Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Pucioasa: Adio, Viorica! Adio, Rovana! Ajunge!

Publicat

pe

Primarul PSD al oraşului Pucioasa, Constantin Ana, cunoscut pentru sentimentele potrivnice pe care le-a avut faţă de modul de conducere al Rovanei Plumb, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi îndeamnă clar pe colegii săi de partid să iasă de sub carapacea umilinţei, laşităţii şi, poate, a bunului simţ, şi să facă o analiză dură a situaţiei din PSD Dâmboviţa şi să treacă apoi la schimbări.

„A venit vremea ca acest partid care, de ceva timp, se degradează într-un ritm alert să se trezească! De trei ani de zile, le spun colegilor mei că este imperios necesar să ne revenim, să ne întoarcem la oameni! De trei ani de zile, le spun că agenda lor personală trebuie să ajunga la gunoi şi noi trebuie să ne concentrăm pe oameni şi nevoile lor!

De trei ani de zile, primarii PSD trebuie să susţina şi să repare greşelile conducerii centrale! De trei ani de zile, conducerea partidului ne-a transformat din oameni respectabili în nişte paria ai societăţii! Ajunge! Adio, Viorica! Adio, Rovana! Ţara lui Dragnea a murit şi voi v-aţi străduit luni de zile să ne minţiţi că totul e bine! Ţara asta, oamenii, merită mult mai mult! Noi merităm mult mai mult”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Costantin Ana.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT