Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

„Pași către viitor în educație și formare”, simpozion internaţional organizat la Târgovişte

Publicat

pe

Sursa foto: http://www.stasalba.ro

Sâmbătă – 5 octombrie 2019, profesionişti din învăţământ reprezentând şase ţări europene – Portugalia, Turcia, Suedia, Estonia, Bulgaria şi România – vor participa la cea de-a treia ediţie a Simpozionului internaţional „Paşi către viitor în educaţie şi formare”, organizat la Târgovişte de Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa, Casa Corpului Didactic şi Şcoala Coresi – care este şi gazda evenimentului.

Obiectivul general al activității vizează creșterea calității în educație și promovarea oportunităților de formare pentru cadrele didactice în vederea asigurării unei funcționări adecvate a societății durabile.

Program:
• 08:30 – 09:30 – Primirea invitaţilor/ participanţilor
– Eveniment asociat simpozionului: Expoziție cu tema ”Incluziunea minorităților – educație pentru valori”
• 09:30 – 11:00 – Deschiderea lucrărilor simpozionului
– Alocuţiuni în plen
– Prelegeri pe tema simpozionului
• 11:00 – 11:30 – Coffee break
• 11:30 – 14:00 – Prezentarea lucrărilor pe secţiuni
• 14:00 – 14:15 – Coffee break
• 14:15 – 16:00 – Prezentarea lucrărilor pe secţiuni
• 16:00 – 16:30 – Evaluarea activităţii
– Concluzii.

ACTUALITATE

Doamne, în ce ţară trăim! Câini vânaţi cu arbaleta pe străzile oraşului Babadag!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://zch.ro/)

Un individ rămas deocamdată necunoscut a vânat câini pe străzile oraşului Babadag, din judeţul Tulcea, folosindu-se de o arbaletă. Ucigaşul a fost văzut întâmplător de un localnic. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

„În urma sesizărilor primite din partea cetățenilor privind un caz de maltratare și ucidere a unor câini de pe raza localității Babadag, judeţul Tulcea, polițiștii din cadrul Politiei Orașului Babadag au demarat de îndată verificări pentru clarificarea aspectelor semnalate si luarea măsurilor legale. Cercetările continua sub aspectul comiterii infracțiunilor de schingiuire si ucidere a animalelor, cu intentie, fără drept, fapte prevăzute de Legea 205/2004 privind protecția animalelor“, au transmis reprezentanții IPJ.

O căţeluşă care avea trei pui a fost ucisă după ce săgeata i-a perforat cutia toracică. Puii ei au rămas în cabinetul veterinar unde a fost dusă în încercarea disperată de a o salva. Un al doilea câine, rănit în trahee, a fost stabilizat de doctori.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Fost şef DIPI, reuniuni cu consum de droguri de mare risc într-o casă din Dâmboviţa

Publicat

pe

de

Chestorul Gelu Oltean – fost şef DIPI (servicxiul secret al Ministerului Afacerilor Interne), iubita acestuia – Vanessa Youness şi un cetăţean englez au fost arestaţi, în această seară, pentru 30 de zile, într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de procurorii DIICOT Braşov.

Potrivit anchetatorilor, cei trei organizau, într-o casă din judeţul Dâmboviţa, întâlniri unde se consumau droguri de mare risc. Se pare că fiecare persoană participantă plătea în jur de 500 de euro.

VOM REVENI

Citește în continuare

VINE-VINE, MOŞ CRĂCIUN

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT