Connect with us

Dâmboviţa

Preşedintele Partidei Romilor, Nicolae Păun, vizită de lucru la Târgovişte

Publicat

pe

Joi – 3 octombrie 2019, Nicolae Păun, preşedintele Partidei Romilor Pro Europa, se va afla într-o vizită de lucru în Dâmboviţa. Acesta se va întâlni la Târgovişte cu liderul filialei judeţene, Tudorică Răducanu, şi cu ceilalţi membri din conducerea asociaţiei.

Se vor discuta probleme ce ţin de organizarea structurilor locale şi despre modul în care decurge campania „Vrem Respect” în localităţile unde există comunităţi ale romilor.

De asemenea, vor fi stabilite şi acţiunile care trebuie întreprinse în viitorul apropiat, mai ales că Nicolae Păun a lansat, la una dintre întâlnirile avute în ţară, ideea participării Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa cu liste proprii la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.

După consumarea întrevederilor pe plan local, Nicolae Păun şi Tudorică Răducanu vor fi invitaţi într-o emisiune TV.

ACTUALITATE

Nu rata „Spectacolul copilăriei” din Parcul Orășenesc Titu!

Publicat

pe

Lume, lume! Primăria Titu organizează, vineri – 31 mai 2024, de la ora 16:00, mare petrecere mare pentru copii, în Parcul Orășenesc. Intrarea este liberă și pentru cei mici – sărbătoriții zilei, cât și pentru cei mari, părinți și bunici. Nu sta pe gânduri! Vino la „Spectacolul copilăriei”!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

De necrezut! 20 de hectare cu legume, calamitate într-o comună din ținutul merelor! Vai mama ei de comisie!

Publicat

pe

În urmă cu ceva vreme, o masă densă de grindină a căzut peste plantațiile de pomi fructiferi din multe localități de pe Valea Dâmboviței. La Pietrari, piatra a făcut ravagii, distrugând în special plantațiile de meri.
S-a întrunit comisia de evaluare a pagubelor produse, alcătuită din reprezentanți de la Primăria Pietrari, Direcția Agricolă și ISU, și a stabilit, pe hârtie, fapt ce a provocat rumoare și uimire, că grindina a distrus 20 de hectare cultivate cu legume. La Pietrari! În nota de constatare a fost menționat că au fost distruse și 40 de hectare de porumb și 600 de hectare de pomi fructiferi.

„De unde? Păi, ne batem joc? 20 de hectare cultivate cu legume nu sunt pe toată Valea Dâmboviței. Nu poți să te faci de râs și să spui că la Pietrari au fost 20 de hectare de legume calamitate. Pe mine nu mă interesează cine a făcut parte din comisie, pe mine mă doare că ne batem joc. Vina ar fi în mare parte a primarului, că el este administratorul localității. El ar trebui să știe ce culturi există în comună și pe ce suprafețe”, a spus consultantul agricol Mihai Istrate – cunoscător al întregii zone.

Mihai Istrate

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite