Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

ANPC, în control la firmele de transport călători. Pe când şi la cele din Dâmboviţa?

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului a început să ia la puricat firmele de transport din România care îşi cam bat joc de călători, sub acordul tacit al autorităţilor locale şi judeţene care spun că nu au încotro, că au de-a face cu singurii operatori de pe piaţă!

Zilele acestea, inspectorii ANPC se află în control la Braşov, la Transbus Codreanu, unde, la punctele de lucru, au găsit multe nereguli. Autovehiculele pentru călători ar fi fost reparate de persoane care nu arată a fi mecanici. Aceştia, spune şeful Corpului de Control din cadrul ANPC, citat de presa din Braşov, lucrau la un autobuz care a rămas fără frâne, într-o locaţie din Moeciu, care nu ar fi deţinut forme legale de funcţionare.

CITEŞTE ŞI: Grup Atyc Târgovişte, dispreţ şi sfidare fără limită la adresa călătorilor!

Îi aşteptăm pe inspectorii ANPC şi la Târgovişte. Am auzit că şi pe aici îşi repară unii autobuzele în locuri nu tocmai autorizate, pe la porţile unor locuinţe de pe străzile Târgoviştei…

ACTUALITATE

Punte între trecut şi prezent la Muzeul de Istorie din Târgovişte

Publicat

pe

Luni – 24 februarie 2020, Muzeul de Istorie din Târgovişte deschide expoziţia ”Costumul popular românesc – artă şi tradiţie”, care va putea fi vizitată până în data de 31 martie, de marţi până duminică, între orele 08:00-16:00.

„Prin astfel de expoziţii, instituţia muzeală se dovedeşte a fi o punte între trecut, prin obiectele de valoare excepţională care se regăsesc în colecţiile sale, şi prezent, prin evenimentele culturale organizate.

Portul dintotdeauna al românului a fost costumul popular. Sobru atunci când era purtat la lucru dar elegant când era îmbrăcat la sărbători sau cu prilejul evenimentelor importante din viaţa oamenilor, costumul popular este povestea ţăranului român”, se precizează într-un comunicat remis de Complexul Naţional Muzeal 2Curtea Domnească” Târgovişte.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătoreşte Dragobetele la Biblioteca Judeţeană Dâmboviţa!

Publicat

pe

Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa va marca, luni – 24 februarie 2020, de la ora 12:00, sărbătoarea iubirii la români – Dragobetele.

Programul include momente muzicale, recital poetic, expoziţie de obiecte tradiţionale şi vizionare de film.

Vor participa elevi şi profesori de la colegiile „Constantin Cantacuzino” şi „Ion Ghica” şi de la liceul „Nicolae Ciorănescu”.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT