Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Lucrări intense pentru modernizarea infrastructurii rutiere în Târgovişte

Publicat

pe

Vremea rece îşi face tot mai simţită prezenţa. Tocmai de aceea, autorităţile târgoviştene impulsionează ritmul de realizare a unor lucrări de infrastructură care se execută pe teritoriul municipiului.

Astăzi, primarul Cristian Daniel Stan, viceprimarul Monica Ilie şi administratorul public Gabriel Boriga, însoţiţi de directorii societăţilor subordonate, au mers pe şantierul de pe stada Tighina, unde se lucrează la refacerea carosabilului. Utlajele erau pregătite pentru a turna cel de-al doilea strat de asfalt.

„Modernizarea acestei străzi face parte dintr-un proiect mai amplu, care a vizat străzile Herţa, Leo Plângă, Bastionului şi Adrian Oprescu. Cu excepţia străzii Leo Plângă, unde au fost de curând încheiate lucrările la reţeaua de canalizare, toate celelalte au fost modernizate”, a precizat primarul municipiului Târgovişte.

În Micro 3, în spatele blocurilor 11, 12 şi 13, administraţia locală a demarat proiectul de amenajare a unei parcări cu 200 de locuri. Edilii speră ca, în cel mult 30 de zile, lucrările de execuţie să fie încheiate.

Cristian Daniel Stan, cu un optimism temerat, a spus că, săptămâna viitoare, se va semna şi noul contract de execuţie a lucrărilor pe şoseaua de centură a municipiului Târgovişte.

„Am convingerea că vom discuta de un proiect de succes. Termenele de execuţie sunt destul de scurte, de 6, respectiv 12 luni. Având în vedere faptul că proiectul este împărţit în 5 loturi şi lucrează mai mulţi constructori, putem spune că vom reuşi să-l finalizăm la timp”, a spus edilul.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT