Connect with us

SPORT

Cupa Rotary la înot, eveniment de excepţie la Complexul de Nataţie Târgovişte

Publicat

pe

Prima ediţie a concursului naţional de înot „Cupa Rotary 2019”, organizat de Asociaţia Club Rotary Târgovişte în colaborare cu Primăria Târgovişte, Complexul Turistic de Nataţie şi Palatul Copiilor, a fost una de excepţie. Un succes, atât în plan competiţional, cât şi în ceea ce priveşte petrecerea timului liber de către copii într-un mod sănătos, echilibrat şi plin de oportunităţile comunicării şi afirmării.

Evenimentul a avut ecouri pozitive la nivel naţional, concursul de înot de la Târgovişte fiind comentat laudativ în mediul sportiv şi nu numai. S-au întrecut peste 200 de copii şi adolescenţi veniţi special pentru acest concurs de la cluburile de profil din Dâmboviţa, Prahova, Braşov, Ilfov, Bucureşti şi din Suedia, prin sportiva Rebecka Ungureanu. Probele impuse au fost: 50 m crawl, spate, brass, fluture, 200 m liber mixt şi ştafete combinate.

A venit special la Târgovişte pentru această competiţie Anca Pătrăşcoiu, prima înotătoare a României care a câştigat o medalie olimpică. Alături de preşedintele Rotary Club Târgovişte – Adrian George Bîlcan, iniţiatorul acestei competiţii, s-a aflat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Târgovişte. Câştigătorii „Cupei Rotary” au primit diplome, cupe şi vouchere de reducere pentru echipamente de înot.

„A fost o competiţie reuşită. Am dorit să facem ceva bun, ceva util pentru copiii noştri, pentru mişcare, pentru sănătate, pentru sportul românesc şi am reuşit. Nu puteam pierde oportunitatea de a folosi pentru atingerea acestui scop deosebit bazinul de înot de la Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, dotările acestui centru. Mulţumim Primăriei Târgovişte, conducerii Complexului şi tuturor celor care ne-au sprijinit pentru organizarea în condiţii excelente a acestui concurs. Nu în ultimul rând, îi mulţumesc prietenului rotarian profesorul Gheorghe Tzitzeclis, coordonatorul de specialitate al acestei competiţii, cel care s-a preocupat ca totul să meargă ceas la acest concurs naţional.

Îi felicit pe toţii concurenţii, şi pe cei care au urcat pe podium şi pe cei care, de data aceasta, nu au prins locuri fruntaşe, dar nu trebuie să fie trişti, aşa este într-o competiţie. Oricum, timpul este la dispziţia lor, este doar nevoie de muncă, perseverenţă şi dăruire şi rezultatele vin. Îi felicit pe antrenori, pe părinţii care şi-au încurajat şi care au încredere în aptitudinile copiilor şi le stimulează dragostea pentru sport”, ne-a declarat Adrian George Bîlcan – preşedintele Rotary Club Târgovişte.

Reclama

ACTUALITATE

După sintagma „un sfârșit e un început”, Ghergu a revenit la Chindia

Publicat

pe

AFC Chindia, după o rotație aproape completă în eter, fără să obțină mai nimic în palmares decât o bună comunicare în mandatul președintelui Gabriel Boriga, se întoarce pe orbita firească și l-a readus în fruntea clubului pe Marcel Ghergu.

Experiențele manageriale care i-au avut ca protagoniști pe tot soiul de băieți fițoși, cu proptele sus puse, care promiteau marea cu sarea, dar nu ne-am ales decât cu băltoace, s-au gătat odată cu Gabriel Boriga. De fapt, omul de sport Boriga, tare în manageriat baschet, volei, administrație și as în comunicare, în a-ți spune, cu tact, doar ce trebuie, a pregătit terenul pentru întoarcerea în firesc. Care a însemnat Ghergu.

Nu înțelegem care au fost resorturile ce au stat la baza detronării lui Ghergu. Cum zic unii, probabil orgoliile, dorințele, cerințele și, de ce nu, aranjamentele de culise. Cum a zis un mare dramaturg, „totul e bine când se termină cu bine, adică, în cazul AFC Chindia, cu Marcel Ghergu din nou la cârmă. Asta înseamnă că unii au recunoscut că s-a greșit când s-a luat decizia eliminării sale din schemă. Vedem pe mai departe.

Cum a zis Gabi Boriga, „un sfârșit e un început”…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

SPORT

Motivele pentru care este crucial să fii conectat la evenimentele sportive în care pariezi

Publicat

pe

De

Dacă îți place să-ți încerci norocul la pariuri sportive și nu trece săptămână în care să nu treci pragul celor mai populare case de pariuri, înseamnă că ești interesat de cum poți să obții cât mai mulți bani, cum poți să faci predictii fotbal cât mai bune și cum să prinzi cele mai bune ponturi fotbal care să te ajute să câștigi.

Dacă vrei niște ponturi pariuri sportive foarte bune care să te ajută să câștigi cât mai des atunci când faci pariuri online, poți intra pe site-uri de specialitate, precum BetBrain.ro, și să lași experții să te ajute cu cele mai bune și informate ponturi pariuri.

Bineînțeles, există mai multe modalități prin care poți învăța cum să faci și tu pronosticuri fotbal cât mai bune și să-ți mărești șansele de câștig la pariuri sportive online. Una dintre acestea este să fii mereu conectat la evenimentele sportive la care pariezi și să urmărești meciurile cu atenție și interes. Nu doar că-ți vei mări șansele să iei decizii bune atunci când joci jocuri de noroc, ci te vei și distra mai mult decât atunci când căutai pur și simplu ponturi bune, fără să urmărești meciurile pe care pariezi.

Pariuri în timp real

Multe cazinouri îți oferă acum posibilitatea de a plasa pariuri în timp real, pe măsură ce meciul este în desfășurare. Acest lucru este în avantajul tău, deoarece ai ocazia să-ți schimbi strategia de pariere pe parcursul jocului și să faci cele mai inspirate alegeri care să te ajute să câștigi.

Reclama

Dacă vrei să te bucuri de avantajele pe care ți le oferă pariurile în timp real, trebuie să fii dispus să urmărești cu atenție meciul pe care ai pariat și să prinzi toate detaliile care ar putea indica echipa cu cele mai bune șanse de câștig.

De exemplu, poți observa ce echipă are posesia mingii și domină terenul de joc, ce jucători sunt într-o formă mai bună și pot influența rezultatul meciului, care este stilul de arbitrare și cum poate acesta să influențeze echipa câștigătoare, care este forma de moment a celor două echipe, dacă terenul reprezintă un avantaj sau dezavantaj pentru una dintre echipe, dacă există evenimente neprevăzute și jucătorii se accidentează în timpul meciului, iar lista poate continua.

Observând toate aceste aspecte pe parcursul meciului, te poți hotărî când este momentul să te retragi sau să plusezi, astfel încât să faci cele mai inspirate pariuri și să ai grijă de bugetul tău.

Tactică mai bună de pariere

Dacă urmărești în mod constant evenimentele sportive pe care pariezi în direct, vei reuși să obții o perspectivă mai clară asupra evoluției echipelor preferate, a stilurilor de joc și a strategiilor abordate în funcție de fiecare situație.

Reclama

După ce urmărești suficiente meciuri, vei reuși să faci predicții mai bune deoarece vei ști mai bine la ce să te aștepți din partea fiecărei echipe, care sunt punctele tari și punctele slabe și cum sunt influențați jucătorii de diverși factori pe parcursul meciurilor. Așadar, vei reuși să plasezi pariuri mai inspirate care să-ți mărească șansele de câștig.

Suspans și adrenalină

Dacă urmărești un meci pe care ai pariat în timp real, te vei bucura de mai mult suspans și adrenalină decât în cazul în care doar plasezi pariul și aștepți rezultatul final. Atunci când urmărești un eveniment sportiv în direct, devii în mod instant mult mai implicat iar fiecare moment al meciului te ține în suspans deoarece poate influența rezultatul final.

Experiența ta va deveni mult mai palpitantă și intensă și îți va oferi o gamă variată de emoții, deci sigur te vei distra mult mai mult decât în cazul în care nu ai fi urmărit meciul și doar ai fi verificat rezultatul final.

Așadar, este extrem de important să fii conectat la evenimentele sportive în care pariezi deoarece astfel ai oportunitatea să-ți mărești șansele de câștigi deoarece înveți cum să faci alegeri mult mai inspirate, și te distrezi mai mult datorită dozelor de suspans și adrenalină oferite de urmărirea meciurilor în timp real. Nu uita să pariezi responsabil și sigur vei avea experiența plăcută pe care ți-o dorești.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite