Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Petiţie online pentru drum de centură oraş Găeşti. CNAIR se contrazice în răspunsuri!

Publicat

pe

Răspunsurile care se bat cap în cap, într-un interval de timp de numai patru luni, au determinat-o pe Daniela Rotaru, cetăţean al oraşului Găeşti, să iniţieze, în această lună, o petiţie online, cu ajutorul căreia speră să-i mişte pe responsabilii din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi să demareze, într-un final, procedura privind realizarea centurii ocolitoare a oraşului Găeşti. De reţinut faptul că proiectul şi indicatorii tehnico-economici au fost aprobaţi prin Hotărâre de Guvern în anul 2011!

SEMNEAZĂ AICI PETIŢIA PENTRU SUSŢINEREA PROIECTULUI VARIANTA OCOLITOARE GĂEŞTI

„În luna august mi-au trimis răspuns că ANAP le-a recomandat să includă varianta ocolitoare Găeşti în proiectul drumului expres Găeşti-Ploieşti. La sfârșitul lunii octombrie, mi-au răspuns că nu derulează niciun proiect care să vizeze varianta ocolitoare Găeşti. Pe 15 noiembrie mi-au scris că au trimis către ANAP documentația spre publicare în SEAP pe 14.03.2019. Această documentație nu este nici acum publică în SEAP, deşi au trecut opt luni şi jumătate. Problema este că nu derulează niciun proiect nici care să vizeze drumul expres Găeşti-Ploieşti, în care trebuie inclus proiectul variantă ocolitoare Găeşti.

CITEŞTE ŞI: Petiţie online pentru urgentarea consolidării pasarelei Găeşti, marcată cu bulină roşie

De ce este importantă această şosea de centură? Pentru că orașul Găești se află la intersecția a trei drumuri naționale – DN61, DN7, DN72 – şi în apropierea autostrăzii A1. Conform cifrelor de trafic CESTRIN, pe aceste sectoare de drum național se înregistrează un trafic consistent, de aproximativ 10.000 de vehicule pe zi. În lipsa unei șosele de centură, toate aceste autovehicule sunt nevoite să tranziteze orașul Găești, provocând un disconfort ridicat, atât pentru cetățeni, cât și pentru participanții la trafic”, ne-a declarat Daniela Rotaru.

Găeşteanca ne-a pus la dispoziţie şi răspunsurile pe care le-a primit din partea CNAIR, pe care vă invităm să le citiţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Coronavirusul loveşte crunt România!

Publicat

pe

Foto arhivă

Astăzi – 10 iulie 2020, au fost înregistrate oficial încă 592 de contaminări cu noul coronavirus. La nivelul judeţului Dâmboviţa, în ultimele 24 de ore, au apărut 35 de cazuri.

În Secţiile de Terapie Intensivă din ţară există internaţi 236 de pacienţi. De asemenea, 13 români, 8 bărbaţi şi 5 femei, au murit în ultimele 24 de ore. Oamenii răpuşi de COVID-19 au decedat în unităţi medicale din Argeş, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Dolj, Ialomiţa, Tulcea, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Nu există niciun caz COVID-19 în Primăria Târgovişte

Publicat

pe

Afirmaţia preşedintelui PNL Târgovişte – Aurelian Cotinescu, cum că în Primăria Târgovişte ar fi apărut un caz de coronavirus, ba chiar ar fi de fapt mai multe, nu a scăpat netaxată de reprezentanții administraţiei locale. Viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au luat imediat poziţie şi i-au cerut public liderului liberal să nu-i mai dezinformeze pe cetățeni.

„Din fericire pentru noi, nu există niciun caz de coronavirus în Primăria municipiului Târgoviște și, din nefericire pentru președintele PNL Târgoviște, observăm că acesta dă dovadă de o iresponsabilitate crasă, care nu numai că încalcă legislația în vigoare, dar și orice limită a bunului simț și a decenței sociale”, a precizat Monica Ilie.

Viceprimăriţa Târgoviştei îi solicită lui Aurelian Cotinescu să-şi retragă afirmaţiile „mincinoase și iresponsabile”. Totodată, îi cere Monica Ilie liderului PNL „să-și încadreze singur fapta penală săvârșită conform Codului penal și Ordonanțelor în vigoare”.

Mergând pe aceeaşi linie, viceprimarul Cătălin Rădulescu îl anunţă pe Aurelian Cotinescu că în Primăria Târgovişte şi în toate instituţiile subordonate s-au luat, încă de la începutul Pandemiei, toate măsurile de protecţie anticoronavirus şi rezultatele se văd, până astăzi neînregistrându-se nici un caz de contaminare.

„Asemenea informaţii false difuzate public de către un lider politic nu fac altceva decât să pună într-o lumină proastă administraţia târgovişteană, pe toţi cei care lucrează în cadrul acesteia.

Îl rugăm pe domnul Aurelian Cotinescu, care a intrat prea devreme în campania electorală, să nu se mai folosească de minciuni pentru a atrage atenţia asupra imaginii domniei sale. Îi mai amintim că sunt în judeţ instituţii conduse de lideri liberali unde au fost înregistrate cazuri de infectări cu coronavirus, dar asta nu înseamnă că cineva este vinovat de producerea unei astfel de drame.

Virusul nu are culoare politică. Până la urmă, ne afectează pe toţi această pandemie şi nu credem că este normal să exploatăm astfel de informaţii cu scopul de a lovi politic în unul sau altul. Dimpotrivă, în astfel de situaţii ar trebui să dăm dovadă de discernământ şi solidaritate. A folosi coronavirusul în bătălia politică este o mârlănie fără seamăn”, a declarat Catalin Rădulescu – viceprimar municipiul Târgoviște.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!