi lideri politici intră în acest vârtej, nemaiputând suporta sfidarea, să stea deoparte, să vadă cum organizaţia se duce de râpă.

Aflăm, pe surse, că unul dintre cei care s-au supărat în ultimele 24 de ore din cauza celor ce se întâmplă în filială este senatorul Titus Corlăţean, membru marcant al partidului, vicepreşedinte pe zona Răcari-Titu şi vicepreşedinte al Senatului României.

Se pare că demnitarul, care şi-a văzut întotdeauna profesional şi corect de treburile sale în partid, a răbufnit când a aflat că, fără să fie anunţat, primarii din zona pe care o coordonează au fost chemaţi la o conferinţă de presă, fiindcă aşa a vrut o parte a conducerii PSD Dâmboviţa.

Spun sursele noastre că Titus Corlăţean s-a exprimat de genul că s-a ajuns la o limită care a fost depăşită. Ar mai fi reproşat senatorul unor colegi din conducere că nu au niciun respect faţă de el şi a catalogat convoarea pe furiş a primarilor din zona Răcari-Titu drept o lucrătură pe la spate. Gata, ar fi spus Corlăţean, s-a terminat cu răbdarea!

Senatorul consideră că este nevoie de o decizie menită să statueze o nouă structură de conducere a organizaţiei, care să stopeze haosul şi tensiunea instalate în PSD Dâmboviţa. Titus Corlăţean ar mai fi fost supărat şi de faptul că s-ar fi solicitat, în cadrul CEX-ului de acum două zile, amânarea, pentru a treia oară, a conferinţei judeţene de alegeri, care ar trebui să aibă loc în data de 20 septembrie.

Reclama
Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Corneliu Ștefan: Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Conducerea PSD Dâmbovița și-a continuat întâlnirile ce au avut ca scop analiza rezultatelor alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie și pregătirea campaniei pentru competițiile electorale din toamnă, când țara va vota pentru un nou președinte al României și pentru un nou Parlament.

Corneliu Ștefan, liderul PSD Dâmbovița, a declarat, la discuțiile purtate cu primarii, viceprimarii și consilierii locali, cu ceilalți membri ai partidului, la Băleni Titu, Găești, Moreni și Răcari, că scorul pe care social-democrații dâmbovițenii l-au obținut la locale trebuie menținut și la alegerile care se apropie.

„Încrederea dâmbovițenilor este cel mai bun argument pentru a nu slăbi ritmul investițiilor pe care l-am impus în ultimii ani, mai ales că proiectele majore din județul Dâmbovița au fost un efort de echipă al al PSD.

Relația onestă pe care o avem cu dâmbovițenii rămâne punctul forte al PSD Dâmbovița iar respectarea angajamentelor luate reprezintă garanția unor rezultate bune și la alegerile prezidențiale și parlamentare”, a precizat Corneliu Ștefan.

Scorul politic obținut de PSD în județul Dâmbovița, a mai adugat președintele organizației, este cel mai bun barometru al alegerilor prezidențiale și parlamentare care vor veni.

Reclama

„Suntem hotărâți să obținem un rezultat la fel de bun, iar acest lucru îl vom face doar păstrând aceeași strânsă legătură cu fiecare dâmbovițean în parte. Pentru că PSD Dâmbovița este singurul partid din județ care a demonstrat că politica se face pentru oameni”, a spus liderul PSD Dâmbovița.

La aceste întâlniri, alături de președintele Corneliu Ștefan, s-au aflat parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu, Titus Corlățean, Radu Popa, Marian Țachianu, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, vicepreședinta CJD – Luciana Cristea, prefectul Claudia Gilia, subprefectul Marian Tănase, consilierul județean Mihai Istrate și alți șefi de departamente din cadrul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

POLITIC

Comentarii la rece. Șoșoacă și-a făcut simțită prezența în Parlamentul European

Publicat

pe

Am urmărit evoluția Dianei Șoșoacă în Parlamentul European. Unică. Până acum, europarlamentarii români au fost smirnă, insesizabili, soldați credincioși. Politețe rară! Madam Șoșoacă a spart toate aceste zăgazuri ale bunului simț politic, amestecat cu o doză consistentă de umilință, și a făcut spectacol.

Discursul liderei SOS România a făcut să crească temperatura în Parlamentul European. A dat de pământ cu Ursula von der Leyen care, sincer, nici mie nu îmi inspiră mare încredere. Erupția Dianei Șoșoacă, cu botniță la gură și fluturând o icoană, a dus, evident, la evacuarea ei din sală, sub privirile întregului Parlament European.

Dacă analizăm bine episodul, cred că asta a vrut madam Șoșoacă, să își facă publicitate. Să arate tuturor că până aici le-a fost, cu ea nu se pune nimeni!

Unii europarlamentari, simandicoși, care au bătătorit potecile Bruxelles-ului, au spus că s-a făcut de râs. Eu zic că nu. Diana Șoșoacă a demonstrat că nu este de glumit cu ea. Și nici nu poate fi pusă în lanț! A vrut să facă pârtie în jurul ei și a reușit. Vedem mai departe.


Democrația scârție și în Parlamentul European. Mă gândeam că aici, unde se coace destinul Bătrânului Continent, diversitatea și alternanța la putere își spun mai abitir cuvântul. De unde! Faptul că Ursula von der Leyen, o practicantă acerbă a lipsei de transparență, este realeasă pentru a doua oară președinte al Comisiei Europene ne demonstrează că interesul de grup contează mai mult decât interesul Europei. Urmează să vedem ce directive ne mai trasează Comisia Europeană. Ce se va întâmpla cu agricultura, cu piața de energie, cu războaiele care dau târcoale, cu schimbările climatice etc.

Reclama

Oameni de genul subprefectului de Călărași, Ionuț Petru Stan, fac partidul de râs. Te miri apoi de ce pierzi procente, încredere, prestanță. Cum altfel când un reprezentant al Guvernului în teritoriu apare pe rețelele de socializare în ipostaze indecente, bine împănate cu o aroganță de jupân, de om căruia nu îi pasă de societate, de colectivitate, de cei datorită cărora, până la urmă, a ajuns în acea funcție.

Culmea, imaginile unde subprefectul se afișează purtând la brâu un pistol au fost făcute la petreceri ale tineretului social-democrat. Pentru ieșirea sa, a fost citat la Poliție, să explice care este treaba cu pistolul.

Eu zic, așa, ca omul simplu, luați măsuri și scăpați de asemenea exemplare cărora li s-a urcat la cap și se cred buricul pământului când ajung într-o funcție. Ăștia dărâmă într-o clipă tot ce se construiește într-un an!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite