Connect with us

Dâmboviţa

Noul preşedinte al PSD Dâmboviţa promite că nu va face discriminări între organizaţiile locale

Publicat

pe

Deputatul Corneliu Ştefan, ales ieri preşedinte al PSD Dâmboviţa, le-a transmis colegilor de partid că va face tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă în organizaţie. Mai promite Corneliu Ştefan că va fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, fără discriminări.

„Îi mulțumesc domnului președinte interimar al PSD Marcel Ciolacu și domnului secretar general interimar al partidului Paul Stănescu, pentru că s-au aflat la Târgovişte, la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Dâmboviţa din data de 19 ianuarie 2020, moment important, de resetare a organizaţiei noastre.

Le mulțumesc tuturor colegilor care au participat la această conferință extraordinară în calitate de delegați. Le mulțumesc și celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Aşa funcţionează democrația. Este un element important al sistemului nostru de valori.

Îi asigur pe toți colegii din PSD Dâmbovița că am să fac tot ceea ce trebuie pentru unitate, pentru a cultiva spiritul de echipă, pentru transparență, pentru asigurarea unui echilibru în organizaţia noastră.

Mărturisesc că am avut la Târgoviște o competiție electorală internă istorică. Pot afirma fără să greşeşc că, niciodată, în existența acestei organizaţii, nu am avut o confruntare așa de intensă şi democratică pentru funcțiile de președinte și președinte executiv. Democraţia a respirat liber, curat, prin toți porii.

Am dovedit ieri că suntem tari, că suntem consecvenți, dedicați acestui partid, dăruiți acestui județ și oamenilor care trăiesc aici şi care și-au pus speranțele de mai bine în PSD. Vă asigur că, împreună cu președintele executiv – Titus Corlățean, cu secretarul executiv – Cristian Daniel Stan, cu cei 17 vicepreședinți aleși, cu dumneavoastră toți, membri ai PSD Dâmboviţa, vom readuce organizaţia acolo unde îi este locul, în fruntea eșicherului politic dâmbovițean.

Ca preşedinte al PSD Dâmboviţa, voi fi alături de fiecare organizaţie locală în parte, de fiecare comunitate, pentru a face lucruri bune pentru judeţul nostru. Dâmboviţenii şi-au pus întotdeauna speranţele de mai bine în Partidul Social Democrat şi trebuie să le demonstrăm că nu au greşit, că noi suntem cei care ne-am preocupat mereu de problemele acestui judeţ, că am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să schimbăm lucrurile în bine”, a scris noul preşedinte al PSD Dâmboviţa pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Marian Țachianu, deputat: Merităm să fim primiți în spațiul Schengen. Am îndeplinit tot ce ni s-a cerut!

Publicat

pe

În această perioadă întreaga, clasă politică românească este în fierbere. România se află, din nou, la o răscruce de vânturi, de interese ascunse, sau prinsă în menghina orgoliilor apusene.

Intrarea țării noastre în spațiul Schengen se află iarăși sub semnul incertitudinii și asta fiindcă acolo, undeva, în Europa, sunt unii care zic că nu suntem încă pregătiți, că mai avem multe lucruri de pus la punct.

Deputatul PSD de Dâmbovița, Marian Țachianu, considerat că, dacă pe 8 decembrie, nu pășim în Europa, liber, fără graniță și controale, suntem de fapt supuși nedreptății. Marginalizați.

„Ne-am achitat de toate obligațiile. Am pus la punct instituțiile. Justiția funcționează la parametrii normalității. Drepturile și libertățile cetățeanului sunt respectate. S-a investit enorm pentru securizarea granițelor. Am îndeplinit tot ceea ce ni s-a cerut pentru a intra acolo unde ne este locul, în marea familie europeană. Sper ca pe 8 decembrie să fim în spațiul Schengen, să beneficiem și noi de această imensă oportunitate în plan social și economic”, a declarat, pentru incomod-media.ro, deputatul Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Pucioasa: Gata! Colegiul Național „Nicolae Titulescu” va fi redat comunității într-o ținută modernă

Publicat

pe

Primarul Pucioasei, Constantin Ana, nu se dezminte. Și-a propus, încă de la preluarea primului mandat de edil, să schimbe în totalitate fața orașului și asta se întâmplă. Obiectivele socio-edilitare, de învățământ, sănătate și cultură, spațiile destinate petrecerii timpul liber și pentru unele activități sportive sunt acum altfel. Asta dacă vorbim despre cele care existau, fără să luăm în calcul tot ceea ce a apărut nou sau pe cele care sunt acum în diferite faze de edificare.

Pe 9 decembrie 2022, la Pucioasa, va fi inaugurat Colegiul Național „Nicolae Titulescu”, o instituție de învățământ emblematică pentru orașul Pucioasa, pentru nordul județului Dâmbovița, aproape renăscută în totalitate. Puține unități educaționale din județ se pot lauda cu dotările acestui colegiu, cu ținută arhitectonică actuală, cu multe elemente ale modernității, gustului și confortului.

După cum a precizat Constantin Ana, vineri – 9 decembrie, la ora 12:00, va avea loc inaugurarea oficială, iar la ora 15:00, în cadrul programului „Ziua porților deschise”, foștii absolvenți și fostele cadre didactice ale colegiului sunt așteptați să viziteze, împreună cu autoritățile locale și cu elevii și profesorii de acum, „această spectaculoasă unitate de învățământ” – după cum s-a exprimat primarul orașului Pucioasa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats