Connect with us

ACTUALITATE

1 octombrie, Ziua internaţională a persoanelor vârstnice

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: http://destiut.com)

Astăzi – 1 octombrie, când sărbătorim „Ziua internaţională a persoanelor Vîrstnice”, copiii şi tinerii de la Centrul Cultural European Pucioasa, instituţie în subordinea Primăriei, vor susţine un program de cântece, poezii şi dansuri la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din localitate. De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va organiza o masă festivă pentru cei 50 de bătrâni internaţi în acest centru.

„Ziua internaţională a persoanelor vârstnice” se sărbătoreşte începând cu anul 1990, la iniţiativa Organizației Națiunilor Unite (ONU), în semn de recunoaștere a contribuției acestora la dezvoltarea societăţii, precum şi în vederea acordării unei atenții sporite nevoilor speciale și problemelor cu care se confruntă persoanele în vârstă.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite