Connect with us

Argeș

Şoferiţă, salvată de un poliţist cu prezenţă de spirit. Îi luase foc motorul maşinii!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Argeş

O zi obişnuită putea să se sfârşească tragic pentru o şoferiţă din judeţul Argeş, care a intrat în panică şi s-a blocat când a văzut că iese fum de sub capota maşinii sale. Noroc că prin zonă a trecut un poliţist care se îndrepta către locul de muncă.

Agentul şef principal Florian Gabriel Pîrvu, în vârstă de 52 de ani, a sărit imediat în ajutorul femeii şi, acţionând cu un stingător, a reuşit să oprească extinderea incendiului. Ulterior, s-a constatat că evenimentul a fost provocat de un o bucată de material textil uitată la compartimentul motor al mașinii.

Poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Argeş de 30 de ani. Agentul şef principal Florian Gabriel Pîrvu lucrează în cadrul compartimentului Sisteme de Securitate, fiind unul dintre polițiștii cu cea mai mare experiență din cadrul Secției 3 Piteşti.

Argeș

Argeș: O mașină s-a aprins ca o torță, în timpul mersului!

Publicat

pe

Un autoturism a luat foc în mers, astăzi – 27 noiembrie, pe o stradă din Poienari de Muscel, județul Argeș. Cele două persoane din interior au reușit să se evacueze rapid, astfel că nu au suferit răni.

La sosirea pompierilor, mașina era cuprinsă în totalitate de flăcări. Potrivit ISU Argeș, incendiul a izbucnit ca urmare a scurgerilor de lichide combustibile pe suprafețele fierbinți ale motorului.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Tort aniversar din partea polițiștilor pentru o faptă de 10 la 10 ani

Publicat

pe

Daria și-a primit tortul chiar în parcul unde a găsit telefonul pierdut

Polițiștii din Argeș au surprins-o cu un tort aniversar, la împlinirea vârstei de 10 ani, pe Daria – o fetiță care a găsit într-un parc, în data de 3 octombrie 2021, un telefon mobil și, fără să stea pe gânduri, l-a căutat pe proprietar.

Este un gest pe care cei mai mulți dintre adulți nu l-ar fi făcut. Daria însă este un exemplu de bună educație, iar, ieri – 24 noiembrie, de ziua ei de naștere, polițiștii i-au reamintit ce copil minunat este. Felicitări, Daria! Felicitări și polițiștilor, fiindcă au avut această inițiativă frumoasă!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT