Conectați-vă cu noi

SPORT

Familia Marin din Târgovişte, nouă medalii la Campionatul mondial unificat de arte marţiale!

Publicat

pe

Număr record de medalii pentru ACS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte la Campionatul Mondial Unificat din Italia, cea mai mare competiţie de arte marţiale din lume, care adună anual între 7.000 şi 10.000 de sportivi! Târgoviştenii şi-au adjudecat nouă medalii: trei de aur, trei de argint şi trei de bronz.

Marin Alexandru Gabriel s-a dovedit a fi unul dintre cei mai puternici competitori, câștigând aur la K1, Kikboxing și arme (weapon fight sword). Marin Ovidiu David a reușit, ca şi anul trecut, să devină dublu vice campion mondial k1 și Kikboxing și medaliat cu bronz la arme (weapon fight two stick). Fratele lor mai mare, Marin George Mihai, a fost medaliat, la fel ca în 2018, cu bronz la arme (weapon fight two stick). Tatăl celor trei campioni din Târgovişte, Marin Marius, şi-a adjudecat, la rândul său, titlul de vicecampion mondial la arme (weapon fight nunchaku) și medalia de bronz la Kikboxing – 94 kg veterani.

„Mulțumesc târgoviştenilor care ne-au susținut, partenerilor de antrenamente, colegilor de lot, Federației Romane de Freestyle Kikboxing și, nu în ultimul rând, soției mele, care ne susține necondiționat”, a spus Marin Marius.

Prahova

Secţie nouă la iSports Ploiești. A început înscrierea copiilor!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook / Ploieşti Handabal

Ploiești Handbal este noul membru al familiei iSports Ploiești, formată din Ploiești Basketball, Ploiești Dancers și Ploiești Cycling. Coordonatorul secției este Romeo Ștefan, cunoscut iubitorilor handbalului ca Țuțu, arbitru international din 2006.

Are la activ peste 300 de meciuri internaționale, arbitrând la campionate europene și mondiale de tineret și seniori. În 2014, a condus finala mică a europeanului de seniori din Danemarca. În 2015 a arbitrat finala Cupei Mondiale a Cluburilor, iar un an mai târziu a fluierat finala Cupei EHF. Pe plan național, a arbitrat 8 finale ale Cupei României.

”Am ales să mă alătur familiei iSports Ploiești, pentru că vreau o nouă provocare! Sunt convins că alături de cele două fete, Corina Badea și Maria Ungureanu, antrenoarele clubului, o sa reușim lucruri frumoase atât pentru copii și părinți, cât și pentru handbalul ploieștean!”, spune Romeo Ștefan.

Cele două antrenoare sunt foste jucătoare de handbal și actuale arbitre în competițiile naționale. Corina Badea și Maria Ungureanu au participat și la organizarea celor mai importante turnee din România.

Chiar dacă, momentan, nu se pot desfăşura antrenamente, s-a dat totuşi startul înscrierilor online, la adresa http://handball.sportploiesti.ro/. Sunt aşteptaţi fete şi băieţi cu vârsta sub 10 ani.

Citește în continuare

SPORT

CS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte îşi mută antrenamentele în online

Publicat

pe

CS Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte a răspuns solicitărilor venite de la sportivi şi va derula antrenamentele online până când România va reuşi să învingă pandemia COVID-19, în fiecare zi de marţi şi vineri, de la ora 19:00.

Sunt aşteptaţi să participe atât elevii care veneau la sala din Târgovişte, cât şi cei de la Pucioasa. De asemenea, se pot face şi înscrieri noi la numărul de telefon 0728.393.649.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT