Connect with us

ACTUALITATE

Dezvăluiri despre fenomenul ponturilor plătite la pariuri online

Publicat

pe

Pariorii se împart în două categorii, din punctul de vedere al cunoștințelor despre sporturile pe care joacă: cei care sunt experți și vor să câștige bani prin propriile „forțe” și cei care nu se pricep, dar vor să se îmbogățească bazându-se pe ponturile altora.

Există site-uri unde pronosticurile tipsterilor pot fi accesate gratuit. Performanțele celor care postează pe acele platforme sunt la vedere. Un tipster poate avea o lună bună, apoi o lună mai slabă. Bilanțul real pe ultimele luni poate fi vizualizat de oricine. De obicei, toți cei care fac sugestiile de pariere au statut de experți și sunt pe plus la finalul sezonului, dar profitul este unul normal, adică moderat.

Reprezentanții celei de-a doua categorii despre care vorbeam nu doresc un profit moderat, pe termen lung. Ei caută câștiguri mari, imediate. Așadar, pe piață exista o cerere. Niște „băieți deștepți” au creat imediat oferta pentru respectiva cerere: profit mare garantat, dar contra cost.

Doar necunoscătorii pot mușca momeala

Unii și-au făcut site-uri cu abonament și au lansat momeala: „Dacă plătești X lei, vei primi Y ponturi în următoarea lună, care îți vor aduce un profit de Z lei”. Pariorii cu experiență râd cu poftă când văd asemenea mesaje. Cei care nu știu cu ce se mânâncă pariurile mușcă însă momeala și plătesc. Ei sunt induși în eroare și de statisticile mușamalizate ale tipsterilor. Cele mai multe ponturi necâștigătoare sunt șterse imediat. Sunt lăsate unul-două bilete barate, „ca să nu bată la ochi”.

Din fericire pentru ei, această prostie nu este plătită foarte scump, în comparație cu prostia despre care puteți citi în rândurile următoare.

Alți băieți deștepți s-au gândit să câștige mai mulți bani păcălind naivii și au inventat „ponturile 100% sigure”. Acestea au cote de la 20 în sus, iar doritorii trebuie să plătească pe măsură. Câteva sute de euro.

Am citit pe site-ul comunității pariorilor online din România mărturia unuia dintre cei care au dat astfel de țepe pe Internet. Omul a făcut o pagină de Facebook. A investit niște bani si a cumpărat urmăritori, așa cum fac multe dintre paginile obscure cu zeci de mii de like-uri. Apoi a promis un pont de tipul „pauză/final”. A împărțit clienții în mai multe categorii. Unora le-a trimis pontul „1/1”, altora „1/2”, altora „1/X”, altora „2/X” și așa mai departe, toate variantele de rezultat. A fost X la pauză și 2 final în acel meci. Imediat, a trimis un nou mesaj către cei cărora le trimisese pontul X/2, în care le-a spus că are informații despre o partidă care urma să se joace în ziua următoare. Cei interesați erau invitați să vireze bani într-un portofel electronic. A câștigat chiar mai mulți bani decât se aștepta. Pronosticul nu a ieșit (oricum era la întâmplare), a închis pagina și a deschis alta.

Numai păcăleli!


Cam așa funcționează industra ponturilor plătite. Pentru a fi cât mai convingători, unii șarlatani postează bilete câștigătoare cu sume fabuloase. Experții în grafică spun că este ușor de demonstrat că acele imagini sunt falsificate, selecțiile fiind trecute pe bilet după desfășurarea meciurilor, când se știu deja rezultatele. De asemenea, fotografiile cu indivizi ridicând teancuri de bani din agențiile terestre sunt editate.

Ponturile cumpărate pe Internet înseamnă bani aruncați pe fereastră. Desigur, se poate ca, întâmplător, unul dintre acele ponturi să iasă. Probabilitatea este epsilonică, având în vedere cotele astronomice. Cei care vor să se îmbogățească peste noapte ar avea mai multe șanse jucând la jocurile de noroc din cazinourile online, mai ales că acolo au parte și de oferte promoționale. De exemplu, cine se înregistrează în aceste zile la Fortuna casino are parte de un pachet de bun venit de 2.000 de lei. Sunt 400 de euro de luat, nu de dat. (P)

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște. 10-16 iunie 2024. Babel, festivalul care deschide orașul!

Publicat

pe

De

Babel 2024, ediția a XII-a a Festivalului Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, te invită în perioada 10-16 iunie să descoperi o cetate a destinelor culturale prin teatru, film, dans, spectacole de stradă, conferințe, ateliere, expoziții și multe alte evenimente și întâlniri ale artelor și creatorilor.

ELEMENTELE Universului s-au lovit de SUPERSTIȚII, care au dus la o CRIZĂ, dar, prin VORBIRE și CULORI, CORPUL și-a recăpătat demnitatea și a generat SUNETUL și GESTUL, care au compus o IMAGINE, prin care LIMBAJUL a căpătat noi FORME. CONEXIUNI 2024, 10-16 iunie.

BABEL, Festivalul Internațional al Artelor Spectacolului Târgoviște, este organizat de Teatrul Municipal „Tony Bulandra” din Târgoviște. Un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște și Ministerul Culturii din România.

Sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa te ajută să accesezi fonduri pentru înființare și dezvoltare structuri economice

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița a organizat, astăzi – 17 aprilie 2024, workshop-ul „Femeia antreprenor 2024”, eveniment care a inclus o sesiune de informare privind accesarea fondurilor nerambursabile și o sesiune de întrebări și răspunsuri. Prezentările au fost susținute de Ștefania Stroică – director general CCIA Dâmboviţa și Alexandra Pîrlea – Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene în cadrul CCIA Dâmboviţa.

„Noutățile pe care le aduce Programul Femeia Antreprenor 2024, la acest moment, constau în introducerea criteriilor: activitatea desfășurată într-un incubator de afaceri și profitabilitatea afacerii”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Reține! Camera de Comerț Dâmbovița susține și sprijină înființarea și dezvoltarea structurilor economice private înființate și conduse de femei, îmbunătățirea performanțelor economice ale acestora, precum și realizarea unei creșteri inteligente, sustenabile și incluzive, bazate pe digitalizare, dezvoltare durabilă, inovare și pregătire antreprenorială.

Evenimentul organizat astăzi face parte dintr-o campanie de informare atât pentru mediul de afaceri dâmbovițean, cât și pentru noii antreprenori care doresc sprijin în accesarea de fonduri și implementarea de proiecte economice.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite