Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

TSD Dâmboviţa are nevoie de resuscitare până nu sucombează!

Publicat

pe

Liviu Vasilescu - preşedinte TSD Dâmboviţa

Jurnaliştii nu i-au menajat deloc pe reprezentanţii tinerilor din PSD Dâmboviţa, care au venit astăzi în cadrul unei conferinţe de presă cu gând să se laude, să prezinte activităţile care nu există decât la nivel de teorie, fiindcă, faptic, concret, nu am auzit şi nici nu am văzut să se fi întâmplat ceva notabil în această structură, pepinieră pentru viitoarele cadre de bază ale partidului.

De câţiva ani, liderul organizaţiei – Liviu Vasilescu ne tot vorbeşte despre acţiuni şi despre alte tipuri de activităţi pe care le desfăşoară tinerii social-democraţi, dar… într-o totală discreţie. Ni s-a destăinuit Vasilescu că este dificil de condus o astfel de structură care se află într-o continuă schimbare în ceea ce priveşte componenţa. Şi, ce este mai grav, a început să lipsească interesul tinerilor pentru politică!

Acest fenomen, spune preşedintele TSD Dâmboviţa, este constatat şi la nivel naţional. Am încercat să-i spunem domnului Vasilescu că nu ai cum să atragi tinerii în politică, dacă nu sunt create evenimente, acţiuni care să îi motiveze, să îi determine să participe nemijlocit, să aibă un rost concret.

Faptul că Liviu Vasilescu a vrut să iasă din acest colţ invocând participarea tinerilor alături de seniorii organizaţiei la întâlnirile din teritoriu, la campania electorală, l-a expus şi mai mult tirului de întrebări la care n-a avut răspuns nici tânărul consilier judeţean Vlăduţ Nicolae – administrator public la Primăria Aninoasa.

Una peste alta, organizaţia de tineret a social-democraţilor dâmboviţeni are nevoie de resuscitare până nu sucombează. De altfel, cam toată structura PSD Dâmboviţa a intrat, în ultimele luni, într-un proces de disoluţie, unitatea rămânând doar la nivel de teorie şi bazându-se fals pe numărul mare de primari.

Vlăduţ Nicolae

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Deputat USR: Proiectul de lege privind adunările publice lasă loc abuzurilor!

Publicat

pe

Foto arhivă (Foto: InquamPhotos/Octav Ganea)

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, consider inacceptabile propunerile cuprinse în proiectul inițiat de Jandarmeria Română cu privire la adunările publice. Spune parlamentarul că acestea limitează semnificativ dreptul constituțional al cetățenilor de a protesta public și constituie o palmă dată democrației românești, o dovadă că cei care au propus nu au înțeles nimic din evenimentele de pe 10 august 2018.

„Jandarmeria Română a primit săptămâna trecută o propunere legislativă la care se lucrează în Parlament, într-un grup transpartinic și alături de organizațiile nonguvernamentale specializate în libertatea de exprimare și drepturile omului, dar a preferat să ignore complet această propunere și să avanseze alte modificări care lasă loc interpretărilor și abuzurilor.

Cer public ministrului Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, să retragă aceste propuneri ale Jandarmeriei și reprezentanților M.A.I. să vină la dezbaterile pe marginea propunerii legislative la care se lucrează în Parlament alături de ONG-uri.

Parlamentarii USR vor vota împotriva oricărui proiect care nu are și contribuția societății civile”, spune deputatul Dumitru Lupescu – președinte USR Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Le-am adus aminte liberalilor că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării

Publicat

pe

de

Parlamentarii PSD Dâmbovița au respins, astăzi, prin vot, ordonanţa liberalilor care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor. Alături de ceilalţi parlamentari social-democraţi, le-am adus aminte lui Orban şi liberalilor din Parlamentul României că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării.

Bani există pentru dublarea alocaţiilor, iar aceştia vor fi cheltuiți pentru bunăstarea copiilor. Sumele pe care cei mici le vor primi pot ajuta astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL.

Banii care ar fi trebuit să umfle conturile clientelei PNL vor ajunge acum în buzunarele copiilor din România! Astfel, 3.659.845 milioane de copii vor beneficia de alocații dublate după cum urmează:
▶️ pentru copiii de la 0 la 2 ani alocația crește de la 300 la 600 de lei/lună;
▶️ pentru cei între 2 și 18 ani, alocația crește de la 150 la 300 de lei/lună;
▶️ alocația pentru copiii cu handicap va fi de 600 de lei/lună.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!