Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Dezvăluiri despre fenomenul ponturilor plătite la pariuri online

Publicat

pe

Pariorii se împart în două categorii, din punctul de vedere al cunoștințelor despre sporturile pe care joacă: cei care sunt experți și vor să câștige bani prin propriile „forțe” și cei care nu se pricep, dar vor să se îmbogățească bazându-se pe ponturile altora.

Există site-uri unde pronosticurile tipsterilor pot fi accesate gratuit. Performanțele celor care postează pe acele platforme sunt la vedere. Un tipster poate avea o lună bună, apoi o lună mai slabă. Bilanțul real pe ultimele luni poate fi vizualizat de oricine. De obicei, toți cei care fac sugestiile de pariere au statut de experți și sunt pe plus la finalul sezonului, dar profitul este unul normal, adică moderat.

Reprezentanții celei de-a doua categorii despre care vorbeam nu doresc un profit moderat, pe termen lung. Ei caută câștiguri mari, imediate. Așadar, pe piață exista o cerere. Niște „băieți deștepți” au creat imediat oferta pentru respectiva cerere: profit mare garantat, dar contra cost.

Doar necunoscătorii pot mușca momeala

Unii și-au făcut site-uri cu abonament și au lansat momeala: „Dacă plătești X lei, vei primi Y ponturi în următoarea lună, care îți vor aduce un profit de Z lei”. Pariorii cu experiență râd cu poftă când văd asemenea mesaje. Cei care nu știu cu ce se mânâncă pariurile mușcă însă momeala și plătesc. Ei sunt induși în eroare și de statisticile mușamalizate ale tipsterilor. Cele mai multe ponturi necâștigătoare sunt șterse imediat. Sunt lăsate unul-două bilete barate, „ca să nu bată la ochi”.

Din fericire pentru ei, această prostie nu este plătită foarte scump, în comparație cu prostia despre care puteți citi în rândurile următoare.

Alți băieți deștepți s-au gândit să câștige mai mulți bani păcălind naivii și au inventat „ponturile 100% sigure”. Acestea au cote de la 20 în sus, iar doritorii trebuie să plătească pe măsură. Câteva sute de euro.

Am citit pe site-ul comunității pariorilor online din România mărturia unuia dintre cei care au dat astfel de țepe pe Internet. Omul a făcut o pagină de Facebook. A investit niște bani si a cumpărat urmăritori, așa cum fac multe dintre paginile obscure cu zeci de mii de like-uri. Apoi a promis un pont de tipul „pauză/final”. A împărțit clienții în mai multe categorii. Unora le-a trimis pontul „1/1”, altora „1/2”, altora „1/X”, altora „2/X” și așa mai departe, toate variantele de rezultat. A fost X la pauză și 2 final în acel meci. Imediat, a trimis un nou mesaj către cei cărora le trimisese pontul X/2, în care le-a spus că are informații despre o partidă care urma să se joace în ziua următoare. Cei interesați erau invitați să vireze bani într-un portofel electronic. A câștigat chiar mai mulți bani decât se aștepta. Pronosticul nu a ieșit (oricum era la întâmplare), a închis pagina și a deschis alta.

Numai păcăleli!


Cam așa funcționează industra ponturilor plătite. Pentru a fi cât mai convingători, unii șarlatani postează bilete câștigătoare cu sume fabuloase. Experții în grafică spun că este ușor de demonstrat că acele imagini sunt falsificate, selecțiile fiind trecute pe bilet după desfășurarea meciurilor, când se știu deja rezultatele. De asemenea, fotografiile cu indivizi ridicând teancuri de bani din agențiile terestre sunt editate.

Ponturile cumpărate pe Internet înseamnă bani aruncați pe fereastră. Desigur, se poate ca, întâmplător, unul dintre acele ponturi să iasă. Probabilitatea este epsilonică, având în vedere cotele astronomice. Cei care vor să se îmbogățească peste noapte ar avea mai multe șanse jucând la jocurile de noroc din cazinourile online, mai ales că acolo au parte și de oferte promoționale. De exemplu, cine se înregistrează în aceste zile la Fortuna casino are parte de un pachet de bun venit de 2.000 de lei. Sunt 400 de euro de luat, nu de dat. (P)

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Am decis să nu candidez pentru un post de consilier județean independent

Publicat

pe

Părintele vicar eparhial Ionuț Ghibanu a pus capăt, astăzi – 14 august, printr-o postare pe blogul personal, discuțiilor lansate în ultima perioadă în spațiul public având ca temă eventuala sa candidatură pentru funcția de consilier județean independent. Spune părintele vicar că lupta politică în județul Dâmbovița a depășit limitele unor confruntări cavalerești, etice și frumoase în care a fost introdusă în mod nepermis și Biserica.

„Am constatat, analizând foarte serios situația actuală, că o eventuală candidatură a mea, acum, chiar ca independent, ar fi folosită de unii rău intenționați pentru a afecta credibilitatea și imparțialitatea Bisericii și, de aceea, nu le voi permite ca Arhiepiscopia Târgoviștei să fie atrasă în vreun partizanat politic.

Așadar, în deplină responsabilitate, cu mare respect față de toți cei ce au încredere în mine și mă apreciază, am decis astăzi să nu candidez pentru un post de consilier județean independent. Voi rămâne același ca și până acum, deschis la colaborările de orice fel, care au în vedere mai binele orașului nostru voievodal și al județului în care trăim.

Cred că a venit vremea ca toți cei implicați în lupta politică să înțeleagă că trebuie să fie adversari numai când este vorba despre idei și proiecte și să înceteze orice atac la persoană, să aibă în vedere necesara și rapida dezvoltare a județului Dâmbovița, care riscă să rămână, iar și iar, mult în urma vecinilor cunoscuți.

Mai cred, de asemenea, că avem nevoie de o colaborare interpartinică, sau, mai exect, deasupra intereselor de partid, iar Biserica poate fi un mediator și un factor de echilibru pentru a sprijini cu toții pe semenii noștri și pentru a putea susține marile proiecte din județ.

Să ne dăruiască Bunul Dumnezeu aleși care să poată să facă mai mult bine, să aducă mai multă prosperitate, rectitudine morală și pace din belșug, căci avem nevoie! Așa să ne ajute Dumnezeu la toți!”, a scris părintele vicar Ionuț Ghibanu pe blogul său. 

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primarul de la Ciocănești nu mai poate candida pentru un nou mandat!

Publicat

pe

Primarul comunei Ciocănești, județul Dâmbovița, a aflat astăzi, 14 august 2020, că nu mai poate candida pentru un nou mandat, ca urmare a unei decizii definitive a Tribunalului Dâmboviţa, care a judecat contestația depusă de Ciprian Nilă – consilier PNL și candidat al liberalilor.

La baza hotărârii stă o decizie a Agenției Naționale de Integritate din anul 2016, prin care s-a stabilit că Marin Păun s-a aflat în conflict de interese administrativ întrucât a emis și a semnat mai multe documente care au stat la baza organizării concursului de promovare în grad profesional a fiicei sale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!