Connect with us

Dâmboviţa

Primar Corbii Mari: E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze!

Publicat

pe

Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa conducerii judeţene şi centrale a PSD. Şi are tot dreptul să o facă, având în vedere că, la Corbii Mari, a reuşit să obţină pentru partidul său un scor de 60,89% în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2019! Tânărul edil spune că a venit momentul ca Rovana Plumb şi Viorica Dăncilă să-şi înainteze demisiile.

„Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint că toți suntem bine. NU suntem bine!

Scriu acest mesaj cu tristețe pentru că situaţia în care a ajuns PSD mă obligă. În același timp însă, sunt unul dintre optimiștii care cred că putem să ne revenim (dacă ne mișcăm repede, cu viziune şi curajos). Muncesc, împreună cu echipa de la Primărie şi cea de consilieri, pentru dezvoltarea comunei. Alerg pe la toate ușile de la București să aduc ceva bani în plus, atragem fonduri europene-record în istoria comunei, reparăm toate prostiile din trecut şi ne îndreptăm, încetul cu încetul. La fiecare alegeri, în Corbii Mari câștigă PSD, ca recunoaștere a lucrurilor bune pe care le facem aici. Ca mine, sunt mulți alți primari în județ și în țară.

Numai că munca asta uriașă, pe care doar cei din teritoriu o pot înţelege, e aruncată la gunoi de ignoranța/impostura, reaua-credință de la nivel județean sau naţional. Am tăcut de atâtea ori cu toții, primari, viceprimari, președinți de organizații, consilieri, activiști şi membri simpli, ne-am făcut că nu vedem, am lăsat de la noi pe principiul că „poate şi-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD, atât la nivelul județului, cât și național, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

Noi am lăsat (indirect, prin tăcere) lucrurile să ajungă aici, tot noi trebuie să ne ridicăm şi să le îndreptăm rapid. E nevoie de reformă, e nevoie de oameni bine pregătiți, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înțeleg greutățile unei comune sau, măcar, știu unde e ea pe hartă.

E timpul ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane ştiutoare de carte, bine pregătite, buni organizatori, să revină acasă – doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe în care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze şi să mergem mai departe. E timpul de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate şi mobilizare maximă, dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor.

PS: Motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o să le spun răspicat şi detaliat în ședința CEx-ului județean”, a scris Ionuţ Bănică pe pafina sa de Facebook. 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Casa de Sănătate Dâmboviţa: Agenda de contractare iulie 2024 pentru furnizori noi

Publicat

pe

De

CAS Dâmbovița organizează sesiune de contractare pentru următoarele categorii de furnizori de servicii medicale – furnizori noi:

– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialitati clinice;
– servicii medicale in ambulatoriul de specialitate pentru specialiati paraclinice;
– servicii medicale de medicina fizica si de reabilitare in ambulatoriul;
– medicamente cu si fara contributie personala, inclusiv medicamente si materiale sanitare specifice care se acorda pentru tratamentul in ambulatoriu al bolnavilor inclusi in unele programe nationale de sanatate curative- farmacii
– Programe nationale de sanatate – Subprogramul national de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburari din spectrul autist din cadrul Programului national de sanitate mintala.

Procesul de contractare se va desfasura conform urmatorului calendar:

Documentele necesare încheierii contractelor se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă/calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dambovita, www.casdb.ro în secțiunea “FURNIZORI DE SERVICII MEDICALE – Informații și anunțuri contractare – Informații și anunțuri contractare 2023”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Incendiu pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște

Publicat

pe

Pompierii de la Detașamentul din Târgoviște au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din Târgoviște.

Când cele trei echipaje au ajuns la fața locului, focul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de 50 de mp. După câteva zeci de minute, incendiul a fost stins.

Au fost folosite în această misiune trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite