Connect with us

Dâmboviţa

Donaţie de boilere pentru unităţile de învăţământ şi centrele sociale din Dâmboviţa

Publicat

pe

Ariston Thermo România a donat 26 de boilere performante, cu capacitate între 30 şi 100 de litri, către Crucea Roşie Dâmboviţa, care le-a distribuit unor unităţi de învăţământ şi centre sociale din judeţ care aveau dotări precare pentru producerea apei calde sau chiar nu dispuneau deloc de această facilitate. De remarcat faptul că este al doilea an consecutiv când Ariston şi Crucea Roşie derulează această acţiune umanitară.

„Suntem de părere că nimeni nu ar trebui să fie privat de simplul acces la apă caldă menajeră, cu atât mai mult copiii sau vârstnicii. Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru – Ariston Thermo România, ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din Dâmboviţa”, spune Raul Pavelescu – directorul Crucii Roşii Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident la ieșirea din Târgoviște spre Ulmi și altul în comuna IL Caragiale

Publicat

pe

Accident de circulație, în această seară, în zona benzinăriei Moll de la ieșire din Târgoviște spre Ulmi. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar o persoană a fost rănită. Pompierii au acționat la fața locului cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

O oră și jumătate mai târziu, echipajele ISU au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN72A, în comuna IL Caragiale. Au fost implicate un autotren și un autoturism. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unei persoane cu atac de panică. Ulterior, aceasta a refuzat transportul la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Târgoviște din 18 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

Primarul municipiului Târgoviște a convocat pentru marți, 18 ianuarie 2022, la ora 08:45, o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal, cu următoarea ordine de zi:

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT