Conectați-vă cu noi

POLITIC

Senatorul de Prahova Emanoil Savin şi-a dat demisia din PSD. M-au supărat!

Publicat

pe

Foto: Libertatea

Senatorul PSD Emanoil Savin, fost primar al oraşului Buşteni, unul dintre cei mai tari politicieni din Prahova, stâlp de bază al social-democraţilor, şi-a dat demisia din grupul parlamentar PSD. Este o lovitură puternică pentru PSD tocmai în această perioadă în care opoziţia pregăteşte moţiunea de cenzură.

„M-au supărat! Nu am semnat moțiunea de cenzură, dar s-ar putea să o semnez, pentru că fac un bine PSD, care trebuia să fie de multă vreme în Opoziție”, a declarat senatorul pentru Observatorulph.ro.

Emanoil Savin este curtat de PRO România. Deocamdată nu şi-a exprimat disponibilitatea de a activa în această formaţiune politică. Senatorul prahovean a spus că va rămâne independent. Pentru câtă vreme, nu a precizat.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. tass

    septembrie 27, 2019 at 8:58 am

    domnul savin(unchiul primarului de razvad?)a fost pdl.ist parca?nu este el care aduna campionii sa-i faca cetateni de onoare ai busteniului?da.mare politician.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Alegerile din 10 ianuarie, prilej de ascuțit săbiile în PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Pe 10 ianuarie 2020, s-a anunţat conferinţă judeţeană de alegeri la PSD Dâmbovița. Spun sursele noastre că, la aceea dată, dacă nu va apărea o altă amânare, şi-a anunţat prezenţa şi Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Deocamdată, oficial, nu au fost date publicităţii numele celor care vor candida pentru funcţia de lider al social-democraţilor dâmboviţeni. Ştim, din interiorul partidului, că, în această competiţie internă, vor intra deputatul Corneliu Ştefan, senatorul Titus Corlăţean şi actuala preşedintă – Rovana Plumb, dacă nu cumva Bucureştiul îi va recomanda să stea deoparte.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, nu şi-a exprimat încă dorinţa de a candida, deşi a tras numeroase semnale care să arate că o va face. Oprea, spun informatorii noştri din partid, deocamdată, înceacă să-şi fidelize mai mulţi primari, în special pe cei din zona de sud şi de est a judeţului.

Am auzit că, de sărbători, fiindcă tot este excedent bugetar, adică rămâne o căruţă de bani necheltuiţi, CJ Dâmbovița ar fi pregătit vreo patru mii de pachete tip cadouri, pe care să le distribuie, în special către comunele cu edili care îi sunt devotaţi.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Senatorul Țuțuianu, pregătit să-şi scoată biroul în fața Consiliului Județean Dâmbovița!

Publicat

pe

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a dat de înţeles că, de la 1 ianuarie 2020, nu va prelungi contractele de închiriere pentru cabinetele parlamentare ale parlamentarilor PRO România – senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputata Oana Vlăducă.

Auzind acest lucru, fostul preşedinte al PSD Dâmboviţa a spus că, în cazul în care se va acţiona în acest mod, ca formă de protest, îşi va scoate biroul în faţa sediului Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Senatorul Ţuţuianu va acorda audienţe cetăţenilor în stradă şi, totodată, le va spune ce i s-a întâmplat.

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT