Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Bărbatul care ataca femeile pe străzile Târgoviştei a fost prins

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: http://lenta.kharkiv.ua)

Un tânăr de 30 de ani, care avea ca pricipală preocupare smulgerea bijuteriilor de la gâtul femeilor, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii din muncipiul Moreni. Bărbatul este cercetat pentru comiterea a două tâlhării, cu un prejudiciu de peste 4.000 de lei.

Întrucât faptele s-au petrecut pe teritoriul municipiului Târgovişte, individul a fost preluat de lucrătorii de la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Târgovişte şi reţinut pentru 24 de ore. Mâine, va fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru a se dispune măsurile preventive în acest caz.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Comunicat PSD Dâmboviţa: MITĂ ELECTORALĂ, „Dâmboviţa normală” în viziunea PNL!

Publicat

pe

de

Ipocrizia liberalilor dâmboviţeni nu are margini. Începând de la candidatul PNL Dâmboviţa la Consiliul Judeţean până la ultimul consilier local liberal din acest județ.

Ies în conferințe de presă, postează pe rețelele de socializare, apar la televiziuni și vorbesc de „România normală”, se victimizează pentru că așa dă bine la alegători, dar în același timp împart plase cu bere, făină, zahăr și ulei.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa ar trebui să lase de o parte fățărnicia și să recunoască public faptul că atât el, cât și șefii lui de la Bucureşti sunt cei care, în momentul de față, aprobă și încurajează MITA ELECTORALĂ.

Astăzi, mai mulți oameni din comuna Valea Mare au fost contactați personal de un liberal aflat pe listele Consiliului Local, care le-a oferit bunuri în scopul de a-i determina să îl voteze pe candidatul PNL la funcția de primar al comunei Valea Mare, dar și pe Sorin Ion la funcția de președinte de Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Un echipaj de poliție l-a prins pe liberal cu un portbagaj plin de pachete care conțineau 1 kg de făină, 1 kg de zahăr, o sticlă de ulei și o sticlă de bere. Pachete precum cele din portbagajul liberalului au fost împărțite de acesta, astăzi, mai multor alegători domiciliați pe raza comunei Valea Mare.

Suntem convinși că organele competente își vor face datoria, cum suntem la fel de convinși că unul dintre principalii beneficiari ai MITEI ELECTORALE, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Dâmbovița, se va victimiza și va poza doar în inspector școlar. Dânsul va spune că nu știe, nu cunoaște și habar nu are că voturile pentru funcția la care aspiră sunt cumpărate cu zahăr, făină, bere și ulei.

A fost doar inspector școlar când PNL, partidul din partea căruia candidează, nu a majorat pensiile cu 40%, s-a ascuns în spatele funcției când alocațiile nu au fost dublate, dar acum nu mai are cum să se ascundă: în folosul lui a fost dată MITĂ ELECTORALĂ.

Pe lângă oamenii legii, suntem convinși că liberalii dâmbovițeni vor fi judecați pe 27 septembrie.

PSD Dâmbovița

Material comandat de PSD Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200019

Citește în continuare

ALEGERI

Candidatul PNL pentru Târgovişte vrea dezbatere electorală pe stadionul „Eugen Popescu”

Publicat

pe

Odată ce primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, candidat PSD pentru un nou mandat, a răspuns că este de acord să participe la o dezbatere electorală „oriunde şi oricând”, liberalii au trecut în etapa următoare şi au avansat locaţia, respectiv „Stadionul Eugen Popescu, singurul proiect al actualului primar”.

„Candidații să dezbatem în zona «gazonului» și presa să asiste din «tribune».
Rugăm «sutele de muncitori» să suspende lucrările pentru o oră, pentru a permite această dezbatere.

Totodată, ca să economisim timp, și pentru că este un subiect pe care îl vrem dezbătut, îl rugăm pe dl. Stan să aducă și contractele pe care le are cu diferite instituții ale statului, pentru a ne explica și sursele reale ale veniturilor dânsului”, a scris, pe pagina sa de Facebook, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte – Aurelian Cotinescu.

De precizat că a confirmat prezenţa la dezbaterea electorală propusă de PNL şi candidatul PRO România – Cosmin Bozieru. Sunt aşteptate reacţii şi din partea USR-PLUS şi PMP.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar finan ciar: 21200012

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!