Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Petiţia online pentru DN71, semnată şi de parlamentarii PRO România Oana Vlăducă şi Adrian Ţuţuianu

Publicat

pe

Demersul iniţiat de deputatul PSD Corneliu Ştefan, de sensiblizare a autorităţilor statului, cu sprijinul opiniei publice, pentru a debloca proiectul privind modernizarea la patru benzi a DN 71 Bâldana-Târgovişte, postat pe portalul „Petiţii online”, a adunat până în prezent peste 780 de semnături. Printre susţinători, îi regăsim şi pe parlamentarii PRO România de Dâmboviţa Oana Vlăducă şi Adrian Ţuţuianu.

SEMNEAZĂ AICI PETIŢIA

„Am făcut asta pentru că m-am solidarizat dintotdeauna cu eforturile ce țin de proiectele acestui județ. Oamenii, dincolo de partide. Câteva precizări necesare, pentru eventualii huiduitori, adulatori de profesie:

Cât timp am fost eu pe scaun, acest proiect a înaintat permanent (recunosc, nu în ritmul pe care eu mi l-aș fi dorit, în ciuda insistenței teribile pe la ușa ministerelor și altor instituții). Ultimul aviz necesar l-am obținut în 2018 – avizul de mediu.

Dacă e cineva pe care să-l disprețuiesc că a putut face și n-a făcut nimic pentru acest proiect – e sinistra dnă Rovana «Pauker» Plumb. A fost ministrul Fondurilor Europene și ministrul interimar al Transporturilor, a avut banii în pixul ei și n-a mișcat un deget. Mi-e rușine mie de nerușinarea acestei impostoare.

După ce reușisem, cu mari dificultăți, să-l scoatem la licitație, zilele trecute, Guvernul PNL Orban a eliminat definitiv acest proiect din sistemul de achiziții publice, SICAP. Gestul echivalează cu o condamnare definitivă a investiției. Drept pentru care, orice efort, astăzi, devine util”, a scris Adrian Ţuţuianu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Surpriză la Târgoviște! Prof. Gabriela Istrate, candidat PSD!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, vine cu o surpriză de proporții în echipa sa de consilieri locali municipali pentru mandatul 2020-2024. Printr-o postare pe Facebook, edilul a anunțat că i s-a alăturat fostul inspector școlar general adjunct, prof. Gabriela Istrate, despre care mai toată lumea știa că are afinități de dreapta, nicidecum de stânga.

„V-am promis o echipă de calibru. V-am promis oameni ultra-profesioniști în domeniile lor de activitate. Bine ai venit alături de noi, Gabriela Istrate – candidat PSD Târgoviște pentru Consiliul Local Municipal! Vom realiza lucruri deosebite împreună, iar programul fară precedent de investiții în educație va avea un suport suplimentar”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

Alegerile locale ar trebui să fie organizate în data de 27 septembrie 2020.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Decizie CEx PSD Dâmbovița: Cine pleacă din partid, e bine plecat!

Publicat

pe

Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa, întrunit în ședință, ieri – 12 iulie 2020, a votat în unanimitate o decizie potrivit căreia cine pleacă din partid, e bine plecat.

„Pentru a evita regretele târzii ale celor care, din motive greu de înțeles, decid să părăsească PSD Dâmboviţa, Comitetul Executiv a hotărât astăzi, votând în unanimitate, ca trădătorii să nu mai fie primiți înapoi. Altfel spus, cine e plecat, e bine plecat.

Plecarea din rândurile PSD, pe lângă înșelarea așteptărilor oamenilor, arată și naivitatea de care dau dovadă cei care părăsesc organizaţia dâmbovițeană. Promisiunile făcute de actualii guvernanți, prin intermediul prefectului județului Dâmboviţa, sunt doar ispite politice pentru cei creduli și slabi de înger”, se arată într-un comunicat remis de PSD Dâmbovița.

Totodată, CEx PSD Dâmbovița a validat candidații pentru alegerile locale ce se vor desfășura pe 27 septembrie. Reprezentanții tuturor organizațiilor dâmbovițene au aprobat, în unanimitate, listele cu propunerile pentru funcțiile de primari și consilieri locali.

„De asemenea, președintele PSD DÂMBOVIŢA, deputatul Corneliu Ștefan, a fost reconfirmat ca fiind candidatul social-democrat pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Candidatura lui Corneliu Ștefan a fost susținută de toți membrii social-democrați dâmbovițeni”, precizează aceeași sursă.

Din cauza măsurilor de siguranță sanitară pentru prevenirea COVID-19, PSD Dâmbovița a organizat, de fapt, patru ședințe în aer liber, cu participarea a maximum 50 de persoane, testarea temperaturii corporale, purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării fizice.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!