Conectați-vă cu noi

ALEGERI

Theodor Paleologu, candidatul PMP, propune un serviciu obligatoriu de pregătire pentru tineri

Publicat

pe

Sursa foto: Digi FM

Theodor Paleologu, candidatul Partidului Mişcarea Populară la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, crede că este nevoie să fie introdus în România un program de antrenament militar şi civic cu o durată scurtă de timp, spre exemplu, o lună de zile, obligatoriu atât pentru fete, cât şi pentru băieţi.

„Este vorba despre o educație de bază, să învețe tinerii să se scoale la 07:00 dimineața, să-și facă patul, să curețe după ei. Este vorba de o disciplină minimală și oricine are un copil știe cât de important este lucrul acesta. Eu aș fi fost bucuros ca fiul meu să stea o lună într-un loc ca ăsta, să vadă ce înseamnă disciplină.

Trebuie timp pentru implementarea acestui serviciu civic-militar, trebuie testat întâi pe bază de voluntariat, exact cum se întâmplă acum în Franța.

Un alt mare beneficiu al acestui serviciu civic-militar este identificarea analfabetismului, pentru că sunt copii din zone defavorizate care ajung la 15-17 ani să nu știe să scrie, să citească. Poți astfel identifica aceste cazuri și poți propune cursuri pentru cei care au probleme de acest tip”, a declarat Theodor Paleologu la „Puterea Ştirilor”.

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Candidat PNL: Disperarea electorală a PSD Dâmbovița atinge cote ridicole

Publicat

pe

PNL Dâmboviţa, prin vocea prof. Tică Dan Alexandru – inspector școlar de specialitate și candidat pentru funcția de consilier local municipal la Târgoviște, a criticat, astăzi – 18 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă, inițiativa PSD de a pune la dispoziția locuitorilor județului o linie telefonică unde să sesizeze problemele pe care le întâmpină cu privire la începerea anului școlar. Spune liberalul Tică Dan Alexandru că social-democraţii, din interese pur electorale, sunt „disperați să găsească ceva de care să se lege”.

„Anul școlar 2020-2021 a debutat conform. Părinții, copiii și profesorii deopotrivă s-au adaptat situației și au lăsat în plan secund acest virus. Ce face PSD în această perioadă? Apelează la o linie telefonică pentru găsirea problemelor. Disperarea electorală a PSD atinge cote ridicole. Pe cei care au probleme în legătură cu acest început de an școlar și vor să găsească rezolvări reale îi îndemn să sesizeze unitățile de învățământ și Inspectoratul Școlar”, a precizat Tică Dan Alexandru.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

ALEGERI

Aurelian Cotinescu (PNL) îl provoacă la o dezbatere electorală pe Daniel Cristian Stan (PSD)

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște, a lansat o invitație publică reprezentantului PSD, actualul edil – Daniel Cristian Stan, să participe, săptâmâna viitoare, ultima de campanie, la o dezbatere electorală menită să-i ajute pe alegători să se decidă cu privire la votul pe care să-l dea în data de 27 septembrie.

„În democrație, etalarea ideilor, a proiectelor este esențială pentru ca oamenii să voteze în cunoștință de cauză. De aceea, această dezbatere între noi, ca și candidați, este imperios necesară pentru a ajuta oamenii să înțeleagă mai bine fiecare proiect al nostru, să înțeleagă mai bine cine este persoana potrivită și pregătită să conducă orașul Târgoviște pentru următorii 4 ani.

Presa poate desemna mediatorul care să se ocupe de această dezbatere, iar staff-urile de campanie pot aranja detaliile, astfel încât totul să decurgă într-o manieră profesionistă și corectă, iar cetățenii să poată alege bine informați”, a precizat Aurelian Cotinescu – candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște.

Material realizat la comanda PNL Dâmboviţa. Cod unic mandatar financiar: 21200012

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!