Connect with us

Dâmboviţa

Culmea consecvenţei politice! PSD Dâmboviţa nu ţine conferinţă de alegeri nici pe 10 ianuarie!

Publicat

pe

Sunt semne de nesiguranţă în PSD Dâmboviţa, în ceea ce priveşte organizarea conferinţei judeţene de alegeri programată pentru 10 ianuarie 2020. Mai multe surse din partid ne-au spus că există posibilitatea ca marea întâlnire să nu mai aibă loc. Decizia s-ar fi luat la nivelul conducerii centrale a PSD.

Liderii interimari ai partidului nu ar dori să mai existe convusii în filialele locale înaintea congresului din februarie. Se procedează acum cam după acelaşi tipic folosit de fosta preşedintă Viorica Dăncilă, acela de a înăbuşi orice demers proconferinţă.

Că nu se vor mai ţine alegeri în filiala social-democraţilor dâmboviţeni a confirmat şi senatorul PRO România Adrian Ţuţuianu, care, chiar dacă nu mai este membru în acestă formaţiune politică, este racordat, prin prietenii şi cunoştiinţele de la vârf, la informaţiile apărute la prima mână.

Se pare că Bucureştiul ar dori să numească la Dâmboviţa un preşedinte interimar până după congres. Sunt vehiculate numele deputatului Corneliu Ştefan şi cel al senatorului Titus Corlăţean. Sursele noastre spun că, în momentul de faţă, cele mai mari şanse le are Corneliu Ştefan. Dar, încă se joacă politic. Spiritele sunt uşor calme. Grupările din organizaţie sunt, din nou, în reformare. Alţii au ajuns deja la starea de lehamite. Se aude că Alexandru Oprea este iarăşi în echipă cu Rovana Plumb şi că pregătesc alte mişcări de trupe.

Cert este că partidul, care a fost, zeci de ani, numărul unu în Dâmboviţa, la comunicare, relaţionare, consecvenţă, forţă şi unitate, a intrat într-un soi de disoluţie, din cauza conducerii pe care a avut-o în ultimul an şi a consilierilor de imagine slab pregătiţi.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat lovit în plin de o mașină, la intrare în comuna Ulmi, dinspre București. VIDEO

Publicat

pe

Ora 21:00. Coloană de mașini pe DN 71, la intrare în comuna Ulmi pe sensul de mers spre Sinaia. Un autoturism care circula dinspre București spre Târgoviște a lovit în plin un bărbat de circa 65-70 de ani. Bietul om a fost luat pe parbriz și aruncat cu forță pe asfalt. Din zona capului, începuse să se prelingă pe caldarâm un firicel de sânge. Bărbatul privea speriat. Parcă nu înțelegea ce i s-a întâmplat.

Imediat în jurul bătrânului îmbrăcat în pantaloni scurți rămas chircit pe șosea, s-a strâns o mulțime de oameni. Majoritatea participanți la trafic. Unii i-au ridicat ușor capul. L-au întrebat dacă are dureri. Au încercat să îi țină curajul. Nu l-au mișcat din loc. Alții se întrebau dacă a dat cineva telefon la ambulanță. Din cauza emoției, a panicii se pare că nu s-a apelat imediat 112. Acest lucru l-a făcut până la urmă o doamnă coborâtă dintr-un autoturism înmatriculat în Germania sau Belgia. I-a spus operatoarei că este un accident pe șosea. Nu știa sigur unde. Au venit completările de pe margine: Pe DN71, la intrare în Ulmi. De la celalalt capăt veneau întrebările enervante: E cu victime? Câte? Stare de nervi: Haideți, trimiteți ambulanța mai repede! Este un om căzut pe șosea.

S-a așteptat destul până a sosit echipajul de salvare. Circa 15 minute. Tot cam atât a durat până a sosit și Poliția. Oamenii se întrebau de ce durează așa de mult. Cei care l-au supravegheat atent pe bătrân, probabil lucrau în domeniul medical, le-au spus cadrelor de pe ambulanță, că este posibil să aibă, printre altele, și o fractură de bazin.

Impresionantă solidaritatea umană. Soția victimei era pierdută. Nu mai avea putere să plângă, să spună ceva. Se pare că fuseseră împreună într-o vizită. Chemaseră un taxi pentru a se întoarce la Târgoviște. Taximetristul era și el bulversat. Comunicase cu centrala. Le-a spus că fusese chemat la Ulmi de un client care, din păcate, a fost lovit de o mașină.

După ce bărbatul a fost urcat în ambulanță, au urmat procedurile de stabilizare a victimei, apoi salvarea a demarat spre spital. Se pare că bătrânul nu a fost atent. A traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism. A rămas ca circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment să fie elucidate de polițiști.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT