Connect with us

Dâmboviţa

Vlad Oprea, singurul candidat pentru şefia PSD Titu

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

În această după-amiază, chiar dacă suntem în postul Crăciunului, la Titu are loc o conferinţă locală de alegeri. La evenimentul intern, în urma căruia va fi ales preşedinte al filialei locale Vlad Oprea, fiind singurul candidat, participă şi europarlamentara Rovana Plumb. Nu avea cum să nu fie prezentă la această şedinţă, având în vedere că Oprea este fidel liderei PSD Dâmboviţa.

Ion Nicolae, unul dintre stâlpii activismului social-democrat în Dâmboviţa, a ales să se retragă din această competiţie. Ţelul lui Vlad Oprea este să îl învingă în alegeri pe actualul primar al oraşului Titu, Traian Niculae. Un deziderat greu de atins, ţinând cont de realizările edilului de la Titu, plus că Oprea are în spate susţinerea unei organizaţii judeţene PSD încă pe butuci.

Dâmboviţa

Doamnele din PSD Dâmbovița, alături de persoanele din trei centre sociale din județ

Publicat

pe

Deputata Carmen Holban – președinta Organizației Femeilor Social Democrate Târgoviște, Luciana Cristea – vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia – lidera OFSD Dâmbovița, Ionela Sandu – director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției a Copilului Dâmbovița și cu alte reprezentate ale celor două structuri politice au mers în câteva centre de ocrotire socială din județ pentru a duce daruri și stropi de speranță și încredere celor care beneficiază de serviciile asigurate de stat. Femeile social-democrate au oferit fructe și sucuri de mere donate din toată inima de pomicultorii de pe Valea Dâmboviței.

„Merele și sucul natural pe care le-am dus la centrele Casa Speranței și Floare De Colț din Târgoviște și la Centrul Sfântul Andrei din Gura Ocniței vor îndulci perioada sărbătorilor de iarnă de care ne apropiem cu repeziciune”, a spus Carmen Holban.

Acțiunea de astăzi este doar una din multele activități de ajutorare a semenilor, de susținere a centrelor rezidențiale subordonate DGASPC Dâmbovița, cu gândul și speranța că vor ușura puțin din greutățile vieții persoanelor împovărate de tristețe și nevoi.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni a preluat fosta cantină OMV Petrom. Vezi ce va amenaja aici!

Publicat

pe

OMV Petrom a cedat Primăriei Moreni imobilul în care a funcționat în trecut cantina unității, precum și clădirile anexă și terenul aferent acestuia. Contractul de sponsorizare a fost semnat astăzi.

Potrivit primarului Constantin Dinu, municipalitatea urmează să amenajeze aici o cantină socială, prin implementarea unui proiect care vizează reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor. Beneficiari vor fi nu doar etnicii romi, ci și alți locuitori din Moreni aflați în situații vulnerabile.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT