Connect with us

Dâmboviţa

Alegerile locale, un test de forţă pentru Partida Romilor Dâmboviţa

Publicat

pe

Tudorică Răducanu, președintele Partidei Romilor Pro Europa Dâmbovița, şi colaboratorii săi au reușit, într-un timp relativ scurt, să consolideze organizația, transformând-o într-una dintre cele mai puternice din țară. Partida Romilor Dâmboviţa deține, în momentul de față, structuri de coordonare în toate localitățile din judeţ unde există comunități de romi, iar acum se pregăteşte asiduu pentru alegerile locale și cele parlamentare din acest an.

Liderul Tudorică Răducanu vrea ca romii din Dâmbovița să aibă reprezentanţi de forţă în structurile administrației publice locale și județene, ba chiar și la nivel parlamentar, oameni care să se implice și să susțină, prin demersurile întreprinse, nu doar interesele romilor, ci pe ale tututor cetăţenilor acestui județ.

Ieri – 31 ianuarie 2020, la sediul Partidei Romilor Pro Europa din Capitală, s-a desfășurat o întrunire a tuturor liderilor asociației din Regiunea Sud Muntenia. Şedinţa a fost prezidată de liderul Nicolae Păun. Tema centrală a discuțiilor a constituit-o pregătirea Partidei Romilor pentru alegerile locale. S-a vorbit despre strategii, despre moduri de acțiune. Nicolae Păun le-a cerut tuturor celor prezenți unitate, implicare și multă activitate pe frontul comunicării mesajelor asociației. Liderul naţional al Partidei Romilor își dorește ca rezultatele pe care le vor obține la alegerile locale din iunie 2020 să fie unele pe măsură.

În luarea sa de cuvânt, președintele Partidei Romilor Pro România Dâmbovița a marșat tot pe ideea de unitate, comunicare, transparenţă şi muncă în echipă pentru realizarea unor proiecte de interes, care să demonstreze că asociația luptă pentru binele comunităților de romi, pentru binele acestei țări. A mai spus Tudorică Răducanu că filiala Dâmboviţa este pregătită să intre în focurile unei confruntări electorale bazate pe idei, pe proiecte, pe tot ceea ce poate aduce bun la nivel social, educaţional, cultural și economic.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Pucioasa, prins în flagrant în timp ce voia să vândă un pistol în Moroeni

Publicat

pe

Un bărbat de 54 de ani, din Pucioasa, a mers în comuna Moroeni, cu gând să comercializeze un pistol pentru care nu poseda documente de deținător legal.

Individul a fost interceptat de polițiști, iar, în urma efectuării controlului corporal și al bagajelor, a fost găsit în geanta pe care o purta asupra sa pistolul încarcat cu 8 cartușe, armă cu potențial letal supusă autorizării.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au demarat cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Centura orașelor Pucioasa și Fieni, în procedură de consultare publică

Publicat

pe

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a inițiat astăzi procedura de consultare publică cu privire la mai multe proiecte de acte normative. Printre documentele aprobate se află și Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții ”Drum de legătură la drumul național DN 71 pentru asigurarea optimizării traficului rutier și accesibilității în zonele urbane ale orașelor Pucioasa și Fieni“, județul Dâmbovița.

Practic, vorbim de șoseaua de centură ocolitoare a celor două orașe, proiect susținut și promovat de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, necesar pentru afluirea traficului rutier și decongestionarea circulației în cele două localități urbane.

Acest drum va avea o lungime de 15,13 km, se desprinde din DN 71 în apropiere de Halta Scârlența, comuna Brănești, iar ca suprafață desfășurată are o construcție de peste 540.000 mp. Traseul urmărește cursul râului Ialomița pe aproape toată lungimea, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, care ocolește comuna Moțăieni, punctul de reintrare în DN 71 fiind la ieșire din orașul Fieni spre Buciumeni.

La capetele traseului sunt prevăzute două noduri rutiere, cu patru brelete, astfel încât să fie asigurate toate relațiile de deplasare. De asemenea, au fost asigurate și două noduri intermediare, unul care va face legătura cu DC 136, în Pucioasa, și altul care va face legătura cu DN 71, în orașul Fieni.

Platforma drumului are o lățime totală de 21,5 m și este compusă dintr-o bandă mediană de 3 m, parte carosabilă de 7 m, benzi de încadrare de câte 1,5 m și acostamente de 3 m. Drumul de ocolire are prevăzute 17 lucrări de artă – 9 pasaje, 7 poduri și o punte pietonală. Vorbim aici de poduri care vor traversa râul Ialomița și de pasaje care vor traversa DN 71, dar și de un pod peste calea ferată. Pe fiecare dintre acestea se vor amplasa rețele de iluminat.

Reclama

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite