Connect with us

Dâmboviţa

Petrecere de 8 Martie pentru femeile social-democrate din Târgovişte

Publicat

pe

Echipa de conducere a femeilor social-democrate din Târgovişte şi-a păstrat tradiţia de a organiza o petrecere pe cinste cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii celebrată în toată lumea pe 8 martie. La manifestarea desfăşurată la restaurantul „Continental”, au fost invitate doamnele social-democrate din municipiu.

Gazdelele evenimentului au fost deputatele Carmen Holban – preşedinta OFSD Târgovişte şi Claudia Gilia – lidera femeilor social-democrate din judeţul Dâmboviţa.

“Muncim în echipă şi ne bazăm pe ajutorul dumneavoastră. Vă urez “La mulţi ani” şi vă spun că vă iubesc doamnelor. Mă sprijin pe dumneavoastră. De fiecare dată, mi-aţi demonstrat că sunteţi mai puternice decât domnii şi sunt sigură că în acest an o să demonstraţi din nou acest lucru, pentru că este un an greu”, a transmis celor de faţă deputata Carmen Holban.

Au venit special pentru a le felicita pe femei cu ocazia acestei minunate sărbători preşedintele PSD Dâmboviţa – deputatul Corneliu Ştefan, primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi alţi membri din staff-ul de conducere al organizaţiei. Liderii social-democraţi le-au urat un călduros „La mulţi ani!” şi le-au asigurat de toată consideraţia lor.

„Este o seară minunată, pe care o petrecem împreună, pentru că sunteţi cu toate fiinţe speciale, sunteţi mame, ceea ce este cel mai important în această viaţă. Sunteţi femei foarte puternice, femei care, împreună cu toţi cei care ne aflam aici, formăm o echipă şi, spun eu, cea mai puternică echipă a unui partid politic, echipa PSD Dâmboviţa”, a spus Claudia Gilia.

Femeile social-deomocrate din Târgovişte, chiar dacă erau la sărbătoarea lor, nu au pierdut ocazia de a-l asigura pe primarul Cristian Daniel Stan de toată susţinerea lor în alegerile locale care tocmai bat la uşă.

Participantele la evenimentul de sărbătoare au urmărit cu încântare un minispectacol susţinut de copii şi tineri artişti. Seara a fost întreţinută într-un continuu antren de solistul de muzică populară Eugen Marinescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

Dâmboviţa

Biciclist acroșat de un ATV în comuna Pietrari

Publicat

pe

Accident de circulație, astăzi – 9 mai 2021, în comuna Pietrari, zona Șipot. Un adolescent de 16 ani, care se deplasa pe drumul comunal cu o bicicletă, mergând pe contrasens, a fost acroșat de un ATV, condus de un bărbat de 42 de ani.

Victima a fost transportată la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut acest eveniment rutier.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT