Connect with us

Dâmboviţa

Petrecere de 8 Martie pentru femeile social-democrate din Târgovişte

Publicat

pe

Echipa de conducere a femeilor social-democrate din Târgovişte şi-a păstrat tradiţia de a organiza o petrecere pe cinste cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii celebrată în toată lumea pe 8 martie. La manifestarea desfăşurată la restaurantul „Continental”, au fost invitate doamnele social-democrate din municipiu.

Gazdelele evenimentului au fost deputatele Carmen Holban – preşedinta OFSD Târgovişte şi Claudia Gilia – lidera femeilor social-democrate din judeţul Dâmboviţa.

“Muncim în echipă şi ne bazăm pe ajutorul dumneavoastră. Vă urez “La mulţi ani” şi vă spun că vă iubesc doamnelor. Mă sprijin pe dumneavoastră. De fiecare dată, mi-aţi demonstrat că sunteţi mai puternice decât domnii şi sunt sigură că în acest an o să demonstraţi din nou acest lucru, pentru că este un an greu”, a transmis celor de faţă deputata Carmen Holban.

Au venit special pentru a le felicita pe femei cu ocazia acestei minunate sărbători preşedintele PSD Dâmboviţa – deputatul Corneliu Ştefan, primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi alţi membri din staff-ul de conducere al organizaţiei. Liderii social-democraţi le-au urat un călduros „La mulţi ani!” şi le-au asigurat de toată consideraţia lor.

„Este o seară minunată, pe care o petrecem împreună, pentru că sunteţi cu toate fiinţe speciale, sunteţi mame, ceea ce este cel mai important în această viaţă. Sunteţi femei foarte puternice, femei care, împreună cu toţi cei care ne aflam aici, formăm o echipă şi, spun eu, cea mai puternică echipă a unui partid politic, echipa PSD Dâmboviţa”, a spus Claudia Gilia.

Femeile social-deomocrate din Târgovişte, chiar dacă erau la sărbătoarea lor, nu au pierdut ocazia de a-l asigura pe primarul Cristian Daniel Stan de toată susţinerea lor în alegerile locale care tocmai bat la uşă.

Participantele la evenimentul de sărbătoare au urmărit cu încântare un minispectacol susţinut de copii şi tineri artişti. Seara a fost întreţinută într-un continuu antren de solistul de muzică populară Eugen Marinescu.

ACTUALITATE

Municipiul Târgoviște, foarte aproape de pragul pentru noi restricții

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Municipiul Târgoviște a înregistrat astăzi, 16 octombrie 2021, o rată de incidență de 7,32 cazuri COVID la mia de locuitori. Asta înseamnă că este foarte aproape de pragul pentru noi restricții impus de autorități, respectiv 7,5 la mia de locuitori. Odată atinsă această rată de incidență, se va institui carantina de noapte pe parcursul întregii săptămâni, nu doar în weekend. De asemenea, se poate decide oricând măsura carantinei zonale.

Citește și: Restricții care se aplică în Târgoviște. Mesajul primarului Daniel Cristian Stan

Astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmboviţa a constatat că alte opt localități din județ au înregistrat o rată de incidență peste 7,5 la mia de locuitori, după cum urmează: Găești (9,6/1000 locuitori), Tărtășești (8,56/1000 locuitori), Brezoaele (8,39/1000 locuitori), Gura Ocniței (8,35/1000 locuitori), Mătăsaru (8,16/1000 locuitori), Ciocănești (7,86/1000 locuitori), Odobești (7,6/1000 locuitori) și Vișinești (7,52/1000 locuitori).

Județul Dâmbovița a înregistrat, astăzi, o rată de incidență de 5,58 la mia de locuitori, cu 288 de cazuri COVID în ultimele 24 de ore.

Localitățile din județul Dâmbovița cu rată de incidență peste 3 cazuri COVID la mia de locuitori:

Citește în continuare

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT