Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Deputatul Corneliu Ştefan a fost ales preşedinte al PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Procesul de vot pentru alegerea noii echipe de conducere a organizației PSD Dâmbovița s-a încheiat. La conferință au fost prezenți 207 delegați din 209 desemnați.

De astăzi – 19 ianuarie 2020, preşedinte al PSD Dâmbovița, ales statutar, prin vot secret, este deputatul Corneliu Ştefan, care a obținut 129 de voturi. Rovana Plumb a avut doar 74. Patru voturi au fost nule.

Titus Corlățean a câştigat bătălia electorală cu Alexandru Oprea pentru funcția de preşedinte executiv al PSD Dâmbovița: 112 la 90. Cinci voturi  au fost nule.

Secretar executiv a fost desemnat primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan.

Noul preşedinte al PSD Dâmbovița a primit şi o primă misiune, de la primarul comunei Tătărani – Constantin Pătru: să aducă un preot în sediul organizației, pentru o slujbă de sfințire, ca să-l scoată pe Satana de acolo…

În cadrul conferinței județene de astăzi, au fost aleşi şi 17 vicepreşedinți: Cătălin Rădulescu, viceprimar Târgoviște –  153 de voturi, Constantin Stroe, primar Șotânga – 150, Dorinel Soare, primar Niculești – 142, Mihai Istrate, consilier județean – 140, Marian Țachianu, deputat – 130, Dănuț Gabriel Sandu, primar Voinești – 128, Ionuț Bănică, primar Corbii Mari – 128, Ion Pavel, primar Buciumeni – 126, Alin Manole, vicepreședinte Consiliul Județean – 123, Radu Popa, fost deputat – 123, Liviu Vasilescu, consilier județean, președinte organizația de tineret PSD Dâmbovița – 121, Ionuț Lăscaie, director Centrul Județean de Cultură Dâmbovița – 115, Georgeta Dincă, fost consilier județean, notar – 114, Ionuț Săvoiu, fost deputat, fost administrator public Consiliul Județean Dâmbovița – 113, Constantin Ana, primar Pucioasa – 111, Carmen Holban, deputat – 110 şi Constantin Dinu, primar Gura Şuții – 108 voturi.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. emilia

    ianuarie 20, 2020 at 9:03 am

    are ionica serban de la Razvad un popa…..face niste slujbe de intra dracii in ei…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Mulţumim! O campanie îndemn la solidaritate, respect şi conlucrare în lupta cu COVID-19!

Publicat

pe

La iniţiativa conducerii PSD Dâmboviţa, începând de astăzi, 5 aprilie 2020, se va declanşa o campanie de prezentare în spaţiul public a celor care stau pe baricade în aceste zile crâncene pentru întreaga ţară – medici, farmacişti, asistenţi medicali, infirmieri, persoanalul de la Serviciul de Ambulanţă, de la ISU Dâmboviţa, poliţişti, jandarmi, primari, administratori de firme, vânzători din magazine.

Social-democraţii vor să-i facă cunoscuţi opiniei publice, bineînţeles cu ajutorul mijloacelor de comunicare mediatice, pe toţi cei care, prin implicarea lor, contribuie la mersul oarecum firesc al lucrurilor în această perioadă critică, la prevenirea infectării cu noul coronavirus şi la tratarea cazurilor de COVID-19.

Este un gest care, dincolo de faptul că a fost iniţiat de un partid politic, trebuie să ne îndemne la solidaritate, la respect şi la conlucrare în lupta împotriva acestui virus ucigaş.

„În fiecare zi, o să aducem în fața dumneavoastră medici și farmaciști dâmbovițeni, oameni de pe ambulanțe, personal MAI, vânzători din magazine, administratori de restaurante, șoferi de aprovizionare, cei care au făcut donații diverselor instituții dâmbovițene, reprezentanții autorităților locale, reprezentanții mass-mediei locale și nu în ultimul rând dâmbovițeni implicați in acesta luptă”, a precizat deputatul Corneliu Ştefan – preşedintele PSD Dâmboviţa.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Cum se desfăşoară activitatea cu publicul la Primăria Titu pe perioada stării de urgenţă

Publicat

pe

de

În cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, Primăria Titu a limitat, până la încetarea stării de urgenţă, audienţele şi activităţile care implică interacţiunea cu publicul.

Transmiterea solicitarilor urgente şi a documentelor se realizează prin utilizarea următoarelor căi de comunicare alternativă:
– Email: primariatitu@yahoo.com
– Fax: 0245.651.097
– Prin poştă, la adresa: Str. Pictor Nicolae Grigorescu, Nr. 1, Oras Titu, cod postal: 135500

Cetățenii care nu au posibilitatea accesării online sau fax pentru rezolvarea solicitărilor se pot prezenta și la sediul Primăriei respectând prevederile ordonanțelor militare în vigoare. Programul de lucru al Primăriei Titu rămâne 08:00-16:00.

Depunerea fizica a documentelor/ diverselor solicitari/ cereri/ reclamatii/ sesizari/ sau obtinerea de informatii suplimentare, respectiv ridicarea documentelor de catre persoanele fizice si juridice se va face prin posta, prin e-mail sau fax, urmand ca acestea sa fie retransmise ulterior, dupa rezolvare, pe aceleasi cai de comunicare catre contribubilul solicitant. Declaratiile fiscale pot fi descarcate de pe site-ul Primariei Orasului Titu – primariatitu.ro

Plata taxelor si impozitelor se va efectua online prin Ghiseul.ro , cu bonificatie de 10%, in cazul persoanelor fizice, pana 30 iunie 2020, inclusiv conf. OUG nr. 29/2020.

Documente solicitate pentru:

1) ELIBERARE CERTIFICATE FISCALE

a) PENTRU VANZARE BUNURI, IN COPIE:
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT. MOSTENITOR
CADASTRU / SCHITA CADASTRALA PRELIMINARA

b) PENTRU SUCCESIUNE, IN COPIE:
C.I/ B.I MOSTENITORI
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/ CERT.MOSTENITOR
ANEXA 24
CERTIFICAT DECES

c) pentru RADIERE MIJLOC TRANSPORT, IN COPIE:
C.I/ B.I PROPRIETAR
CARTE MIJLOC TRANSPORT
DOVADA PLATA IMPOZIT INTEGRAL
IN CAZUL UTILAJELOR INREGISTRATE IN EVIDENTA PRIMARIEI, SE RETURNEAZA PLACUTELE SI CERTIFICATUL DE INSCRIERE ,ulterior.

d) PENTRU O.C.P.I, IN COPIE
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT.MOSTENITOR
SCHITA CADASTRALA PRELIMINARA

e) PENTRU CONTRACTE AUTO/COMODAT, IN COPIE
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT.MOSTENITOR
CARTE MIJLOC TRANSPORT

f) PENTRU DOSAR PUBLICARE VANZARE TEREN EXTRAVILAN, IN COPIE:
C.I/ B.I PROPRIETAR
TITLU DE PROPIETATE/CONTRACT VANZARE-CUMPARARE/CERT.MOSTENITOR
CADASTRU

2) INREGISTRAREA SI SCOATEREA DIN EVIDENTA A MIJLOACELOR DE TRANSPORT:

COPIE CI/CUI PROPRIETAR, NOUL PROPRIETAR (in cazul scoaterii din evidenta)
CONTRACT VANZARE CUMPARARE SI FACTURA, FISA INMATRICULARE AUTO
COPIE CARTE IDENTITATE AUTO

Pentru mai multe amanunte, cetatenii Orasului Titu, sunt rugati sa contacteze Serviciul Registratura la numărul de telefon: 0245.651.095, solicitand Compartimentul/Biroul în cauza.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT