Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Eugen Nicolae Răbaea, candidat PNL pentru funcţia de primar al municipiului Moreni

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Răbaea Eugen Nicolae

Tânărul profesor Eugen Nicolae Răbaea s-a înscris în competiţia internă pentru desemnarea candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului Moreni, unde îndeplineşte, începând cu anul 2016, calitatea de consilier local.

Potrivit procedurii, va urma un sondaj de opinie în rândul alegătorilor din Moreni, pe care Eugen Nicolae Răbaea are toate şansele să-l câştige, având în vedere faptul că este cunoscut în oraş drept un tânăr combativ şi care se implică fără rezerve pentru rezolvarea problemelor ce apar în Moreni.

Eugen Nicolae Răbaea are 30 de ani, a absolvit două facultăţi – „Istorie şi Arheologie” şi „Educaţie Fizică şi Sport”, predă la Colegiul Tehnologic Petrol Moreni şi îndeplineşte, totodată, funcţia de şef al Cabinetului Parlamentar Senator Iancu Caracota, postură din care participă la lucrările Comisiei de Cercetare a Abuzurilor şi Combaterea Corupţiei a Senatului României. Aşadar, Eugen Nicolae Răbaea este tânăr, dar nu lipsit de experienţă administrativă şi politică. 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. Eusebiu

  octombrie 28, 2019 at 9:49 pm

  Pfff, la 3o de ani primar!!!!
  Haide bre ne lași?
  Și atenție are și 2 facultăți de importantă capitala!!!!
  Fabricile de diplome după ‘90 la cunoaștem deja. Morenari sper ca nu sunteți chiar așa de naivi!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT