Connect with us

Dâmboviţa

Noul preşedinte al PSD Dâmboviţa promite că nu va face discriminări între organizaţiile locale

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, ales ieri preşedinte al PSD Dâmboviţa, le-a transmis colegilor de partid că va face tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă în organizaţie. Mai promite Corneliu Ştefan că va fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, fără discriminări.

„Îi mulțumesc domnului președinte interimar al PSD Marcel Ciolacu și domnului secretar general interimar al partidului Paul Stănescu, pentru că s-au aflat la Târgovişte, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa din data de 19 ianuarie 2020, moment important, de resetare a organizaţiei noastre.

Le mulțumesc tuturor colegilor care au participat la această conferință extraordinară în calitate de delegați. Le mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Aşa funcţionează democrația. Este un element important al sistemului nostru de valori.

Îi asigur pe toți colegii din PSD Dâmbovița că am să fac tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă, pentru transparență, pentru asigurarea unui echilibru în organizaţia noastră.

Mărturisesc că am avut la Târgoviște o competiție electorală internă istorică. Pot afirma fără să greşeşc că, niciodată, în existența acestei organizaţii, nu am avut o confruntare așa de intensă şi democratică pentru funcțiile de președinte și președinte executiv. Democraţia a respirat liber, curat, prin toți porii.

Am dovedit ieri că suntem tari, că suntem consecvenți, dedicați acestui partid, dăruiți acestui județ și oamenilor care trăiesc aici şi care și-au pus speranțele de mai bine în PSD. Vă asigur că, împreună cu președintele executiv – Titus Corlățean, cu secretarul executiv – Cristian Daniel Stan, cu cei 17 vicepreședinți aleși, cu dumneavoastră toți, membri ai PSD Dâmboviţa, vom readuce organizaţia acolo unde îi este locul, în fruntea eșicherului politic dâmbovițean.

Ca preşedinte al PSD Dâmboviţa, voi fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, de fiecare comunitate, pentru a face lucruri bune pentru judeţul nostru. Dâmboviţenii şi-au pus întotdeauna speranţele de mai bine în Partidul Social Democrat şi trebuie să le demonstrăm că nu au greşit, că noi suntem cei care ne-am preocupat mereu de problemele acestui judeţ, că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să schimbăm lucrurile în bine”, a scris noul preşedinte al PSD Dâmboviţa pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Patru răniți într-un accident rutier la Corbii Mari

Publicat

pe

În această seară, pe DJ 701, în comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane.

Un bărbat de 57 de ani, aflat la volanul unui tractor, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca BMW, condus de M.C. de 36 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei de 29 ani, a doi copii, o fetiță de de 6 ani și un băiețel de 3 ani, pasageri în autoturismul tamponat, dar și a tractoristului.

Trei dintre victime au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, iar o persoană a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Capitală.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Spitalul Municipal Moreni a intrat în etapa a II-a a procedurii de acreditare

Publicat

pe

Spitalul Municipal Moreni a intrat în procedura de obținere a Acreditării ANMCS – ciclul II, după o vizită de șapte zile a factorilor responsabili, care au apreciat pozitiv eforturile depuse pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sanitare.

În acest context, primarul Constantin Dinu a declarat că va continua procesul de îmbunătățire a activității spitalului, atât în ceea ce-i privește pe salariați, dar mai ales când vine vorba de serviciile medicale oferite pacienților.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT