Connect with us

Dâmboviţa

Eugen Nicolae Răbaea, candidat PNL pentru funcţia de primar al municipiului Moreni

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Răbaea Eugen Nicolae

Tânărul profesor Eugen Nicolae Răbaea s-a înscris în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului Moreni, unde îndeplineşte, începând cu anul 2016, calitatea de consilier local.

Potrivit procedurii, va urma un sondaj de opinie în rândul alegătorilor din Moreni, pe care Eugen Nicolae Răbaea are toate şansele să-l câştige, având în vedere faptul că este cunoscut în oraş drept un tânăr combativ şi care se implică fără rezerve pentru rezolvarea problemelor ce apar în Moreni.

Eugen Nicolae Răbaea are 30 de ani, a absolvit două facultăţi – „Istorie şi Arheologie” şi „Educaţie Fizică şi Sport”, predă la Colegiul Tehnologic Petrol Moreni şi îndeplineşte, totodată, funcţia de şef al Cabinetului Parlamentar Senator Iancu Caracota, postură din care participă la lucrările Comisiei de Cercetare a Abuzurilor şi Combaterea Corupţiei a Senatului României. Aşadar, Eugen Nicolae Răbaea este tânăr, dar nu lipsit de experienţă administrativă şi politică. 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Eusebiu

  octombrie 28, 2019 at 9:49 pm

  Pfff, la 3o de ani primar!!!!
  Haide bre ne lași?
  Și atenție are și 2 facultăți de importantă capitala!!!!
  Fabricile de diplome după ‘90 la cunoaștem deja. Morenari sper ca nu sunteți chiar așa de naivi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Dâmboviţa: 77 de copii și 27 de angajați din învățământ sunt confirmați cu COVID

Publicat

pe

de

Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița ne informează că, începând cu data de 17 ianuarie 2022 (semestrul al doilea), toate unitățile de învățământ din județ vor funcționa cu prezență fizică, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2.

„La apariția a 3 cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 într-un interval de 7 zile consecutive la nivelul unei clase / grupe de studiu, cursurile cu prezență fizică la nivelul clasei / grupei respective se suspendă pentru o perioadă de 10 zile începând cu ziua următoare confirmării celui de-al treilea caz.

Măsura suspendării la nivelul clasei / grupei este dispusă prin decizie a consiliului de administrație al unității de învățământ.

Preșcolarii / elevii carantinați și cei din grupele / clasele sau unitățile de învățământ preuniversitar / conexe care au cursurile cu prezență fizică suspendate continuă procesul de învățământ în sistem online”.

Evoluția situației epidemiologice din unitățile de învătământ preuniversitar în săptămâna 10 – 14 ianuarie 2022:
– clase cu prezență fizică suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 49 (1.289 preșcolari / elevi);
– preșcolari / elevi confirmați Covid-19: 77
– personal angajat în învățământ confirmat Covid-19: 27

Situația actualizată zilnic a grupelor / claselor / unităților cu activitate suspendată este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ
http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Citește în continuare

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște a depășit 3 cazuri COVID la mia de locuitori

Publicat

pe

Municipiul Târgoviște înregistrează, astăzi – 16 ianuarie 2022, o rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori. Aceeași situație și în alte șapte localități din județul Dâmbovița.

Totodată, în 14 comunități, incidența cazurilor de infectare cu coronavirus se situează între 2 și 3 la mia de locuitori. La polul opus, au mai rămas doar opt comune unde nu a fost raportat niciun caz COVID în ultimele 14 zile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT