Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul PNL Cezar Preda consideră normală dublarea alocaţiei pentru copii

Publicat

pe

Pragmatic, viu, consecvent, realist şi, totodată, dur în aprecieri legat de ceea ce se întâmplă pe scena politică românească, în viaţa socio-economică a ţării, deputatul PNL Cezar Preda a avut şi astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva opinii la obiect.

Demnitarul liberal consideră că trecerea proiectului privind dublarea alocaţiei pentru copii nu este un capăt de ţară şi că, până la urmă, face parte din normalitate. Proiectul de lege a trecut, spune Preda, fiindcă nu a funcţionat coaliţia. Problema nu este că a fost adoptată această lege, ci că există lacune în ceea ce priveşte asigurarea majorităţii în Parlament.

„Ieri, am primit o lecţie. Avem proiecte de lege făcute în opoziţie care, acum, or să vină peste noi. Ia să vedeţi… Trebuie să le prorogăm, să le amânăm… Dintr-un asemenea comportament care crează confuzie, până la urmă, au câştigat copiii noştri”, a precizat deputatul PNL.

Cezar Preda spune că alocaţia pentru copii nu trebuie să creeze probleme. Până la urmă, viitorul unei naţii depinde de copii şi nu poţi stimula natalitatea, întemeierea de familii, fără bani, fără resurse. Ministrul Finanţelor va găsi fonduri pentru acoperirea acestor cheltuieli.

„Probleme mari vor fi când se discută despre patrimoniul ţării noastre, despre ceea ce a mai rămas, dacă pleacă sau nu la alţii. Astea sunt probleme grele, nu că dai bani la nişte copii”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT