Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Primar Corbii Mari: E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze!

Publicat

pe

Ionuţ Bănică, primarul comunei Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa conducerii judeţene şi centrale a PSD. Şi are tot dreptul să o facă, având în vedere că, la Corbii Mari, a reuşit să obţină pentru partidul său un scor de 60,89% în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2019! Tânărul edil spune că a venit momentul ca Rovana Plumb şi Viorica Dăncilă să-şi înainteze demisiile.

„Nu sunt omul care să-și exprime nemulțumirile de partid în public, dar se pare ca unii dintre mai-marii noștri de la județ și de la București au pierdut definitiv contactul cu lumea reală, cu membrii simpli, cu primarii. Ei trăiesc în bula lor si se (ne) mint că toți suntem bine. NU suntem bine!

Scriu acest mesaj cu tristețe pentru că situaţia în care a ajuns PSD mă obligă. În același timp însă, sunt unul dintre optimiștii care cred că putem să ne revenim (dacă ne mișcăm repede, cu viziune şi curajos). Muncesc, împreună cu echipa de la Primărie şi cea de consilieri, pentru dezvoltarea comunei. Alerg pe la toate ușile de la București să aduc ceva bani în plus, atragem fonduri europene-record în istoria comunei, reparăm toate prostiile din trecut şi ne îndreptăm, încetul cu încetul. La fiecare alegeri, în Corbii Mari câștigă PSD, ca recunoaștere a lucrurilor bune pe care le facem aici. Ca mine, sunt mulți alți primari în județ și în țară.

Numai că munca asta uriașă, pe care doar cei din teritoriu o pot înţelege, e aruncată la gunoi de ignoranța/impostura, reaua-credință de la nivel județean sau naţional. Am tăcut de atâtea ori cu toții, primari, viceprimari, președinți de organizații, consilieri, activiști şi membri simpli, ne-am făcut că nu vedem, am lăsat de la noi pe principiul că „poate şi-or reveni”. Degeaba! Ce se întâmplă acum în PSD, atât la nivelul județului, cât și național, e cel mai mare semnal de alarmă din istoria partidului.

Noi am lăsat (indirect, prin tăcere) lucrurile să ajungă aici, tot noi trebuie să ne ridicăm şi să le îndreptăm rapid. E nevoie de reformă, e nevoie de oameni bine pregătiți, cu viziuni pro-europene moderne, e nevoie de oameni care înțeleg greutățile unei comune sau, măcar, știu unde e ea pe hartă.

E timpul ca persoanele care au fost excluse/îndepărtate, persoane ştiutoare de carte, bine pregătite, buni organizatori, să revină acasă – doar împreună mai putem salva Partidul Social Democrat. M-am săturat de ședințe în care ni se prezintă cum am câștigat alegerile pe care le-am pierdut. E timpul ca doamna Rovana Plumb şi doamna Viorica Dăncilă să demisioneze şi să mergem mai departe. E timpul de reformă puternică, nu de fațadă. Avem nevoie de unitate şi mobilizare maximă, dacă vrem să mai sperăm la alegerile locale și parlamentare anul viitor.

PS: Motivele pentru care îi cer demisia doamnei Rovana Plumb o să le spun răspicat şi detaliat în ședința CEx-ului județean”, a scris Ionuţ Bănică pe pafina sa de Facebook. 

ALEGERI

Corneliu Ştefan, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Publicat

pe

Numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, dar ne vin semnale că cel care care a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița. Târgoviștea rămâne sub administrație PSD. Victoria îi aparține lui Cristian Daniel Stan.

Sunt o serie de localității unde social-democrații au bătut adversarii cu scoruri fabuloase. Razvad, Gura Ocniței, Corbii Mari, Malu cu Flori, cu toată zbaterea candidatului liberal, a fost recâștigat de primarul în funcție, Ion Constantin, Bărbulețu, Râul Alb, Dragomirești au rămas la PSD. Și lista este lungă.

Apar surprize de la Șelaru, unde se pare că Florian Duțică a fost scos pe tușă de candidatul PRO România. La fel și la Vârfuri.

Primarul Pucioasei, social-democratul Constantin Ana a îngenuncheat adversarii. PSD a învins și la Fieni, Buciumeni și Pietroșița.

La Voinești, Dănuț Gabriel Sandu, care a preferat să candideze din postura de independent, a scos peste 90%.

Deputatul Marian Ţachianu revine în fruntea Primăriei Braniștea cu peste 80% din voturile exprimate. Municipiul Moreni rămâne la PSD. Constantin Dinu câștigă într-o luptă crâncenă.

Citește în continuare

ALEGERI

Candidații PSD Dâmbovița reclamă că nu sunt lăsați să asiste la numărarea voturilor

Publicat

pe

de

Candidații PSD din mai multe secții de votare din județ nu sunt lăsați să asiste la operațiunea de numărare a voturilor.

Trebuie să menționăm ca PSD Dâmboviţa a solicitat încă din data de 24 septembrie admiterea în secțiile de vot a candidaților partidului, în acest sens existând și o cerere către Biroul Electoral Județean Dâmbovița.

Chiar dacă cererile sunt făcute în temeiul legii, în acest sens existând și un răspuns al Autorității Electorale Permanente care arată clar că toți candidații pot asista la procesul de numărare a voturilor până la încheierea proceselor verbale, președinții unor secții de votare din județ le refuză reprezentanților PSD acest drept.

PSD Dâmbovița solicită Biroul Electoral Județean Dâmbovița să ia atitudine în acest caz și să ceară președinților birourilor electorale de circumscripție să respecte legea și să permită candidaților PSD să asiste la procesul de numărare a voturilor.

PSD Dâmboviţa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!