Conectați-vă cu noi

Argeș

Şoferiţă, salvată de un poliţist cu prezenţă de spirit. Îi luase foc motorul maşinii!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Argeş

O zi obişnuită putea să se sfârşească tragic pentru o şoferiţă din judeţul Argeş, care a intrat în panică şi s-a blocat când a văzut că iese fum de sub capota maşinii sale. Noroc că prin zonă a trecut un poliţist care se îndrepta către locul de muncă.

Agentul şef principal Florian Gabriel Pîrvu, în vârstă de 52 de ani, a sărit imediat în ajutorul femeii şi, acţionând cu un stingător, a reuşit să oprească extinderea incendiului. Ulterior, s-a constatat că evenimentul a fost provocat de un o bucată de material textil uitată la compartimentul motor al mașinii.

Poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Argeş de 30 de ani. Agentul şef principal Florian Gabriel Pîrvu lucrează în cadrul compartimentului Sisteme de Securitate, fiind unul dintre polițiștii cu cea mai mare experiență din cadrul Secției 3 Piteşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Este în viaţă datorită unui poliţist care n-a stat nepăsător în timpul liber!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Argeş

Agentul șef principal Dan Dogaru, din cadrul Serviciului Rutier Argeș, a salvat, astăzi – 13 noiembrie 2019, viaţa unui bărbat de 63 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator.

Poliţistul a observat, când se afla într-o staţie de alimentare cu carburanţi din Piteşti, că unui cetăţean i s-a făcut rău şi, în scurt timp, a devenit inconştient. Imediat, i-a făcut acestuia manevrele de resuscitare până la sosirea unui echipaj medical, care a continuat manevrele de resuscitare.

Într-un final, bărbatul şi-a revenit şi a fost transportat la spital.

Citește în continuare

Argeș

Instituţii financiare nebancare, păgubite prin fraudă informatică!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://cdn.zmescience.com)

Poliţiştii BCCO din Argeş au efectuat, astăzi – 13 noiembrie, patru percheziţii domiciliare în municipiul Piteşti şi în comuna Mărăcineni, la locuinţele unor persoane bănuite de fraudă informatică, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2017, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 28 și 34 de ani, ar fi obținut câștiguri ilicite, prin introducerea de date informatice, necorespunzătoare adevărului, pe site-urile unor instituții financiare nebancare.

Din activitatea infracțională, cei în cauză ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei.

Cu ocazia efectuării perchezițiilor, au fost ridicate 6 sisteme de calcul, 13 unități de stocare de date, mai multe telefoane mobile, suma de 500 de euro și înscrisuri cu valoare probatorie”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Argeş.

Două persoane au fost conduse la sediul B.C.C.O. Pitești, pentru audieri, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale care se impun.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Servicii Web Florin Web