Conectați-vă cu noi

POLITIC

Titus Corlăţean: În PSD Dâmboviţa, s-a ajuns la o limită care a fost depăşită!

Publicat

pe

Nemulţmirile din PSD Dâmboviţa se amplifică! Alţi lideri politici intră în acest vârtej, nemaiputând suporta sfidarea, să stea deoparte, să vadă cum organizaţia se duce de râpă.

Aflăm, pe surse, că unul dintre cei care s-au supărat în ultimele 24 de ore din cauza celor ce se întâmplă în filială este senatorul Titus Corlăţean, membru marcant al partidului, vicepreşedinte pe zona Răcari-Titu şi vicepreşedinte al Senatului României.

Se pare că demnitarul, care şi-a văzut întotdeauna profesional şi corect de treburile sale în partid, a răbufnit când a aflat că, fără să fie anunţat, primarii din zona pe care o coordonează au fost chemaţi la o conferinţă de presă, fiindcă aşa a vrut o parte a conducerii PSD Dâmboviţa.

Spun sursele noastre că Titus Corlăţean s-a exprimat de genul că s-a ajuns la o limită care a fost depăşită. Ar mai fi reproşat senatorul unor colegi din conducere că nu au niciun respect faţă de el şi a catalogat convoarea pe furiş a primarilor din zona Răcari-Titu drept o lucrătură pe la spate. Gata, ar fi spus Corlăţean, s-a terminat cu răbdarea!

Senatorul consideră că este nevoie de o decizie menită să statueze o nouă structură de conducere a organizaţiei, care să stopeze haosul şi tensiunea instalate în PSD Dâmboviţa. Titus Corlăţean ar mai fi fost supărat şi de faptul că s-ar fi solicitat, în cadrul CEX-ului de acum două zile, amânarea, pentru a treia oară, a conferinţei judeţene de alegeri, care ar trebui să aibă loc în data de 20 septembrie.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Rovana Plumb a început înlăturarea lui Sandu Oprea?

Publicat

pe

Mișcări de trupe în Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița, organizat în această seară la inițiativa europarlamentarei Rovana Plumb! Spun sursele noastre că preşedintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea este îndepărtat, pas cu pas, din funcțiile de conducere din partid.

Se pare ca lidera filialei, nemulțumită de rezultatele obținute în primul tur al alegerilor prezidențiale, a preluat coordonarea campaniei electorale pentru turul doi.

Mai mult, Radu Popa, pentru care s-a cerut până mai ieri excluderea din PSD, a primit sarcina de a se ocupa de comunicare, cel puțin în această perioadă.

S-au mai luat și alte decizii, deocamdată pe linie politică. Laurențiu Neculăescu, care a fost consilier al premierului Viorica Dăncilă, va fi uns administrator public la Consiliul Județean. De asemenea, consiliera Județeană Luisa Greaca a fost propusă ca şef la CarpatMontana, firmă în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Primarul de la Voineşti propune o alianţă între PSD Dâmboviţa şi PRO România

Publicat

pe

Primarul comunei Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu, unul dintre social-democraţii pur sânge din judeţul Dâmboviţa, după consumarea primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, nu este pe aceeaşi lungime de undă cu mulţi dintre colegii săi de partid. Consideră edilul de la Voineşti că sunt primari PSD care, din cauza rezultatelor bune obţinute, s-au culcat pe-o ureche şi nu văd pericolul de sub laurii pe care şi i-au instalat pe frunte.

Dănuţ Gabriel Sandu spune că, pentru cel de-al doilea tur de scrutin, conducerea PSD Dâmboviţa ar trebui să gândească la rece, politic, fără resemnări şi alte tare ce ţin de orgolii şi ambiţii la o soluţie viabilă pentru câştigarea alegerilor. Primarul de la Voineşti le propune colegilor săi o alianţă cu PRO România pentru al doilea tur de scrutin şi o negociere rapidă cu liderii acestei formaţiuni politice.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web