Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Cel mai frumos dar de Crăciun! Casă pentru patru copii din Vulcana de Sus

Publicat

pe

Părintele Viorel Gheorghe nu își dezminte harul de slujitor plăcut al lui Dumnezeu, de emisar al binelui făcut dezinteresat, dintr-un imbold ce vine din suflet, din chemare. Ce este mai frumos pe lumea aceasta decât să știi că ai reușit, prin implicare și efort, prin dăruire și comuniune cu alți semeni, să aduci bucuria și fericirea pe chipurile și în viata unor oameni cu care soarta nu a lucrat totdeauna în echilibru?

Preotul Viorel Gheorghe a reuşit, alături de membrii Asociației „Împreună pentru oameni”, acum, în pragul sfintelor sărbători de Crăciun, să aducă bucurie unei familii din Vulcana de Sus. Patru copii și părinții lor trăiau, cu bune și cu rele, într-o camăruţă cu pretenții de locuință. Acolo dormeau, acolo mâncau, acolo își făceau lecțiile și tot acolo își primeau puţinii oaspeți care le treceau pragul.

S-a sunat imediat mobilizarea și, în 25 de zile, părintele Viorel şi colaboratorii săi, cu sprijinul unor sponsori, oameni de suflet, au reușit să ridice o casă adevărată pentru cei patru copii. Un vis s-a îndeplinit în prag de Nașterea Domnului pentru acești oameni năpăstuiți. Un exemplu de solidaritate, de dăruire și compasiune pentru semenii noștri cum rar ne-a fost dat să întâlnim.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Atenție! Se întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Dragomirești

Publicat

pe

de

Joi – 25 aprilie 2021, între orele 08:00-16:00, se întrerupe alimentarea cu apa potabilă în satele Dragomirești, Decindeni, Râncaciov, Geangoești, Mogoșești, comuna Dragomirești, pentru lucrări de reabilitare a rețelelor de apă.

„Reluarea alimentării cu apă se va face conform procedurilor legale, vor fi prelevate probe de apă care vor fi analizate pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Se recomandă a nu se folosi apa în scop potabil imediat după pornire, până la limpezire. Preventiv, până la primirea buletinului de analize microbiologice (cca. 72 ore) vă recomandăm să fierbeţi apa utilizată în scop potabil timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

ACTUALITATE

SC Stones Business Development, anunț public parcurgere etapă de încadrare

Publicat

pe

de

SC STONES BUSINESS DEVELOPMENT SRL, cu sediul in municipiul Bucuresti, sectorul 1, str. Căderea Bastiliei, nr. 41, titular al planului / programului”Realizare lac pentru agrement prin exploatarea agregatelor minerale, stație de sortare și concasare agregate minerale”, în amplasamentul din comuna Salcioara, județul Dâmbovița, anunţă publicul interesat asupra parcurgerii etapei de încadrare în cadrul ședinței Comitetului Special Constituit din data de 12.04.2021, urmând ca planul / programul propus să fie supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Comentarii privind decizia etapei de încadrare se primesc în scris la sediul APM DÂMBOVIȚA, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT