Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Trofeul dinozaurul Chindia”, un nou proiect montan pentru elevii din Dâmboviţa

Publicat

pe

Nicolae Posta - preşedinte Asociaţia Chindia Jurasic Park

În perioada 11 – 13 octombrie, 28 de elevi de la mai multe unităţi şcolare din judeţul Dâmboviţa vor participa în Munţii Bucegi la aplicaţii şi ateliere teoretice, practice şi recreatice în domeniul turismului montan, sub formă de concurs.

„Trofeul dinozaurul Chindia” este un proiect implementat de Asociaţia Chindia Jurasic Park, în parteneriat cu Asociaţia Ecologică Floare de Colţ şi cu finanţare parţială din partea Direcţiei Judeţene de sport şi Tineret Dâmboviţa.

„Scopul este să stimulăm participarea tinerilor la activităţi recreative, ca formă de promovare a unui stil de viaţă sănătos și de reducere a riscului de apariție a excesului de greutate şi a obezităţii în rândul acestora”, spune Nicolae Posta – preşedinte Asociaţia Chindia Jurasic Park.

Concurenţii vor fi grupaţi în echipe mixte de doi băieţi şi două fete. Probele presupun: texte teoretice, drumeţie montană, traseu de escaladă la stâncă, coborâre pe coardă în rapel cu asigurare şi traseu de orientare în teren cu busola.

ACTUALITATE

Bucureştiul raportează un cadru medical cu COVID-19 în Dâmboviţa, Prefectura infirmă!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: sudouest.fr)

Institutul Naţional de Sănătate Publică a raportat, astăzi – 3 aprilie 2020, că 474 de cadre medicale din România se regăsesc între persoanele bolnave COVID-19, după cum urmează:
– Alba 2
– Arad 24
– București 65
– Bistrița Năsăud 3
– Botosani 1
– Cluj 3
– Constanța 1
– Covasna 8
– Dâmbovița 1
– Galați 7
– Hunedoara 24
– Iasi 5
– Mehedinți 1
– Neamț 7
– Suceava 318
– Timiș 2
– Vrancea 2

Prefectura Dâmboviţa infirmă că ar exista un cadru medical din sistemul sanitar din judeţul Dâmboviţa infectat cu COVID-19, deşi aşa apare în raportarea INSP. Să fie cumva vorba despre un cadru medical din Dâmboviţa, dar care nu lucrează într-un spital din judeţ? VOM REVENI.

Citește în continuare

ACTUALITATE

16,2% din cazurile COVID-19 din România sunt în rândul personalului medical!

Publicat

pe

România a ajuns astăzi, conform raportării de la ora 13:00, la 3.183 de persoane infectate cu COVID-19. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că 16,2% din cazuri s-au înregistrat în rândul personalului medical.

Sunt în ţară, în acest moment, trei focare mari: Suceava, Arad şi Deva. Reamintim faptul că, de ieri, Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava se află sub conducere militară.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT