Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ştefan a fost ales preşedinte al PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Procesul de vot pentru alegerea noii echipe de conducere a organizației PSD Dâmbovița s-a încheiat. La conferință au fost prezenți 207 delegați din 209 desemnați.

De astăzi – 19 ianuarie 2020, preşedinte al PSD Dâmbovița, ales statutar, prin vot secret, este deputatul Corneliu Ştefan, care a obținut 129 de voturi. Rovana Plumb a avut doar 74. Patru voturi au fost nule.

Titus Corlățean a câştigat bătălia electorală cu Alexandru Oprea pentru funcția de preşedinte executiv al PSD Dâmbovița: 112 la 90. Cinci voturi  au fost nule.

Secretar executiv a fost desemnat primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan.

Noul preşedinte al PSD Dâmbovița a primit şi o primă misiune, de la primarul comunei Tătărani – Constantin Pătru: să aducă un preot în sediul organizației, pentru o slujbă de sfințire, ca să-l scoată pe Satana de acolo…

În cadrul conferinței județene de astăzi, au fost aleşi şi 17 vicepreşedinți: Cătălin Rădulescu, viceprimar Târgoviște –  153 de voturi, Constantin Stroe, primar Șotânga – 150, Dorinel Soare, primar Niculești – 142, Mihai Istrate, consilier județean – 140, Marian Țachianu, deputat – 130, Dănuț Gabriel Sandu, primar Voinești – 128, Ionuț Bănică, primar Corbii Mari – 128, Ion Pavel, primar Buciumeni – 126, Alin Manole, vicepreședinte Consiliul Județean – 123, Radu Popa, fost deputat – 123, Liviu Vasilescu, consilier județean, președinte organizația de tineret PSD Dâmbovița – 121, Ionuț Lăscaie, director Centrul Județean de Cultură Dâmbovița – 115, Georgeta Dincă, fost consilier județean, notar – 114, Ionuț Săvoiu, fost deputat, fost administrator public Consiliul Județean Dâmbovița – 113, Constantin Ana, primar Pucioasa – 111, Carmen Holban, deputat – 110 şi Constantin Dinu, primar Gura Şuții – 108 voturi.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. emilia

    20 ianuarie 2020 at 9:03

    are ionica serban de la Razvad un popa…..face niste slujbe de intra dracii in ei…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Încă 180 bilete de tratament balnear pentru pensionarii din Dâmbovița

Publicat

pe

Sunt disponibile locuri în stațiunile Amara, Covasna, Olănești, Pucioasa, Sărata Monteoru, Slănic Prahova, Felix, Călimănești, Saturn, Neptun, Eforie Nord, Lacu Sărat, Sovata, Govora, Vatra Dornei, Techirghiol, Herculane, Căciulata. Biletele vor fi repartizate conform graficului afișat atât la sediul instituției, cât și pe site, în baza criteriilor de acordare.

„Perioada de intrare în stațiune este 28.07.2024 – 02.08.2024. Persoanele interesate se pot prezenta la sediu cu următoarele documente: actul de identitate, recomandarea medicală, talonul de pensie și o cerere tip (care poate fi completată direct la sediu).

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate”, se precizează într-un comunicat transmis de Casa de Pensii Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Tragedie pe Autostrada București -Pitești. Trei oameni au murit și patru au fost duși la spital

Publicat

pe

Trei oameni au murit, în această după-amiază, pe Autostrada București -Pitești, la km 72, în zona comunei Petrești, din județul Dâmbovița. În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară și un TIR.

La fața locului au intervenit pompierii dâmbovițeni cu două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, patru echipaje SMURD, o autospecială de descarcerare și un container multirisc. Au sosit la locul tragediei și trei echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

Din informațiile primite de la IPJ Dâmbovița reiese că autoutilitara în care se aflau opt persoane era oprită pe banda de urgență din cauza unui defecțiuni. Neșansa a făcut ca un autocamion încărcat cu fier beton să intre în plin în mașina aflată în poziția de avarie.

În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, cu vârste de 22, 46 și 55 de ani, au decedat. Alți patru ocupanți, două femei de 38 și 19 ani și doi minori de 11 și 14 au fost transportați la spital cu multiple politraumatisme.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite