Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Luptele politice ţin comuna Ocniţa fără buget!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

În comuna Ocniţa, din judeţul Dâmboviţa, luptele politice nu au încetat nicio clipă. Poate din acest motiv proiectele de dezvoltare sunt cu mult mai puţine decât în alte localităţi unde, după alegeri, se ajunge rapid la un consens în interesul comunităţii. La Ocniţa însă nu se poartă aşa ceva! Aici există disensiuni chiar şi între membrii aceleiaşi formaţiuni politice.

Săptămâna aceasta, în Consiliul Local Ocniţa, s-a consumat un nou episod de luptă politică. Rezultatul? Comuna nu are încă aprobat bugetul pentru anul 2020. Votul pe proiectul de hotărâre a fost 6 la 6, într-o configuraţie politică PSD – 5, PNL – 4, ALDE – 4, cu menţiunea că PSD are în prezent doar 4 reprezentanţi în CL Ocniţa, urmare unei excluderi din partid.

În şedinţa din 19 februarie, au votat pentru adoptarea bugetului cei 4 consilieri PSD şi 2 de la PNL şi s-au abţinut 2 consilieri PNL şi cei 4 de la ALDE. Primarul Eduard Barcău îi acuză că au votat politic, nu în interesul cetăţenilor!

Edilul spune că va convoca o şedinţă extraordinară săptămâna viitoare, cu speranţa că bugetul comunei va fi aprobat atunci. Reamintim că, potrivit legii, bugetul pentru 2020 ar fi trebuit depus la Finanţele Publice până în data de 20 februarie.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats