Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Culmea consecvenţei politice! PSD Dâmboviţa nu ţine conferinţă de alegeri nici pe 10 ianuarie!

Publicat

pe

Sunt semne de nesiguranţă în PSD Dâmboviţa, în ceea ce priveşte organizarea conferinţei judeţene de alegeri programată pentru 10 ianuarie 2020. Mai multe surse din partid ne-au spus că există posibilitatea ca marea întâlnire să nu mai aibă loc. Decizia s-ar fi luat la nivelul conducerii centrale a PSD.

Liderii interimari ai partidului nu ar dori să mai existe convusii în filialele locale înaintea congresului din februarie. Se procedează acum cam după acelaşi tipic folosit de fosta preşedintă Viorica Dăncilă, acela de a înăbuşi orice demers proconferinţă.

Că nu se vor mai ţine alegeri în filiala social-democraţilor dâmboviţeni a confirmat şi senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu, care, chiar dacă nu mai este membru în acestă formaţiune politică, este racordat, prin prietenii şi cunoştiinţele de la vârf, la informaţiile apărute la prima mână.

Se pare că Bucureştiul ar dori să numească la Dâmboviţa un preşedinte interimar până după congres. Sunt vehiculate numele deputatului Corneliu Ştefan şi cel al senatorului Titus Corlăţean. Sursele noastre spun că, în momentul de faţă, cele mai mari şanse le are Corneliu Ştefan. Dar, încă se joacă politic. Spiritele sunt uşor calme. Grupările din organizaţie sunt, din nou, în reformare. Alţii au ajuns deja la starea de lehamite. Se aude că Alexandru Oprea este iarăşi în echipă cu Rovana Plumb şi că pregătesc alte mişcări de trupe.

Cert este că partidul, care a fost, zeci de ani, numărul unu în Dâmboviţa, la comunicare, relaţionare, consecvenţă, forţă şi unitate, a intrat într-un soi de disoluţie, din cauza conducerii pe care a avut-o în ultimul an şi a consilierilor de imagine slab pregătiţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Marian Ţachianu, deputat: PSD şi PRO România trebuie să-şi unească forţele

Publicat

pe

Deputatul PSD de Dâmboviţa, Marian Ţachianu, a susţinut, încă de la începutul anului, necesitatea formării unei alianţe între social-democraţi şi partidul condus de Victor Ponta, PRO România, ca soluţie viabilă în vederea câştigării alegerilor locale din vară, dar şi a celor parlamentare.

CITEŞTE ŞI: Gabriela Firea: PSD şi PRO România ori pierd separat, ori câştigă împreună!

Unirea forţelor celor două partide se impune mai mult acum, când există posibilitatea decanşării alegerilor anticipate. Consideră Marian Ţachianu că decizia pentru realizarea unor alianţe trebuie luată de fiecare organizaţie în parte. Dar şi mai bine ar fi să se pice la o înţelegere şi aceste alianţe să se facă la nivel de judeţ, întrucât este vorba de o treabă deosebit de serioasă care, dacă nu este cântărită cu atenţie, poate produce consecinţe nefaste pentru partid, pentru stânga românească.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu: Ştiu că sunt mulţi colegi din PSD care nu vor o alianţă cu PRO România

Marian Ţachianu nu vede de ce nu ar exista înţelegere şi conlucrare între cele două formaţiuni politice, mai ales că majoritatea membrilor care alcătuiesc PRO România provin de la PSD.

Citește în continuare

Dâmboviţa

750 de maşini înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.sansanews.ro)

Polițiștii dâmbovițeni din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au executat patru descinderi în municipiul Bucureşti şi în județul Ilfov, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Racari.

Percheziţiiile au fost efectuate la patru persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de fals sub înscrisuri sub semnătură privată, fals în declarații, instigare la fals intelectual sub forma participaţiei improprii, uz de fals privind înmatriculare provizorie în circulație a 31 de autovehicule de către autorități competente în domeniu din București și județul Ilfov.

Din cercetări a reieșit că, prin activitatea infracțională, ar fi fost înmatriculate provizoriu în circulație și două autovehicule date în urmărire de autoritățile din Franța și Germania, cu o valoare de circa 150.000 de euro. Cele două mașini de lux se află acum la sediul IPJ Dâmbovița.

În aceeași cauză, se fac verificări și pentru alte 750 de autoturisme înmatriculate provizoriu pe numele unei singure persoane din București. Faptele au fost comise în perioada 2019 – februarie 2020.

S-a dispus punerea în executare a patru mandate de aducere la sediul IPJ Dâmboviţa pentru o femeie şi trei bărbați.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT