Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Lider PNL Dâmboviţa: Am să mă lupt pentru a întrerupe cărăuşia la vot!

Publicat

pe

Conferinţa de presă a conducerii PNL Dâmboviţa de după turul 2 al alegerilor prezidenţiale a fost una care a avut ca temă centrală o suită de mulţumiri, pe care liderii acestei formaţiuni politice le-a transmis electoratului în general şi românilor care au votat cu Iohannis şi cu PNL, în special.

Era şi normal să se întâmple aşa, cel puţin în judeţul Dâmboviţa, unde liberalii, neangrenaţi în vreo alianţă, au bătut PSD-ul. Aşa victorie nu au avut în toată istoria post decembristă! Consideră Virgil Guran – preşedintele PNL Dâmboviţa că, pe 24 noiembrie 2019, a fost câştigată doar o luptă, ce-i drept destul de importantă, dar bătălia continuă, iar testul final pentru partid va fi reprezentat de alegerile locale şi cele parlamentare de anul viitor.

De asemenea, liderul PNL Dâmboviţa a trecut în revistă şi diferite întâmplări din ziua alegerilor, când, în judeţ, s-au petrecut multe lucruri, unele la limita legii şi bunului simţ, altele chiar depăşind această barieră.

Aşa am aflat, tocmai acum, că, la Valea Mare, în duminica votului, un poliţist ar fi bătut un reprezentant al PNL. Un alt aspect sesizat de liderul liberal vine dinspre Râul Alb, unde un alt om al legii nu ar fi reproşat nimic celor care transportau alegătorii cu maşinile la vot, spunând că nu există lege care să îi sancţioneze.

„Este deranjant că PSD a crezut că este normal ca toate instituţiile, toate organismele statului, trebuie să stea în poziţie de drepţi, să pună parolă pentru ceilalţi, numai ei să meargă la vot dacă se poate”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa.

Virgil Guran nu este de acord cu această metodă brevetată cu mulţi ani în urmă, respectiv cărăuşia la vot. O consideră la limita legii, plus că alterează democraţia, dreptul de a alege liber, nedirijat de cineva.

„Acest fenomen trebuie întrerupt. Oamenii trebuie lăsaţi să voteze liber ceea ce gândesc, să nu mai fie manipulaţi. Vă promit că am să mă lupt pentru aceste lucruri”.

A mai mărturisit şeful liberalilor dâmboviţeni că PNL se află acum la putere, dar ceea ce este mai jos de Guvern este controlat încă de PSD şi că va mai trece destulă vreme până când lucrurile vor intra în normal.

Sperăm ca aceste scuze să nu devină un lait-motiv pe care să-l folosească liberalii pentru a acoperi lipsa de performanţă şi eventualele eşecuri în guvernare. Virgil Guran a promis că nu se va întâmpla aşa ceva.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Polițist din Dâmbovița a accidentat un copil pe trecere de pietoni

Publicat

pe

Foto arhivă

Un copil de 10 ani a fost ieri accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada, regulamentar, pe trecerea de pietoni. Nedorirul eveniment rutier s-a petrecut pe Bulevardul IC Brătianu, în zona Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” Târgovişte. Micuțul se pare că, în urma rănilor suferite, a ajuns la un spital din Capitală, ba chiar a fost supus la o intervenție chirurgicală.

Din câte s-a aflat, șoferul care nu a acordat prioritate copilului care traversa pe trecerea de pietoni are 37 de ani și este agent de politie. Omul legii se afla la volanul autoturismului personal și în afara orelor de program. Este grav că tocmai un polițist, care ar trebui să reprezinte un exemplu pentru ceilalți membri ai comunității, a avut un asemenea comportament la volan.

În cazul respectiv, s-a deschis un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prinşi în Hora Unirii, dar fiecare cam cu grupul său…

Publicat

pe

O dată pe an, pe 24 ianuarie, când se sărbătorește Mică Unire înfăptuită de domnitorul Alexandru Ioan Cuza, politicienii români, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, reușesc să se prindă în istorica și tradițională horă a unității și să simuleze înțelegerea și coeziunea. Din păcate, stau prinși în Hora Unirii, dar fiecare aproximativ cu grupul său…

La Târgoviște, la evenimentul desfășurat în Piața Mihai Viteazul, au susținut alocuțiuni cu tematica Unirii de la 1859, cu rezonanță în actualitate, preotul vicar eparhial Ionuț Ghibanu, prefectul județului Dambovita – Aurelian Popa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Alexandru Oprea și primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan. Nu au lipsit de la ceremonialul dedicat Micii Unirii nici liderii partidelor politice și parlamentarii.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT