Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

România, deficit bugetar record! Suntem cea mai vulnerabilă ţară din UE în faţa unei crize economice!

Publicat

pe

Instituţiile financiare atrag atenţia că România este, în acest moment, statul cel mai vulnerabil din Uniunea europeană în faţa unei posibile crize economice, iar Guvernul Viorica Dăncilă nu vrea să audă niciunul dintre aceste avertismente – spune senatorul PNL de Dâmboviţa Iancu Caracota.

Parlamentarul liberal a punctat, de asemenea, că execuţia bugetului general consolidat pe primele opt luni ale anului 2019 s-a încheiat cu un deficit record, de 4,6 miliarde de euro, ceea ce înseamnă cu 50% mai mult faţă de aceeaşi perioadă din 2018.

„Guvernul a scăpat de sub control situaţia economică, iar singura soluţie pentru readucerea României pe un parcurs financiar responsabil este votarea moţiunii de cenzură iniţiate de PNL şi de celelalte partide aflate în Opoziţie.

Realitatea ultimelor zile ne arată că Guvernul Vasilicăi Dăncilă este conectat la aparate, iar demiterea sa a devenit o problemă de zile.

Îndemn toţi parlamentarii de bună-credinţă să nu accepte niciun fel de negocieri venite din partea PSD şi care au ca scop respingerea moţiunii în Parlament!”, spune senatorul Iancu Caracota.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

120 de proiecte Regio se implementează în județul Dâmbovița!

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Din nou, şedință cu scandal la PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Dacă liberali au preluat puterea și încă nu știu ce să facă cu ea, în PSD se duc lupte aprige pe ciolan, având ca rezultat distrugerea structurii puternice, dure, care a reușit ani de-a rândul să reziste năvălirilor venite din cele patru vânturi ale scenei politice românești. Ne referim acum doar la Dâmbovița. Luăm ca etalon această organizație PSD care, de mai bine de un an, este supusă unor perversiuni cum nu s-a mai întâlnit, ajungând, acum, dintr-o filială serioasă într-una ruptă în imagine.

Aseară, pănă târziu în noapte, la inițiativa Rovanei Plumb, căreia nu prea i-a păsat de demisia “in corpore” a membrilor BPJ, a avut loc o şedință apriape fără temă a acestei structuri politice de conducere. De data asta, am aflat că au fost prezenți și Alexandru Oprea și fostul deputat Radu Popa, dar au fost şi absenți. Discuțiile au fost dure. Din toată intriga acestei adunări, a reieșit faptul că lidera Rovana Plumb, aşa cum am mai spus, nu are de gând să cedeze. Își regrupează forțele, pregătind un nou atac care vizează câștigarea funcției de președinta a PSD Dâmbovița la conferința din data de 10 ianuarie 2020. Lucru ușor de înfăptuit, ținând cont de diversiunile pregătite, de comportamentul ghioceilor din partid.

Am aflat că a fost conflict mare între Radu Popa și Alexandru Oprea. Nu s-a ajuns la bătaie, dar nici mult nu mai era. Reproșurile ar fi curs gârlă de ambele părți. Scandalul nu ar fi trebuit să se producă, știind că europarlamentara se hrănește și se întărește din astfel de situații. E bine că nu s-a schimbat, încă, data conferinței. S-au numit iar vicepreședinți de zonă, în vederea pregătirii alegerilor și s-a bătut mult apa în piuă. VOM REVENI.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web