Conectați-vă cu noi

Argeș

Şoferiţă, salvată de un poliţist cu prezenţă de spirit. Îi luase foc motorul maşinii!

Publicat

pe

Sursa foto: IPJ Argeş

O zi obişnuită putea să se sfârşească tragic pentru o şoferiţă din judeţul Argeş, care a intrat în panică şi s-a blocat când a văzut că iese fum de sub capota maşinii sale. Noroc că prin zonă a trecut un poliţist care se îndrepta către locul de muncă.

Agentul şef principal Florian Gabriel Pîrvu, în vârstă de 52 de ani, a sărit imediat în ajutorul femeii şi, acţionând cu un stingător, a reuşit să oprească extinderea incendiului. Ulterior, s-a constatat că evenimentul a fost provocat de un o bucată de material textil uitată la compartimentul motor al mașinii.

Poliţistul îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Argeş de 30 de ani. Agentul şef principal Florian Gabriel Pîrvu lucrează în cadrul compartimentului Sisteme de Securitate, fiind unul dintre polițiștii cu cea mai mare experiență din cadrul Secției 3 Piteşti.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Jandarmii din Argeș au aplicat 100 de amenzi în acest weekend

Publicat

pe

Jandarmii din Argeș au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, trei administratori de restaurante din municipiul Pitești, pentru că localurile au funcționat cu barul deschis publicului.

În total, în weekendul trecut, jandarmii argeșeni au aplicat 100 de amenzi, valoarea acestora depășind 27.000 de lei. Cea mai mare sancțiune, în sumă de 4.000 de lei, a fost dată unui bărbat care folosea un tractor forestier pentru a trata bușteni prin albia râului Bratia, în Albeștii de Muscel.

Celelalte amenzi au fost aplicate unor persoane care nu purtau corespunzător mască de protecție sau care nu și-au putut justifica deplasarea în afara locuinței pe timpul nopții.

Citește în continuare

Argeș

Eforturile pompierilor merită ca mielul acesta să nu ajungă pe masa de Paști…

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au îndeplinit, din nou, o misiune aparte, de această dată pentru salvarea unui miel care a căzut în râul Bratia și a fost purtat de curenți într-o porțiune uscată a unei peșteri din zona localității Broșteni.

Misiunea a durat aproximativ o oră și jumătate, spațiul unde rămăsese blocat mielul fiind foarte strâmt, iar apa are adâncă și foarte rece.

Până la urmă, unul dintre paramedicii SMURD din cadrul ISU Argeș, plt. maj. Marius Solomon, a reușit să se strecoare până la bietul animăluț și să-l aducă la mal în siguranță.

Sperăm ca toate aceste eforturi depuse de pompieri să-l determine pe proprietar să nu sacrifice mielul pentru masa de Paști…

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT