Connect with us

Dâmboviţa

Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, vizită de lucru la Târgovişte

Publicat

pe

Joi – 3 octombrie 2019, Nicolae Păun, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa, se va afla într-o vizită de lucru în Dâmboviţa. Acesta se va întâlni la Târgovişte cu liderul filialei judeţene, Tudorică Răducanu, şi cu ceilalţi membri din conducerea asociaţiei.

Se vor discuta probleme ce ţin de organizarea structurilor locale şi despre modul în care decurge campania „Vrem Respect” în localităţile unde există comunităţi ale romilor.

De asemenea, vor fi stabilite şi acţiunile care trebuie întreprinse în viitorul apropiat, mai ales că Nicolae Păun a lansat, la una dintre întâlnirile avute în ţară, ideea participării Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa cu liste proprii la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.

După consumarea întrevederilor pe plan local, Nicolae Păun şi Tudorică Răducanu vor fi invitaţi într-o emisiune TV.

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT