Connect with us

Dâmboviţa

Opriţi dezbinarea din PSD Dâmboviţa! Scrisoare către CEX şi liderul Marcel Ciolacu

Publicat

pe

Anul 2020 a început sub tensiune maximă în politica dâmboviţeană, în special în principalul partid de opoziţie – PSD. Agitaţie pe reţelele de socializare, încă din primele zile ale anului. Totul decurge ca într-un joc online, iritabil pentru electoratul de rând, pentru cetăţenii care aşteaptă fapte, rezultate, soluţii, nu lozinci, like-uri şi fotografii.

În PSD Dâmboviţa, după cum am scris deja, conferinţa de alegeri nu se mai ţine aşa cum fusese stabilit de CEx-ul judeţean. Bucureştiul a spus pas. Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, sub motivaţia de tip Viorică Dăncilă, că vrea linişte în partid înainte de congresul din februarie, nu şi-a dat acordul pentru alegeri în Dâmboviţa, încălcând principile democratice şi decizia luată statutar de o organizaţie. Este clar că Ciolacu a căzut la o înţelegere cu Rovana Plumb, preşedinta PSD Dâmboviţa, pentru a-şi securiza voturile la congres.

Între timp, unii lideri ai PSD Dâmboviţa, care nu mai suportă starea de compromis, de letargie, mai ales acum, când, conform unor sondaje realizate spre finalul anului trecut, PSD stă cel mai prost la capitolul imagine, raportat la toată existenţa sa pe scena politică românească, solicită insistent schimbarea conducerii judeţene.

Din câte spun sursele noastre, ar fi în desfăşurare încă o mişcare de resuscitare a filialei, urmând probabil, dacă nici acum nu se întâmplă nimic, ca unii membri să părăsească corabia PSD. Chiar în aceste zile, Constantin Ana, primarul oraşului Pucioasa, şi-a asumat responsabilitatea lansării unei noi scrisori către conducerea centrală a PSD, în care este descrisă atmosfera otrăvită din organizaţia Dâmboviţa şi necesitatea organizării neîntârziate de alegeri.

Se aşteaptă acum semnăturile celor care vor schimbare cu adevărat. Se pare că politicienii PSD din Dâmboviţa se tem totuşi de Rovana Plumb, care este expertă în jocuri politice subtile şi care, deocamdată, se bizuie pe sprijinul lui Marcel Ciolacu.

„Domnule preşedinte al PSD, domnelor şi domnilor membrii ai Comitetului Executiv National al PSD

Subsemnaţii, semnatari ai tabelului alăturat, in calitate de președinți de organizații, respectivi primari, din localitățile județului Dâmboviţa, vă solicităm convocarea de urgenţă a Conferinței Extraordinare a Organizației Județene a Partidului Social Democrat Dâmboviţa pentru revocarea Președintelui de Organizație şi alegerea unei noi conduceri, în conformitate cu prevederile articolului 78, punctele 1 şi 2 din Statutul PSD.

Vă solicităm acest lucru deoarece, până la alegerile locale, mai sunt mai puțin de 5 luni şi analizând rezultatele de la alegerile europarlamentare şi alegerile prezidențiale şi gestionarea campaniilor electorale, observând actualul mod de organizare şi tensiunile permanente din cadrul Organizației PSD Dambovita, avem convingerea că actuala conducere nu poate asigura premisele unei victorii atât de necesare la nivelul județului Dâmboviţa!

Astăzi simțim nevoia de a participa la aceste alegeri locale ca o echipă! Vrem să fim conduși şi sfătuiți, să fim sprijiniți în demersul nostru! În contextul actual, avem nevoie mai mult ca oricând de un lider, de un motor, de un factor coagulant care să ofere putere şi consistenţă acestei echipe!

Cu un PNL în expansiune, avem nevoie urgentă de o strategie coerentă, reală, de analize pertinente la nivelul fiecărei localități şi de un program credibil, încadrat în proiectul județului, pentru a putea lupta cu șanse reale în toate cele 89 de localități! Avem nevoie să întoarcem din drum oameni hotărați să plece şi să le asigurăm liniște şi sprijin real! Avem nevoie să repornim dialogul cu oamenii, cu presa, dar şi cu celelalte partide, pentru că este posibil să avem nevoie de sprijin în ecuațiile pentru constituirea majoritarilor în CL şi CJ! Iar actuala conducere nu are nici expertiza, nici dorința şi nici putința necesară pentru aceste lucruri!

De aceea, vă rugăm, domnule preşedinte, stimați membrii ai CExN, să analizați solicitarea noastră cu maximă atenție şi să opriți dezbinarea din PSD Dâmboviţa! Vrem să ne dați șansa de a redeveni o forță, o organizație de top, cu rezultate extraordinare la alegerile locale şi, mai apoi, la alegerile parlamentare”.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Poiana accesează fonduri PNRR pentru conectarea familiilor vulnerabile la apă și canalizare

Publicat

pe

Consiliul Local Poiana, județul Dâmbovița, a aprobat depunerea unui proiect care vizează obținerea de finanțare, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), pentru a sprijini 20 de familii vulnerabile din comună să conectezei la rețelele de apă și canalizare existente.

Potrivit primarului Marian Șerban, valoarea eligibilă a proiectului, corespunzătoare celor 20 de gospodării, este în cuantum de 38.000 euro, fără TVA (186.941 lei) – conform prevederilor Ghidului specific, condiții de accesare a fondurilor europene aferente PNRR.

Proiectul urmează să fie depus în parteneriat cu furnizorul de servicii: Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Moreni: Încep lucrările de modernizare a iluminatului public

Publicat

pe

Încă un proiect al Primăriei Moreni a întrat în linie dreaptă! Edilul Constantin Dinu a semnat, astăzi – 28 noiembrie 2022, contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a iluminatului public, etapa I. Investiția are o valoare de peste 587.000 lei, fără TVA, și este implementată cu fonduri obținute printr-un program al AFM.

„Prin derularea acestui contract se va realiza: implementarea unui sistem de telemanagement la nivel de punct de aprindere, înlocuirea aparatelor de iluminat existente cu aparate de iluminat stradale cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic şi luminotehnic, montarea de console de susţinere şi alte lucrări specifice necesare”, precizează primarul Constantin Dinu.

Perioada de implementare este de 6 luni, iar la final se va obține nu doar un sistem de iluminat public mai bun, ci și o economie de energie, concomitent cu scadere emisiilor de gaze cu efect de seră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats