Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Ţuţuianu: Sunt deschis la alianţe electorale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui!

Publicat

pe

Rezultatul alegerilor de ieri de la PSD Dâmboviţa reprezintă un prim pas în procesul de igienizare de care are nevoie organizaţia – spune fostul lider social-democrat Adrian Ţuţuianu, care îi felicită pe membrii PSD Dâmboviţa că au avut curajul să îndepărteze de la conducere oameni care nu aveau ce căuta acolo. De asemenea, Ţuţuianu le mulţumeşte tuturor celor care, de la microfon sau în sală, au vorbit frumos despre persoana sa.

Cât priveşte, viitorul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu spune că preşedintele ales, deputatul Corneliu Ştefan, ar trebui să-i ceară Rovanei Plumb şi fiului acesteia să plece în organizaţia PSD din localitatea în care îşi au domiciliul, pentru că, atâta timp cât vor rămâne la Dâmboviţa, cei doi vor fi un factor de zâzanie, personaje toxice. De asemenea, crede Ţuţuianu, procesul de igienizare trebuie să continue în PSD Dâmboviţa, cel puţin cu personajele pe care Rovana Plumb le-a impus în partid, pe diferite criterii.

Şi cum ieri, în cadrul conferinţei extraordinare de alegeri de la PSD Dâmboviţa, s-a vorbit despre alianţe pe partea stângă a eşicherului politic, senatorul Ţuţuianu a declarat că acum s-au creat astfel de premise, însă şi-a stabilit ca obiectiv să aducă în faţa alegătorilor o nouă generaţie de oameni politici. Prin urmare, face tot posibilul ca PRO România să aibă liste complete de candidaţi în toate localităţile.

„Sunt deschis la alianţe electorale punctuale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui. Nu exclud liste comune în anumite localităţi, dar voi fi jucător la masă. În luna februarie, voi prezenta primii 20 de candidaţi la funcţia de primar în judeţul Dâmboviţa.

Colaborarea cu PSD va depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la Congres (Nota redacţiei: congresul PSD din luna februarie). Este de dorit ca, la Congres, să fie aleasă o echipă de oameni raţionali, cu o imagine bună şi cu care să poţi dialoga.

Schimbarea pe care trebuie să o facă PSD nu este legată doar de oameni. Trebui să fie o schimbare care trebuie să privească ideologia partidului, modul în care se raportează la problemele economice, sociale, politice ale societăţii româneşti”, a declarat Adrian Ţuţuianu – vicepreşedinte PRO România la nivel naţional şi lider al organizaţiei Dâmboviţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Crucea Roșie Dâmboviţa și Ariston continuă să monteze boilere în unitățile de învățământ

Publicat

pe

Crucea Roșie Dâmbovița a primit 45 de boilere pentru școli, grădinițe, dispensare și Centre Sociale din județ.

„Prin această campanie, împreună cu partenerul nostru Ariston Thermo România ne-am propus să acoperim cât mai mult din nevoia de apă caldă resimțită în prea multe unități de învățământ și centre locative din județul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat remis de Crucea Roșie Dâmboviţa.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești angajează asistenți medicali

Publicat

pe

de

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 2 posturi de agent în cadrul sectorului medical, după cum urmează:

– 1 post de asistent medical (generalist)
– 1 post de asistent medical (farmacie)

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/penitenciarul-gaesti/despre-noi/cariera/

Dosarele complete, se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 19.10.2020, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245.710.254, int. 110

Precizăm că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!