Connect with us

ACTUALITATE

Petiţie online pentru drum de centură oraş Găeşti. CNAIR se contrazice în răspunsuri!

Publicat

pe

Răspunsurile care se bat cap în cap, într-un interval de timp de numai patru luni, au determinat-o pe Daniela Rotaru, cetăţean al oraşului Găeşti, să iniţieze, în această lună, o petiţie online, cu ajutorul căreia speră să-i mişte pe responsabilii din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi să demareze, într-un final, procedura privind realizarea centurii ocolitoare a oraşului Găeşti. De reţinut faptul că proiectul şi indicatorii tehnico-economici au fost aprobaţi prin Hotărâre de Guvern în anul 2011!

SEMNEAZĂ AICI PETIŢIA PENTRU SUSŢINEREA PROIECTULUI VARIANTA OCOLITOARE GĂEŞTI

„În luna august mi-au trimis răspuns că ANAP le-a recomandat să includă varianta ocolitoare Găeşti în proiectul drumului expres Găeşti-Ploieşti. La sfârșitul lunii octombrie, mi-au răspuns că nu derulează niciun proiect care să vizeze varianta ocolitoare Găeşti. Pe 15 noiembrie mi-au scris că au trimis către ANAP documentația spre publicare în SEAP pe 14.03.2019. Această documentație nu este nici acum publică în SEAP, deşi au trecut opt luni şi jumătate. Problema este că nu derulează niciun proiect nici care să vizeze drumul expres Găeşti-Ploieşti, în care trebuie inclus proiectul variantă ocolitoare Găeşti.

CITEŞTE ŞI: Petiţie online pentru urgentarea consolidării pasarelei Găeşti, marcată cu bulină roşie

De ce este importantă această şosea de centură? Pentru că orașul Găești se află la intersecția a trei drumuri naționale – DN61, DN7, DN72 – şi în apropierea autostrăzii A1. Conform cifrelor de trafic CESTRIN, pe aceste sectoare de drum național se înregistrează un trafic consistent, de aproximativ 10.000 de vehicule pe zi. În lipsa unei șosele de centură, toate aceste autovehicule sunt nevoite să tranziteze orașul Găești, provocând un disconfort ridicat, atât pentru cetățeni, cât și pentru participanții la trafic”, ne-a declarat Daniela Rotaru.

Găeşteanca ne-a pus la dispoziţie şi răspunsurile pe care le-a primit din partea CNAIR, pe care vă invităm să le citiţi.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Finalizezi BAC-ul cu 10, primești abonament la UNTOLD!

Publicat

pe

Absolvenții care vor finaliza examenul de bacalaureat cu media 10 vor fi recompensați cu abonament General Access pentru cele patru zile de UNTOLD – anunță creatorii festivalului muzicalce se organizează la Cluj.

Brățara de acces va putea fi ridicată în baza unei dovezi (foaie matricolă, diplomă de Bacalaureat etc), din zona de „Acreditări”, la Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca începând cu prima zi a festivalului UNTOLD.

Campania “Bac de 10” a ajuns la cea de-a 10-a ediție și este organizată cu sprijinul Kaufland România. În ultimii 9 ani, organizatorii UNTOLD au oferit acces gratuit și experiențe unice unui număr de peste 1.500 de absolvenți de 10.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Dascăl din Târgoviște, în finala competiției naționale „Liga Profesorilor Excepționali”. Dă-i votul tău!

Publicat

pe

Elena Amalia Tatomir, profesoară de psihopedagogie specială la Școala Gimnazială Specială din Târgoviște, este unul dintre cei 20 de dascăli ajunși în finala campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În această etapă, publicul este invitat să-și voteze favoritul online, până în data de 15 iulie 2024, pe platforma vot.fundatiadanvoiculescu.ro. Toți profesorii calificați în finală vor fi premiați în funcție de numărul de voturi obținut cu tabere educaționale în vara anului 2024, materiale educaționale, tablete Samsung, reader Kindle sau enciclopedii. Pentru primele trei locuri se vor acorda burse de merit în valoare de: 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei, pe parcursul următorului an educațional.

Dă-i votul tău profesoarei Elena Amalia Tatomir de la Școala Specială din Târgoviște!

Elena Amalia Tatomir este un exemplu de dedicare și inovație în domeniul psihopedagogiei speciale. Ea a transformat educația elevilor cu deficiențe severe într-o poveste de succes. Rezultatele le-a obținut punând accent pe metode moderne de predare, cum ar fi constructivismul, și se asigură că fiecare elev beneficiază de o educație adaptată nevoilor sale. Elena Amalia este cunoscută pentru abilitățile sale de comunicare, empatie și adaptabilitate, reușind să creeze un mediu educațional optim pentru elevii cu tulburare cu spectru autism, deficiențe mintale, sindromul Down, ADHD și alte. De-a lungul carierei, a implementat diverse proiecte educaționale și a implicat elevii în activități extrașcolare, cum ar fi ateliere de literație, voluntariat SNAC și parteneriate cu alte instituții.

Motto: „Dovada de predare excelentă este actul de iubire, empatia față de elevi și relația de încredere pe care o creezi cu aceștia”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite