Connect with us

Dâmboviţa

Petrecere de 8 Martie pentru femeile social-democrate din Târgovişte

Publicat

pe

Echipa de conducere a femeilor social-democrate din Târgovişte şi-a păstrat tradiţia de a organiza o petrecere pe cinste cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii celebrată în toată lumea pe 8 martie. La manifestarea desfăşurată la restaurantul „Continental”, au fost invitate doamnele social-democrate din municipiu.

Gazdelele evenimentului au fost deputatele Carmen Holban – preşedinta OFSD Târgovişte şi Claudia Gilia – lidera femeilor social-democrate din judeţul Dâmboviţa.

“Muncim în echipă şi ne bazăm pe ajutorul dumneavoastră. Vă urez “La mulţi ani” şi vă spun că vă iubesc doamnelor. Mă sprijin pe dumneavoastră. De fiecare dată, mi-aţi demonstrat că sunteţi mai puternice decât domnii şi sunt sigură că în acest an o să demonstraţi din nou acest lucru, pentru că este un an greu”, a transmis celor de faţă deputata Carmen Holban.

Au venit special pentru a le felicita pe femei cu ocazia acestei minunate sărbători preşedintele PSD Dâmboviţa – deputatul Corneliu Ştefan, primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi alţi membri din staff-ul de conducere al organizaţiei. Liderii social-democraţi le-au urat un călduros „La mulţi ani!” şi le-au asigurat de toată consideraţia lor.

„Este o seară minunată, pe care o petrecem împreună, pentru că sunteţi cu toate fiinţe speciale, sunteţi mame, ceea ce este cel mai important în această viaţă. Sunteţi femei foarte puternice, femei care, împreună cu toţi cei care ne aflam aici, formăm o echipă şi, spun eu, cea mai puternică echipă a unui partid politic, echipa PSD Dâmboviţa”, a spus Claudia Gilia.

Femeile social-deomocrate din Târgovişte, chiar dacă erau la sărbătoarea lor, nu au pierdut ocazia de a-l asigura pe primarul Cristian Daniel Stan de toată susţinerea lor în alegerile locale care tocmai bat la uşă.

Participantele la evenimentul de sărbătoare au urmărit cu încântare un minispectacol susţinut de copii şi tineri artişti. Seara a fost întreţinută într-un continuu antren de solistul de muzică populară Eugen Marinescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat lovit în plin de o mașină, la intrare în comuna Ulmi, dinspre București. VIDEO

Publicat

pe

Ora 21:00. Coloană de mașini pe DN 71, la intrare în comuna Ulmi pe sensul de mers spre Sinaia. Un autoturism care circula dinspre București spre Târgoviște a lovit în plin un bărbat de circa 65-70 de ani. Bietul om a fost luat pe parbriz și aruncat cu forță pe asfalt. Din zona capului, începuse să se prelingă pe caldarâm un firicel de sânge. Bărbatul privea speriat. Parcă nu înțelegea ce i s-a întâmplat.

Imediat în jurul bătrânului îmbrăcat în pantaloni scurți rămas chircit pe șosea, s-a strâns o mulțime de oameni. Majoritatea participanți la trafic. Unii i-au ridicat ușor capul. L-au întrebat dacă are dureri. Au încercat să îi țină curajul. Nu l-au mișcat din loc. Alții se întrebau dacă a dat cineva telefon la ambulanță. Din cauza emoției, a panicii se pare că nu s-a apelat imediat 112. Acest lucru l-a făcut până la urmă o doamnă coborâtă dintr-un autoturism înmatriculat în Germania sau Belgia. I-a spus operatoarei că este un accident pe șosea. Nu știa sigur unde. Au venit completările de pe margine: Pe DN71, la intrare în Ulmi. De la celalalt capăt veneau întrebările enervante: E cu victime? Câte? Stare de nervi: Haideți, trimiteți ambulanța mai repede! Este un om căzut pe șosea.

S-a așteptat destul până a sosit echipajul de salvare. Circa 15 minute. Tot cam atât a durat până a sosit și Poliția. Oamenii se întrebau de ce durează așa de mult. Cei care l-au supravegheat atent pe bătrân, probabil lucrau în domeniul medical, le-au spus cadrelor de pe ambulanță, că este posibil să aibă, printre altele, și o fractură de bazin.

Impresionantă solidaritatea umană. Soția victimei era pierdută. Nu mai avea putere să plângă, să spună ceva. Se pare că fuseseră împreună într-o vizită. Chemaseră un taxi pentru a se întoarce la Târgoviște. Taximetristul era și el bulversat. Comunicase cu centrala. Le-a spus că fusese chemat la Ulmi de un client care, din păcate, a fost lovit de o mașină.

După ce bărbatul a fost urcat în ambulanță, au urmat procedurile de stabilizare a victimei, apoi salvarea a demarat spre spital. Se pare că bătrânul nu a fost atent. A traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost lovit de un autoturism. A rămas ca circumstanțele în care s-a produs nedoritul eveniment să fie elucidate de polițiști.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT