Connect with us

Dâmboviţa

Ţuţuianu: Sunt deschis la alianţe electorale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui!

Publicat

pe

Rezultatul alegerilor de ieri de la PSD Dâmboviţa reprezintă un prim pas în procesul de igienizare de care are nevoie organizaţia – spune fostul lider social-democrat Adrian Ţuţuianu, care îi felicită pe membrii PSD Dâmboviţa că au avut curajul să îndepărteze de la conducere oameni care nu aveau ce căuta acolo. De asemenea, Ţuţuianu le mulţumeşte tuturor celor care, de la microfon sau în sală, au vorbit frumos despre persoana sa.

Cât priveşte, viitorul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu spune că preşedintele ales, deputatul Corneliu Ştefan, ar trebui să-i ceară Rovanei Plumb şi fiului acesteia să plece în organizaţia PSD din localitatea în care îşi au domiciliul, pentru că, atâta timp cât vor rămâne la Dâmboviţa, cei doi vor fi un factor de zâzanie, personaje toxice. De asemenea, crede Ţuţuianu, procesul de igienizare trebuie să continue în PSD Dâmboviţa, cel puţin cu personajele pe care Rovana Plumb le-a impus în partid, pe diferite criterii.

Şi cum ieri, în cadrul conferinţei extraordinare de alegeri de la PSD Dâmboviţa, s-a vorbit despre alianţe pe partea stângă a eşicherului politic, senatorul Ţuţuianu a declarat că acum s-au creat astfel de premise, însă şi-a stabilit ca obiectiv să aducă în faţa alegătorilor o nouă generaţie de oameni politici. Prin urmare, face tot posibilul ca PRO România să aibă liste complete de candidaţi în toate localităţile.

„Sunt deschis la alianţe electorale punctuale, dar PRO România nu va fi anexa nimănui. Nu exclud liste comune în anumite localităţi, dar voi fi jucător la masă. În luna februarie, voi prezenta primii 20 de candidaţi la funcţia de primar în judeţul Dâmboviţa.

Colaborarea cu PSD va depinde foarte mult de ceea ce se va întâmpla la Congres (Nota redacţiei: congresul PSD din luna februarie). Este de dorit ca, la Congres, să fie aleasă o echipă de oameni raţionali, cu o imagine bună şi cu care să poţi dialoga.

Schimbarea pe care trebuie să o facă PSD nu este legată doar de oameni. Trebui să fie o schimbare care trebuie să privească ideologia partidului, modul în care se raportează la problemele economice, sociale, politice ale societăţii româneşti”, a declarat Adrian Ţuţuianu – vicepreşedinte PRO România la nivel naţional şi lider al organizaţiei Dâmboviţa.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recunoaștere la nivel înalt pentru Liceul Voievodul Mircea Târgoviște și Școala 4 Pucioasa

Publicat

pe

Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul pentru învățământ în grad de cavaler” mai multor directori de instituții educaționale din România, în semn de apreciere pentru profesionalismul și dăruirea puse în slujba școlii, pentru contribuția la formarea intelectuală și civică a tinerelor generații.

Printre cei premiați de șeful statului se numără și profesor Elena Alina Gealepu, director al Școlii Gimnaziale Nr 4 „Elena Donici” din Pucioasa, județul Dâmbovița. De asemenea, aceeași înaltă distincție a fost conferită și Liceului „Voievodul Mircea” din Târgoviște. Ordinul a fost primit de directorul unității de învățământ – profesor Carmen Ion.

„Vă felicit şi trebuie să vă spun că mi-a făcut mare plăcere să vă decorez. Proveniţi din mediul educaţional, sanitar şi de cercetare şi, cu ocazia sărbătorii naţionale, am decis să acord aceste distincţii persoanelor, respectiv instituţiilor, dar cum persoanele sunt parte din echipe în instituţii şi instituţiile sunt conduse de echipe şi persoane, cred că vă daţi seama că, în realitate, reprezentaţi astăzi întregul mediu în care vă desfăşuraţi activitatea. În acest sens, felicitări dumneavoastră, colegelor şi colegilor dumneavoastră, elevelor şi elevilor cu care lucraţi! Vă doresc multă sănătate şi un călduros La mulţi ani!”, a fost mesajul transmis, la acest eveniment, de președintele Klaus Iohannis.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan a fost prezent la plenara Comitetului European al Regiunilor

Publicat

pe

Președintele Consiliului Judeţean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat zilele trecute la Bruxelles, unde a participat la cea de-a 158-a sesiune plenară a Comitetului European al Regiunilor.

„Alături de colegi din mai multe administrații publice, am participat la discuții cu teme și subiecte care vor avea efecte, sunt convins eu, benefice, la nivelul tuturor consiliilor județene și primăriilor din întreaga țară, fie că ne referim la finanțările nerambursabile după 2027, fie că ne referim la măsurile ce vor asigura un model de dezvoltare economic și social pentru toate țările membre”, a precizat Corneliu Ștefan.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a participat și la recepția dedicată Zilei Naționale a României.

„Cu această ocazie, le-am urat un sincer „La Mulți Ani” tuturor celor prezenți la această întâlnire, dar și românilor care lucrează în administrația europeană”, a spus șeful administrației județene Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite