Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Eugen Nicolae Răbaea, candidat PNL pentru funcţia de primar al municipiului Moreni

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Răbaea Eugen Nicolae

Tânărul profesor Eugen Nicolae Răbaea s-a înscris în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului Moreni, unde îndeplineşte, începând cu anul 2016, calitatea de consilier local.

Potrivit procedurii, va urma un sondaj de opinie în rândul alegătorilor din Moreni, pe care Eugen Nicolae Răbaea are toate şansele să-l câştige, având în vedere faptul că este cunoscut în oraş drept un tânăr combativ şi care se implică fără rezerve pentru rezolvarea problemelor ce apar în Moreni.

Eugen Nicolae Răbaea are 30 de ani, a absolvit două facultăţi – „Istorie şi Arheologie” şi „Educaţie Fizică şi Sport”, predă la Colegiul Tehnologic Petrol Moreni şi îndeplineşte, totodată, funcţia de şef al Cabinetului Parlamentar Senator Iancu Caracota, postură din care participă la lucrările Comisiei de Cercetare a Abuzurilor şi Combaterea Corupţiei a Senatului României. Aşadar, Eugen Nicolae Răbaea este tânăr, dar nu lipsit de experienţă administrativă şi politică. 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Eusebiu

  octombrie 28, 2019 at 9:49 pm

  Pfff, la 3o de ani primar!!!!
  Haide bre ne lași?
  Și atenție are și 2 facultăți de importantă capitala!!!!
  Fabricile de diplome după ‘90 la cunoaștem deja. Morenari sper ca nu sunteți chiar așa de naivi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Comandantul Poliţiei Dâmboviţa, comisarul şef Sorin Păun, s-a pensionat!

Publicat

pe

Am aflat pe surse că, de astăzi, comisarul şef Sorin Păun, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, a intrat în rândul pensionarilor. Nu putem decât să îi urăm pe această cale, după o activitate lungă şi densă în slujba legii, sănătate şi putere de muncă în continuare!

Comisarul şef Sorin Păun are 49 de ani şi lucrează în Poliţia Română din 1994, când a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza Bucureşti. A fost şef de birou, şef al Poliţiei Pucioasa, şef al Poliţiei Găeşti, adjunct al inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa. În martie 2019 a fost împuternicit şef al IPJ Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Salvaţi Copiii a donat încă un lot de aparatură medicală pentru Maternitatea Târgovişte

Publicat

pe

Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte a primit un nou sprijin constând în aparatură medicală din partea organizaţiei „Salvaţi Copiii”. La această acţiune, derulată în acelaşi context cu „Ziua Mondială a Prematurităţii”, a fost prezentă şi renumita tenismenă târgovişteană Sorana Cîrstea. Sportiva a contribuit financiar, alături de alţi susţinători ai campaniei, la achiziţionarea a 4 monitoare de funcţii vitale şi a 12 injectomate în valoare de 22.953 de euro.

”Salvarea nou-născuților prematur ar trebui să fie o prioritate națională, de care să fim conștienți cu toții.Nicio mare victorie nu se poate obține fără să ai la dispoziție instrumente bune și o echipă alături de care să construiești. Mă bucur că medicii, Salvați Copiii și nou-născuții prematur m-au primit în echipa lor, aceasta este o echipă a vieții”, a declarat Sorana Cîrstea.

Anual, Maternitatea din cadrul Spitalului din Târgovişte are în grijă circa 2.000 de bebeluşi. În 2018, s-au născut prematur 237 de copii, iar în primele şase luni ale anului 2019 au venit pe lume prematur 112 copilaşi.

”Ca maternitate de grad 3, de doi ani îngrijim prematuri din toată regiunea – Prahova, Argeș, Ialomița,Teleorman, Vâlcea, Olt. Ne-am dori o mai mare implicare a Ministerului Sănătății. Așteptăm cu nerăbdare dotarea cu incubatoare promisă de aproape patru ani și ne dorim obținerea finanțării pe axa prioritară, a maternității din Târgoviște, singura maternitate de grad 3 din țară, uitată de finanțare de doi ani, în ciuda numeroaselor memorii și solicitări”, a precizat dr. Roxana Aldea – șeful Secției Neonatologie din cadrul Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Gabriela Alexandrescu, preşedinte executiv „Salvaţi Copiii România”, a spus că investiţia constantă în maternităţi şi în secţiile de terapie neonatală intensivă este crucială.

„Datele de teren arată că un număr mare de decese la nou-născuți sunt cauzate de lipsa aparaturii medicale esențiale. Este important să ducem incubatoare performante exact acolo unde lipsesc, pentru ca nașterea să nu mai reprezinte un factor de discriminare în România.

Salvați Copiii lucrează umăr la umăr cu medicii din țară, pentru a suplini lipsurile cronice exact unde este celmai urgent, dar suntem conștienți că nu poți selecta în ce maternitate vei salva nou-născuții prematur și unde revii mai târziu, așa că facem eforturi să ajungem chiar și în cea mai mică secție de terapie neonatală, unde exită nevoie urgentă de investiție în aparatură medicală vitală pentru salvarea prematurilor”, a declarat Gabriela Alexandrescu.

La eveniment, a fost prezentă şi deputata PRO România Oana Vlăducă.

Citește în continuare

Promovare electorală

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web