Connect with us

Dâmboviţa

Femeie găsită plină de sânge în şanţ. A bătut-o bătrâna pe care o ajuta la treburi în curte!

Publicat

pe

Aburii alcoolului consumat din abundență acționează nedorit, ducând, evident, la producerea unor fapte necugetate, a unor acte de violență. Nu contează că ești bărbat sau femeie. Pur și simplu, alcoolul îți ia mințile! Asa s-a întâmplat ieri, în satul Racoviță, comuna Bucsani, județul Dâmbovița. O femeie de 62 de ani a fost găsită lovită într-un șanț. Persoana care a dat peste biata creștină plină de sânge a anunțat imediat Poliția.

În urma cercetărilor, s-a aflat rapid cine a lovit-o în asemenea hal. Este vorba de o bătrână de 72 de ani, care, din câte ne informează oamenii legii, pe fondul consumului exagerat de alcool, a luat-o la bătaie pe cea care o ajuta la treburile gospodărești. Victima, cu multiple leziuni, a fost transportată la spital pentru îngrijiri. Septuagenara bătăuşă este acum cercetată de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ajută-l pe Ștefan să lupte cu boala! Are nevoie urgent de 35.000 de euro

Publicat

pe

Un tânăr inginer de autovehicule din comuna Vulcana Pandele, județul Dâmbovița, diagnosticat cu cancer al sistemului limfatic în octombrie 2019, are nevoie de sprijinul semenilor pentru a ajunge la o clinică din Turcia pentru imunoterapie și apoi transplant de celule stem. Aceasta ar putea fi șansa lui Ștefan Cătălin Vlădescu, în vârstă de 26 de ani, să se vindece! Și are nevoie de 35.000 de euro!

Deși a efectuat până acum mai multe cicluri de chimioterapie, boala lui Ștefan a avansat, ajungând acum în stadiul IV, cu metastaze la plămâni și la oase.

Puteți face donații în următoarele conturi:
RO18 RZBR 0000 0600 1996 3154 – CONT LEI
RO39 RZBR 0000 0600 2268 7991 -CONT EURO
(Cătălin Vlădescu)

Duminică – 26 septembrie, de la ora 14:00, la Căminul Cultural „Izvor de Apă Vie” din Vulcana Pandele va avea loc spectacolul caritabil „Împreună pentru Ștefan”. Intrarea costă 30 de lei, bani care vor ajunge la Ștefan. De asemenea, începând de luni – 20 septembrie, se vor putea face donații și la urna amplasată la același cămin cultural.

Citește în continuare

ACTUALITATE

5 clase din 5 școli din Dâmbovița au trecut la ore online

Publicat

pe

Cinci elevi și un cadru didactic din județul Dâmbovița au fost confirmați cu COVID-19, ne informează Inspectoratul Școlar.

Ca urmare a acestui fapt, activitatea față în față a fost suspendată și s-a trecut la ore online în cinci clase de la următoarele cinci unități de învățământ:
– Școala nr. 4 „Elena Donici Cantacuzino” Pucioasa
– Școala „Vasile Cârlova” Târgoviște
– Școala „Radu cel Mare” Găești
– Liceul „Constantin Brâncoveanu” Târgoviște
– Lucrul „Udrea Băleanu” Băleni.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT