Connect with us

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ştefan a fost ales preşedinte al PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Procesul de vot pentru alegerea noii echipe de conducere a organizației PSD Dâmbovița s-a încheiat. La conferință au fost prezenți 207 delegați din 209 desemnați.

De astăzi – 19 ianuarie 2020, preşedinte al PSD Dâmbovița, ales statutar, prin vot secret, este deputatul Corneliu Ştefan, care a obținut 129 de voturi. Rovana Plumb a avut doar 74. Patru voturi au fost nule.

Titus Corlățean a câştigat bătălia electorală cu Alexandru Oprea pentru funcția de preşedinte executiv al PSD Dâmbovița: 112 la 90. Cinci voturi  au fost nule.

Secretar executiv a fost desemnat primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan.

Noul preşedinte al PSD Dâmbovița a primit şi o primă misiune, de la primarul comunei Tătărani – Constantin Pătru: să aducă un preot în sediul organizației, pentru o slujbă de sfințire, ca să-l scoată pe Satana de acolo…

În cadrul conferinței județene de astăzi, au fost aleşi şi 17 vicepreşedinți: Cătălin Rădulescu, viceprimar Târgoviște –  153 de voturi, Constantin Stroe, primar Șotânga – 150, Dorinel Soare, primar Niculești – 142, Mihai Istrate, consilier județean – 140, Marian Țachianu, deputat – 130, Dănuț Gabriel Sandu, primar Voinești – 128, Ionuț Bănică, primar Corbii Mari – 128, Ion Pavel, primar Buciumeni – 126, Alin Manole, vicepreședinte Consiliul Județean – 123, Radu Popa, fost deputat – 123, Liviu Vasilescu, consilier județean, președinte organizația de tineret PSD Dâmbovița – 121, Ionuț Lăscaie, director Centrul Județean de Cultură Dâmbovița – 115, Georgeta Dincă, fost consilier județean, notar – 114, Ionuț Săvoiu, fost deputat, fost administrator public Consiliul Județean Dâmbovița – 113, Constantin Ana, primar Pucioasa – 111, Carmen Holban, deputat – 110 şi Constantin Dinu, primar Gura Şuții – 108 voturi.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. emilia

    ianuarie 20, 2020 at 9:03 am

    are ionica serban de la Razvad un popa…..face niste slujbe de intra dracii in ei…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT