Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Revelion 2020 la Restaurantul „Royal Residence” Târgovişte

Publicat

pe

Nu mai întârziați nicio clipă! Este timpul să vă gândiți serios unde veți petrece noaptea dintre ani. Ofertele pentru „Revelion 2020” sunt variate, dar nu toate au ce îți poate oferi restaurantul „Royal Residence” din Târgoviște: antren maxim, artiști renumiți, profesioniști în asigurarea voii bune și a dansului, și, nu în ultimul rând, preparate culinare tradiționale specifice acestei sărbători și nu numai!

De la decor la meniuri, totul va fi aranjat ca la carte. Invitați speciali în marea noapte – formația „Gigel Darman” și renumiții interpreți de muzică pentru petreceri „Catanga & Aurel Pădureanu”.

Pentru a vă asigura distracția, voia bună și un festin pe cinste de „Revelion 2020”, nu trebuie decât să puneți mâna pe telefon și să sunați pentru rezervări la 0723.149.055 sau 0732.969.408. Relații se pot obţine și la sediul restaurantului „Royal Residence”, situat pe strada Gării din municipiul Târgoviște.

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!