Connect with us

ALEGERI

Robert Turcescu, deputat PMP: Theodor Paleologu are un program articulat pe nevoile societăţii

Publicat

pe

Sursa foto: Biroul Permanent de Ştiri

Prezent la Târgovişte, deputatul PMP Robert Turcescu şi-a exprimat convingerea că există în România mulţi oameni inteligenţi, care nu se vor lăsa manevraţi la urme. Pe aceştia mizează Robert Turcescu că vor citi programul de campanie al lui Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, că îi vor urmări, de asemenea, apariţiile publice, şi, în felul acesta, vor face diferenţa.

„Theodor Paleologu este un om care îşi doreşte dezbateri cu ceilalţi contracandidaţi şi nu-i puţin lucru într-o perioadă în care mai toţi candidaţii fug de astfel de dezbateri. Cred că are un program coerent şi articulat pe nevoile societăţii româneşti de astăzi. O confruntare, în sensul bun al cuvântului, ar arăta realmente diferenţa de clasă dintre candidaţi. Ei ştiu, ceilalţi, că este complicat să răspundă unor astfel de provocări.

Democraţia are reguli de respectat, are frumuseţea ei, iar una dintre cele mai importante valori, într-o societate democratică, este dialogul, schimbul de idei, de opinii. Ori, astăzi, când candidaţii la preşedinţie preferă doar să-şi pună mutrele pe afişe, pe bannere… şi să împărtăşescă pe facebook eventual câteva idei, este nefiresc, pentru că în România, în continuare, 80% din populaţia ţării se informează, şi o spun studiile, nu o spun eu, cu ajutorul televiziunilor. Deci televiziunea este în continuare principalul motor de informare pentru public.

Ar fi fost firesc, într-un asemenea context, ca şi candidaţii la preşedinţie să dovedească respect faţă de electorat şi să vină în faţa camerelor de luat vederi într-o dezbatere în care să pună faţă în faţă viziunile lor despre România, viziunile lor despre economia României, despre politica externă, despre agricultură, despre educaţie, sănătate, transporturi, despre felul în care văd ei, din postura de preşedinte, o astfel de abordare a funcţiei prezidenţiale.

Este cea mai slabă campanie prezidenţială de 30 de ani încoace! Nu mi-a fost dat să văd o campanie mai lipsită de substanţă şi mai puţin interesantă cum este cea la care asistăm acum. În primul rând, cred că nu a existat, din anii 1990 până acum, un atât de mare dispreţ la adresa electoratului prin faptul că nu a fost organizată până la acest moment, deşi au trecut două săptămâni din această campanie, o dezbatere, măcar una, între candidaţii la preşedinţie”, a punctat Robert Turcescu.

 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, intră în lupta electorală din partea AUR

Publicat

pe

Candidat surprinză la alegerile locale în Titu! Ilie Dinu, fostul primar al orașului, va intra în competiție pentru ocuparea funcției de edil din partea AUR.

Astăzi – 11 aprilie 2024, Ilie Dinu a fost prezent la conferința de presă organizată de AUR Dâmbovița, pentru a-și face cunoscută candidatura.

Dinu care, cu ani în urmă, a reprezentat PDL-ul, nu a vorbit mult. Părea clar copleșit de emoție. A spus doar că vrea să revină în fruntea comunității, pentru a continua ceea ce a lăsat în 2012.

De precizat că Ilie Dinu, după ce a pierdut alegerile în fața actualului primar – Traian Niculae, s-a retras din viața publică și politică, dedicându-se afacerilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Așa ceva! A fost trimis să-și monteze cortul electoral în fața porții!

Publicat

pe

Candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Comișani, USR-istul Alexandru Chiriță, este clar un „ghimpe” în coasta actualului edil, Ion Bătrânu, pe care „nu-l slăbește din ochi” de luni bune, după cum reiese din postările video de pe Facebook.

Prin urmare, când s-a ivit ocazia, primarul nu a stat pe gânduri și a lovit la rândul său. L-a trimis pe Chiriță să-și monteze cortul pentru strângerea semnăturilor de susținere fix în fața gospodăriei. Sincer, edilul ar fi putut chiar mai bine de atât! Ar fi putut să-i trimită un contracandidat în fața porții, nu?

„Pentru că am solicitat montarea unui cort pentru strângerea de semnături într-o zonă centrală, administrația locală Comișani a considerat că mă ia la „mișto” și mi-a propus să îmi montez un astfel de cort în fața locuinței. Zis și făcut! Niciun tertip nu mă poate intimida. Mulțumesc, Daniel Blaga (nota redacției: deputat de Dâmbovița), pentru sustinere”, a scris candidatul Alexandru Chiriță pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite