Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Internet gratuit în toată zona centrală a oraşului Pucioasa

Publicat

pe

Luna decembrie a venit cu internet gratuit pentru locuitorii oraşului Pucioasa. Echipamentele au fost montate în baza unui voucher câştigat de administraţia publică locală prin proiectul european WIFI4EU. Accesul gratuit la internet este disponibil în următoarele perimetre: Parcul Central, Promenda Pieţei şi zona cuprinsă între Bulevardul Gării şi sensul giratoriu.

Pentru conectare trebuie să fie căutată reţeaua „WiFi4EU PUCIOASA”. Veţi fi direcţionaţi apoi către o pagină unde trebuie să apăsaţi butonul “Continuați pt. acces la internet”. De reţinut! Rețelele finanțate prin WiFi4EU sunt gratuite, fără publicitate și nu colectează date cu caracter personal!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Teodor Rădoi a depus jurământul ca subprefect al județului Dâmbovița

Publicat

pe

Tânărul liberal Teodor Rădoi a depus, astăzi – 19 iulie 2024, jurământul ca subprefect al județului Dâmbovița. I-au fost alături președintele PNL Dâmbovița – senatorul Virgil Guran și secretarul general al Organizației – Aurelian Cotinescu.

„Este o onoare pentru mine să fiu învestit în funcția de subprefect, dar în același timp tratez cu maximă seriozitate această responsabilitate care mi-a fost încredințată. Vin cu dorința de a mă implica, de a munci și de a fi de folos Instituției Prefectului, a cărei principală misiune este de a veghea la respectarea legii și de a monitoriza implementarea măsurilor guvernamentale.

Venind din administrația publică locală, dar și din mediul economic privat, cunosc destul de bine realitățile comunităților. Sper ca pregătirea profesională și puterea mea de muncă să le pot folosi în interesul cetățenilor și sunt dornic de a-mi lărgi cunostințele în administrație și în domeniul legislativ, pentru a le pune în slujba acestui mandat. Doamne Ajută!”, a spus noul subprefect al județului Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primarul Gabriel Dănuț Sandu, efort contracronometru pentru evitarea crizei de apă la Voinești

Publicat

pe

Administrația publică locală de la Voinești a trebuit să facă față, în aceste zile deosebit de fierbinți, unei provocări imense. Din cauza caniculei, a lipsei precipitațiilor, pânza freatică nu a mai putut face față consumului ridicat de apă potabilă.

Edilul Gabriel Dănuț Sandu, așa cum procedează de obicei, nu a disperat și nici nu a căutat scuze, dimpotrivă, împreună cu echipa din subordine, a cautat soluții rapide de ieșire din această criză generată de vremea potrivnică. Mai mult, edilul prin varii mijloace, a făcut apel și la cetățenii comunei pentru a economisi apa distribuită prin rețeaua publică, de a nu mai iriga culturile din această sursă până la rezolvarea situației, ci de a folosi puțurile forate de primărie special pentru acest scop.

Pentru Gabriel Dănuț Sandu a fost prioritar ca nicio gospodărie să nu rămână fără apă potabilă. Problema a fost rezolvată prin montarea a încă unei pompe, astfel încât presiunea să se uniformizeze la nivelul întregii rețele de alimentare cu apă potabilă. După patru zile de activitate intensă, până târziu în noapte, s-a reușit creșterea capacității de pompare la stația de apă din satul Gemenea Brătulești de la 30 m³/h la 45 m³/h.

„În proporție de 99%, problema apei potabile a fost rezolvată în satele Oncești și Gemenea Brătulești. Pentru a crește presiunea apei potabile și pe anumite străzi în satul Voinești, astăzi – 19 iulie 2024, vor suplimenta debitul de apă în bazinul de captare, prin montarea unei pompe cu un debit de circa 20 m³ pe oră. În maximum patru ore, lucrarea va fi realizată. Până cel mai târziu mâine dimineață, presiunea la apă potabilă se va uniformiza pentru toate branșamentele existente.

Ținem aproape. Este absolut necesar ca fiecare gospodărie să beneficieze de apă potabilă 24 de ore din 24 de ore. Dumneavoastră ne-ați votat și prin acest lucru noi suntem obligați să ne facem treaba” este mesajul transmis cetățenilor din Voinești de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite