Connect with us

Dâmboviţa

Primar Corbii Mari: E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze!

Publicat

pe

Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa conducerii judeţene şi centrale a PSD. Şi are tot dreptul să o facă, având în vedere că, la Corbii Mari, a reuşit să obţină pentru partidul său un scor de 60,89% în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2019! Tânărul edil spune că a venit momentul ca Rovana Plumb şi Viorica Dăncilă să-şi înainteze demisiile.

„Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint că toți suntem bine. NU suntem bine!

Scriu acest mesaj cu tristețe pentru că situaţia în care a ajuns PSD mă obligă. În același timp însă, sunt unul dintre optimiștii care cred că putem să ne revenim (dacă ne mișcăm repede, cu viziune şi curajos). Muncesc, împreună cu echipa de la Primărie şi cea de consilieri, pentru dezvoltarea comunei. Alerg pe la toate ușile de la București să aduc ceva bani în plus, atragem fonduri europene-record în istoria comunei, reparăm toate prostiile din trecut şi ne îndreptăm, încetul cu încetul. La fiecare alegeri, în Corbii Mari câștigă PSD, ca recunoaștere a lucrurilor bune pe care le facem aici. Ca mine, sunt mulți alți primari în județ și în țară.

Numai că munca asta uriașă, pe care doar cei din teritoriu o pot înţelege, e aruncată la gunoi de ignoranța/impostura, reaua-credință de la nivel județean sau naţional. Am tăcut de atâtea ori cu toții, primari, viceprimari, președinți de organizații, consilieri, activiști şi membri simpli, ne-am făcut că nu vedem, am lăsat de la noi pe principiul că „poate şi-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD, atât la nivelul județului, cât și național, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

Noi am lăsat (indirect, prin tăcere) lucrurile să ajungă aici, tot noi trebuie să ne ridicăm şi să le îndreptăm rapid. E nevoie de reformă, e nevoie de oameni bine pregătiți, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înțeleg greutățile unei comune sau, măcar, știu unde e ea pe hartă.

E timpul ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane ştiutoare de carte, bine pregătite, buni organizatori, să revină acasă – doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe în care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze şi să mergem mai departe. E timpul de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate şi mobilizare maximă, dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor.

PS: Motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o să le spun răspicat şi detaliat în ședința CEx-ului județean”, a scris Ionuţ Bănică pe pafina sa de Facebook. 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Anunț de mediu Consiliul Județean Dâmbovița

Publicat

pe

de

Consiliul Județean Dâmbovița anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru Proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița, obiectiv – instalație de tratare deșeuri colectate separat și centru de aport voluntar Șotânga”, propus a fi amplasat în comuna Șotânga, județul Dâmbovița.

Informațiile referitoare la proiectul propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, http://apmdb.anpm.ro/ .

Observațiile publicului se primesc, în scris, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița (Calea Ialomiței nr. 1, Târgoviște, cod poștal 130142) sau, electronic, la adresa office@apmdb.anpm.ro.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Viceprimarul municipiului Moreni a fost demis!

Publicat

pe

Consiliul Local Moreni, întrunit în ședință ordinară de lucru, joi – 4 august 2022, l-a eliberat din funcție pe viceprimarul Răzvan Bejan.

Deocamdată, nu a fost ales și succesorul acestuia. CLM Moreni are următoarea configurație politică: PSD – 6 aleși, PNL – 4, Partidul Ecologist – 4 și PRO România – 3.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT