Connect with us

Dâmboviţa

Ţuţuianu: Sunt deschis la alianţe electorale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui!

Publicat

pe

Rezultatul alegerilor de ieri de la PSD Dâmboviţa reprezintă un prim pas în procesul de igienizare de care are nevoie organizaţia – spune fostul lider social-democrat Adrian Ţuţuianu, care îi felicită pe membrii PSD Dâmboviţa că au avut curajul să îndepărteze de la conducere oameni care nu aveau ce căuta acolo. De asemenea, Ţuţuianu le mulţumeşte tuturor celor care, de la microfon sau în sală, au vorbit frumos despre persoana sa.

Cât priveşte, viitorul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu spune că preşedintele ales, deputatul Corneliu Ştefan, ar trebui să-i ceară Rovanei Plumb şi fiului acesteia să plece în organizaţia PSD din localitatea în care îşi au domiciliul, pentru că, atâta timp cât vor rămâne la Dâmboviţa, cei doi vor fi un factor de zâzanie, personaje toxice. De asemenea, crede Ţuţuianu, procesul de igienizare trebuie să continue în PSD Dâmboviţa, cel puţin cu personajele pe care Rovana Plumb le-a impus în partid, pe diferite criterii.

Şi cum ieri, în cadrul conferinţei extraordinare de alegeri de la PSD Dâmboviţa, s-a vorbit despre alianţe pe partea stângă a eşicherului politic, senatorul Ţuţuianu a declarat că acum s-au creat astfel de premise, însă şi-a stabilit ca obiectiv să aducă în faţa alegătorilor o nouă generaţie de oameni politici. Prin urmare, face tot posibilul ca PRO România să aibă liste complete de candidaţi în toate localităţile.

„Sunt deschis la alianţe electorale punctuale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui. Nu exclud liste comune în anumite localităţi, dar voi fi jucător la masă. În luna februarie, voi prezenta primii 20 de candidaţi la funcţia de primar în judeţul Dâmboviţa.

Colaborarea cu PSD va depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la Congres (Nota redacţiei: congresul PSD din luna februarie). Este de dorit ca, la Congres, să fie aleasă o echipă de oameni raţionali, cu o imagine bună şi cu care să poţi dialoga.

Schimbarea pe care trebuie să o facă PSD nu este legată doar de oameni. Trebui să fie o schimbare care trebuie să privească ideologia partidului, modul în care se raportează la problemele economice, sociale, politice ale societăţii româneşti”, a declarat Adrian Ţuţuianu – vicepreşedinte PRO România la nivel naţional şi lider al organizaţiei Dâmboviţa.

ACTUALITATE

Orchestra Populară Chindia cântă pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, de Ziua Micii Uniri

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Orchestra Populară „Chindia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, luni – 24 ianuarie 2022, pe Platoul Prefecturii, un spectacol prin care omagiază Unirea Principatelor Române (Mica Unire de la 1859) – primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român. Evenimentul va începe la ora 11:00.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Contract de execuție semnat! Secția UPU a Spitalului Județean din Târgoviște va fi extinsă și modernizată

Publicat

pe

Așa va arăta Secția UPU Târgoviște după implementarea proiectului

Proiectul de reabilitare, modernizare și extindere a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean din Târgoviște a intrat în linie dreaptă. Astăzi – 21 ianuarie 2022, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a semnat contractul de execuție a acestui important obiectiv medical.

„Prin acest proiect, dâmbovițenii vor beneficia de cele mai bune condiții de prim-ajutor, dar vom crește și calitatea actului medical. Această extindere va asigura serviciile care lipsesc din sistemul de urgențe al spitalului și va separa cazurile non-vitale de cele vitale, fapt care este de un real ajutor pentru medicii celui mai important spital din județul nostru”, a precizat Corneliu Ștefan.

Valoarea totală a investiției care se va derula la Spitalul Județean din Târgoviște depășește 8 milioane de lei.

„Unitatea va cuprinde un tronson de clădire nou, dedicat urgențelor vitale, spațiile urgențelor non-vitale și pediatrice modernizate. Totodată, vom achiziționa aparatură și dotări de ultimă generație”, a mai spus președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Unitatea de Primiri Urgențe va dispune de 10 monitoare de funcții vitale, 4 defibrilatoare, 4 electrocardiografe, 1 aparat de radiologie digitală, 1 sistem de perfuzie sub presiune, 2 truse instrumentar chirurgical, 2 aspiratoare secreții, 2 injectomate cu infuzomate, 1 ventilator portabil, 1 stație centrală de monitorizare, 1 ecograf staționar, 1 monitor triaj cu manșete de diferite mărimi (pentru urgențele pediatrice). De asemenea, se va procura mobilier pentru spațiile de așteptare, destinate pacienților și apartinatorilor, și tărgi pentru transportul bolnavilor.

Termenul de finalizare a lucrărilor de extindere, modernizare și reabilitare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgoviște este decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT