Connect with us

ACTUALITATE

Ministerul Transporturilor şi CNAIR, dispreţ şi indiferenţă faţă de dâmboviţeni!

Publicat

pe

Sunt 9 ani de când au fost aprobaţi, prin Hotărâre de Guvern, indicatorii tehnico-economici pentru proiectul care vizează construirea drumului de centură al oraşului Găeşti, judeţul Dâmboviţa. În toată această perioadă de timp, mulţi miniştri s-au perindat la Transporturi şi numeroase demersuri s-au întreprins de către autorităţile locale şi judeţene, precum şi de către parlamentari – indiferent de culoarea politică. Degeaba! Oraşul Găeşti este şi acum sufocat de trafic, fiindcă variantă de ocolire nu s-a făcut. Tot degeaba au fost aduşi la faţa locului responsabilii de la cel mai înalt nivel din Ministerul Transporturilor şi CNAIR, că tot nu s-a mişcat ceva pentru ca proiectul să fie transpus în practică!

CITEŞTE ŞI: Petiţie online pentru drum de centură oraş Găeşti. CNAIR se contrazice în răspunsuri!

Săptămâna aceasta, deputata PRO România Oana Vlăducă l-a informat şi pe actualul ministru despre situaţia de la Găeşti şi l-a întrebat cât timp mai trebuie să suporte locuitorii oraşului indiferenţa şi dispreţul celor din Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Este ceea ce-i permite statutul de parlamentar să întreprindă, însă, într-o Românie normală, ar trebui să fie suficient pentru ca o investiţie atât de importantă să depăşească stadiul de proiect.

CITEŞTE ŞI: Drum expres Constanţa-Tulcea prin judeţul Dâmboviţa? Ce întreabă deputaţii şi ce răspund miniştrii…

„Pentru orice om de bună-credință devine inexplicabil cum, de aproape 9 ani de zile (!!!), acest obiectiv să nu înregistreze niciun progres. Este dezarmant ca deputați și senatori ai județului să facă demersuri repetate la Minister și CNAIR, iar răspunsurile să evite în toate formele o rezolvare, indiferent de cei care au condus aceste instituții. Este un blocaj absurd, repetat și în alte situații punctuale, referitoare la infrastructura județului Dâmbovița (DN 7, DN 71). În tot acest timp, orașul Găești, nod rutier important, intersecție a trei drumuri naționale (DN72 Găeşti-Târgovişte-Ploieşti, DN7 Bucureşti-Piteşti şi DN61 Găeşti-Autostrada A1) se sufocă”, a explicat deputata Oana Vlăducă.

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT