Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Petrecere de 8 Martie pentru femeile social-democrate din Târgovişte

Publicat

pe

Echipa de conducere a femeilor social-democrate din Târgovişte şi-a păstrat tradiţia de a organiza o petrecere pe cinste cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii celebrată în toată lumea pe 8 martie. La manifestarea desfăşurată la restaurantul „Continental”, au fost invitate doamnele social-democrate din municipiu.

Gazdelele evenimentului au fost deputatele Carmen Holban – preşedinta OFSD Târgovişte şi Claudia Gilia – lidera femeilor social-democrate din judeţul Dâmboviţa.

“Muncim în echipă şi ne bazăm pe ajutorul dumneavoastră. Vă urez “La mulţi ani” şi vă spun că vă iubesc doamnelor. Mă sprijin pe dumneavoastră. De fiecare dată, mi-aţi demonstrat că sunteţi mai puternice decât domnii şi sunt sigură că în acest an o să demonstraţi din nou acest lucru, pentru că este un an greu”, a transmis celor de faţă deputata Carmen Holban.

Au venit special pentru a le felicita pe femei cu ocazia acestei minunate sărbători preşedintele PSD Dâmboviţa – deputatul Corneliu Ştefan, primarul municipiului Târgovişte – Cristian Daniel Stan, viceprimarul Cătălin Rădulescu şi alţi membri din staff-ul de conducere al organizaţiei. Liderii social-democraţi le-au urat un călduros „La mulţi ani!” şi le-au asigurat de toată consideraţia lor.

„Este o seară minunată, pe care o petrecem împreună, pentru că sunteţi cu toate fiinţe speciale, sunteţi mame, ceea ce este cel mai important în această viaţă. Sunteţi femei foarte puternice, femei care, împreună cu toţi cei care ne aflam aici, formăm o echipă şi, spun eu, cea mai puternică echipă a unui partid politic, echipa PSD Dâmboviţa”, a spus Claudia Gilia.

Femeile social-deomocrate din Târgovişte, chiar dacă erau la sărbătoarea lor, nu au pierdut ocazia de a-l asigura pe primarul Cristian Daniel Stan de toată susţinerea lor în alegerile locale care tocmai bat la uşă.

Participantele la evenimentul de sărbătoare au urmărit cu încântare un minispectacol susţinut de copii şi tineri artişti. Seara a fost întreţinută într-un continuu antren de solistul de muzică populară Eugen Marinescu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Deputat USR: Proiectul de lege privind adunările publice lasă loc abuzurilor!

Publicat

pe

Foto arhivă (Foto: InquamPhotos/Octav Ganea)

Deputatul Dumitru Lupescu, președintele USR Dâmbovița, consider inacceptabile propunerile cuprinse în proiectul inițiat de Jandarmeria Română cu privire la adunările publice. Spune parlamentarul că acestea limitează semnificativ dreptul constituțional al cetățenilor de a protesta public și constituie o palmă dată democrației românești, o dovadă că cei care au propus nu au înțeles nimic din evenimentele de pe 10 august 2018.

„Jandarmeria Română a primit săptămâna trecută o propunere legislativă la care se lucrează în Parlament, într-un grup transpartinic și alături de organizațiile nonguvernamentale specializate în libertatea de exprimare și drepturile omului, dar a preferat să ignore complet această propunere și să avanseze alte modificări care lasă loc interpretărilor și abuzurilor.

Cer public ministrului Afacerilor Interne, domnul Marcel Vela, să retragă aceste propuneri ale Jandarmeriei și reprezentanților M.A.I. să vină la dezbaterile pe marginea propunerii legislative la care se lucrează în Parlament alături de ONG-uri.

Parlamentarii USR vor vota împotriva oricărui proiect care nu are și contribuția societății civile”, spune deputatul Dumitru Lupescu – președinte USR Dâmbovița.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Le-am adus aminte liberalilor că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării

Publicat

pe

de

Parlamentarii PSD Dâmbovița au respins, astăzi, prin vot, ordonanţa liberalilor care amâna până la 1 august dublarea alocaţiilor copiilor. Alături de ceilalţi parlamentari social-democraţi, le-am adus aminte lui Orban şi liberalilor din Parlamentul României că nu copiii sunt vinovaţi de proasta gestionare a economiei ţării.

Bani există pentru dublarea alocaţiilor, iar aceştia vor fi cheltuiți pentru bunăstarea copiilor. Sumele pe care cei mici le vor primi pot ajuta astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL.

Banii care ar fi trebuit să umfle conturile clientelei PNL vor ajunge acum în buzunarele copiilor din România! Astfel, 3.659.845 milioane de copii vor beneficia de alocații dublate după cum urmează:
▶️ pentru copiii de la 0 la 2 ani alocația crește de la 300 la 600 de lei/lună;
▶️ pentru cei între 2 și 18 ani, alocația crește de la 150 la 300 de lei/lună;
▶️ alocația pentru copiii cu handicap va fi de 600 de lei/lună.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!