Connect with us

Dâmboviţa

Lider PNL Dâmboviţa: Am să mă lupt pentru a întrerupe cărăuşia la vot!

Publicat

pe

Conferinţa de presă a conducerii PNL Dâmboviţa de după turul 2 al alegerilor prezidenţiale a fost una care a avut ca temă centrală o suită de mulţumiri, pe care liderii acestei formaţiuni politice le-a transmis electoratului în general şi românilor care au votat cu Iohannis şi cu PNL, în special.

Era şi normal să se întâmple aşa, cel puţin în judeţul Dâmboviţa, unde liberalii, neangrenaţi în vreo alianţă, au bătut PSD-ul. Aşa victorie nu au avut în toată istoria post decembristă! Consideră Virgil Guran – preşedintele PNL Dâmboviţa că, pe 24 noiembrie 2019, a fost câştigată doar o luptă, ce-i drept destul de importantă, dar bătălia continuă, iar testul final pentru partid va fi reprezentat de alegerile locale şi cele parlamentare de anul viitor.

De asemenea, liderul PNL Dâmboviţa a trecut în revistă şi diferite întâmplări din ziua alegerilor, când, în judeţ, s-au petrecut multe lucruri, unele la limita legii şi bunului simţ, altele chiar depăşind această barieră.

Aşa am aflat, tocmai acum, că, la Valea Mare, în duminica votului, un poliţist ar fi bătut un reprezentant al PNL. Un alt aspect sesizat de liderul liberal vine dinspre Râul Alb, unde un alt om al legii nu ar fi reproşat nimic celor care transportau alegătorii cu maşinile la vot, spunând că nu există lege care să îi sancţioneze.

„Este deranjant că PSD a crezut că este normal ca toate instituţiile, toate organismele statului, trebuie să stea în poziţie de drepţi, să pună parolă pentru ceilalţi, numai ei să meargă la vot dacă se poate”, a precizat preşedintele PNL Dâmboviţa.

Virgil Guran nu este de acord cu această metodă brevetată cu mulţi ani în urmă, respectiv cărăuşia la vot. O consideră la limita legii, plus că alterează democraţia, dreptul de a alege liber, nedirijat de cineva.

„Acest fenomen trebuie întrerupt. Oamenii trebuie lăsaţi să voteze liber ceea ce gândesc, să nu mai fie manipulaţi. Vă promit că am să mă lupt pentru aceste lucruri”.

A mai mărturisit şeful liberalilor dâmboviţeni că PNL se află acum la putere, dar ceea ce este mai jos de Guvern este controlat încă de PSD şi că va mai trece destulă vreme până când lucrurile vor intra în normal.

Sperăm ca aceste scuze să nu devină un lait-motiv pe care să-l folosească liberalii pentru a acoperi lipsa de performanţă şi eventualele eşecuri în guvernare. Virgil Guran a promis că nu se va întâmpla aşa ceva.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

„Cupa răzvedeanului la fotbal” i-a scos din case pe tinerii din comună

Publicat

pe

Șapte echipe de tineri, reprezentând toate satele componente ale comunei Răzvad, își dispută în această după-amiază „Cupa răzvedeanului la fotbal” – o competiție inițiată de primarul Emanuel Spătaru în anul 2017. Finalista va reprezenta localitatea la turneul organizat cu prilejul „Zilelor județului Dâmbovița”, 1-5 iunie.

„Suntem aici să ne simțim bine împreună. Competiția de astăzi, pur și simplu, am adus-o în atenția tinerilor, pentru a rupe un pic perioada de muncă, de stres, de probleme și, cumva, să încercăm să readucem zâmbetul pe buzele tuturor. Cred că mișcarea este o metodă foarte bună. Sper să fie pe placul tuturor tinerilor care s-au înscris în această competiție”, ne-a declarat primarul Emanuel Spătaru, care a fost astăzi și jucător de fotbal alături de tinerii din comună.

Echipele înscrise în „Cupa răzvedeanului” (5 + 1 și două rezerve) au disputat meciuri cu reprize de câte 12 minute. Au intrat în semifinale următoarele echipe: Răzvad (trupa lui Voicu) și Gorgota (trupa lui Alin), respectiv Răzvad de Jos și Valea Voievozilor.

„Profit de această ocazie și urez un călduros La mulți ani! soției mele, că este Elena, și tuturor celor ce poartă numele Sfinților Constantin și Elena. La mulți ani!”, a fost mesajul de final transmis de primarul Emanuel Spătaru.

Vom reveni cu numele echipei care a câștigat competiția de fotbal de la Răzvad.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Glodeni, în sărbătoare. 496 de ani de atestare documentară

Publicat

pe

În mai toate localitățile din România, în preajma unor mari sărbători religioase, autoritățile organizează târguri tradiționale și manifestări cultural-artistice și de divertisment. După cei doi ani de pandemie, românul simte nevoia de a petrece, de a socializa, de a comunica într-un cadru mai larg. Astfel de evenimente au fost reluate și în județul Dâmbovița.

Ieri – 20 mai 2022, cetățenii din comuna Glodeni, și nu numai ei, au petrecut de „Ziua localității”. Frumoasa așezare de deal celebrează 496 de ani de atestare documentară.

Târgul și spectacolul dedicat acestei sărbători au fost organizate în inima așezării. La eveniment au fost invitați, așa cum se obișnuiește, și reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița, ai Prefecturii, parlamentari și șefi de instituții.


Au trecut pe la Glodeni pentru a dialoga cu oamenii, pentru a le transmite gânduri frumoase și speranțe de mai bine, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia, deputatul Radu Popa, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, primari din comunele vecine și consilieri județeni.

Astăzi, cu ocazia Sfinților Împărați Constantin și Elena vor petrece de „Ziua comunei” și cetățenii din Gura Șuții. Evenimentele se vor desfășura în zona unde se organizează târgul săptămânal. Primarul Constantin Dinu le-a pregătit consătenilor săi un spectacol pe cinste. Pe scena special amenajată vor evolua Viorica și Ioniță de la Clejani, Elisabeta Vasile și Cornel Cojocaru.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT