Connect with us

Dâmboviţa

Primar Pucioasa: Adio, Viorica! Adio, Rovana! Ajunge!

Publicat

pe

Primarul PSD al oraşului Pucioasa, Constantin Ana, cunoscut pentru sentimentele potrivnice pe care le-a avut faţă de modul de conducere al Rovanei Plumb, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi îndeamnă clar pe colegii săi de partid să iasă de sub carapacea umilinţei, laşităţii şi, poate, a bunului simţ, şi să facă o analiză dură a situaţiei din PSD Dâmboviţa şi să treacă apoi la schimbări.

„A venit vremea ca acest partid care, de ceva timp, se degradează într-un ritm alert să se trezească! De trei ani de zile, le spun colegilor mei că este imperios necesar să ne revenim, să ne întoarcem la oameni! De trei ani de zile, le spun că agenda lor personală trebuie să ajunga la gunoi şi noi trebuie să ne concentrăm pe oameni şi nevoile lor!

De trei ani de zile, primarii PSD trebuie să susţina şi să repare greşelile conducerii centrale! De trei ani de zile, conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili în nişte paria ai societăţii! Ajunge! Adio, Viorica! Adio, Rovana! Ţara lui Dragnea a murit şi voi v-aţi străduit luni de zile să ne minţiţi că totul e bine! Ţara asta, oamenii, merită mult mai mult! Noi merităm mult mai mult”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Costantin Ana.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

După sintagma „un sfârșit e un început”, Ghergu a revenit la Chindia

Publicat

pe

AFC Chindia, după o rotație aproape completă în eter, fără să obțină mai nimic în palmares decât o bună comunicare în mandatul președintelui Gabriel Boriga, se întoarce pe orbita firească și l-a readus în fruntea clubului pe Marcel Ghergu.

Experiențele manageriale care i-au avut ca protagoniști pe tot soiul de băieți fițoși, cu proptele sus puse, care promiteau marea cu sarea, dar nu ne-am ales decât cu băltoace, s-au gătat odată cu Gabriel Boriga. De fapt, omul de sport Boriga, tare în manageriat baschet, volei, administrație și as în comunicare, în a-ți spune, cu tact, doar ce trebuie, a pregătit terenul pentru întoarcerea în firesc. Care a însemnat Ghergu.

Nu înțelegem care au fost resorturile ce au stat la baza detronării lui Ghergu. Cum zic unii, probabil orgoliile, dorințele, cerințele și, de ce nu, aranjamentele de culise. Cum a zis un mare dramaturg, „totul e bine când se termină cu bine, adică, în cazul AFC Chindia, cu Marcel Ghergu din nou la cârmă. Asta înseamnă că unii au recunoscut că s-a greșit când s-a luat decizia eliminării sale din schemă. Vedem pe mai departe.

Cum a zis Gabi Boriga, „un sfârșit e un început”…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

ACTUALITATE

IPS Nifon a participat, alături de înalți demnitari ai statului, la aniversarea Patriarhului României

Publicat

pe

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon, arhiepiscopul Târgoviștei și exarh patriarhal, a participat, ieri – 22 iulie 2024, la Palatul Patriarhal din București, la ceremoniile legate de aniversarea Preafericitului Părinte Daniel – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, cu ocazia împlinirii a 73 de ani de viață și la cel de al XVII-lea an de patriarhat.

La la slujba de Te Deum care a fost oficiată în Catedrala Patriarhală, au fost prezentate mesaje de felicitare din partea autorităților de stat centrale și locale, precum și a altor instituții publice. Îi numim pe Marcel Ciolacu – premierul României și Nicolae Ciucă – președintele Senatului.

De menționat că cea mai notabilă realizare a Patriarhului Românie, un vis de veacuri al românilor, este Catedrala Națională, care a fost sfințită la o sută de ani de la Marea Unire. Părintele Patriarh Daniel a acordat o atenție deosebită predecesorilor, martirilor și sfinților români, în timpul patriarhatului său fiind canonizaţi peste 40 de sfinţi români. 

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Reclama
Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite