Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Activitatea tuturor magazinelor Enel va fi suspendată! Plăţile se fac doar online

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://www.proarges.ro/)

Începând de luni – 16 martie 2020, activitatea tuturor magazinelor Enel din România va fi suspendată, pentru a proteja sănătatea clienților, a angajaților și a comunităților, în contextul răspândirii COVID-19.

„În perioada următoare, compania le recomandă clienților să utilizeze canalele alternative de comunicare și metodele de plată online puse la dispoziția lor, descrise mai jos.

Este posibil ca unele interacțiuni să dureze mai mult, regretăm dacă timpul de așteptare se mărește, însă încercăm să prioritizăm cererile, cu scopul de a asigura furnizarea de energie electrică clienților noștri în cele mai bune condiții posibile”, se arată într-un comunicat remis de Enel România.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Rabla Clasic” și „Rabla Plus” au fost primite până pe 20 noiembrie 2020

Publicat

pe

de

Foto arhivă

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunțat, astăzi – 30 octombrie, că au fost prelungite până pe 20 noiembrie 2020 sesiunile de depunere a dosarelor în cadrul Programelor “Rabla Clasic” şi “Rabla Plus”.

Ca noutate, în cadrul Programului “Rabla Plus”, a fost introdusă eligibilitatea autovehiculelor înmatriculate pentru prima dată cu cel mult şase luni în urmă, faţă de data vânzării şi care nu depăşesc 6.000 de km, inclusiv autovehicule care au fost utilizate pentru activităţi de drive-test sau demo. În plus, vor fi eligibile în program acele autovehicule care, conform legislaţiilor naţionale din cadrul Uniunii Europene (UE), au fost înmatriculate tehnic în vederea exportului către România.

Pe de altă parte, AFM anunţă că sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare pentru Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic – staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ – a fost prelungită până la data de 30 noiembrie 2020.

Sursa: Instituția Prefectului Argeș

Citește în continuare

ACTUALITATE

Trei școli din Titu și Moreni au intrat în scenariul roșu de funcționare

Publicat

pe

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a adoptat astăzi Hotărârea nr. 70, potrivit căreia mai multe clase de la Colegiul IL Caragiale din Moreni și de la Școala Pictor Nicolae Grigorescu Titu și Școala Titu Târg trec la scenariul roșu (online) de funcționare, după cum urmează:

Art. 1. Până la data de 04.11.2020, inclusiv, clasele a VI-a grupa 2, a VII-a grupa 2, a IX-a B grupa 2, a IX-a E grupa 2, a XI-a A grupa 2 din cadrul Colegiului Național „Ion Luca Caragiale” Moreni vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 2. Până la data de 04.11.2020, inclusiv, clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a VIII-a din cadrul Școlii Gimaziale nr. 2 Titu Târg vor funcţiona în scenariul 3.

Art. 3. Până la data de 10.11.2020, inclusiv, clasa a VIII-a B din cadrul Școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu”, Titu va funcționa în scenariul 3.

Art. 4. În situaţia în care până la datele menţionate la art. 1-3, D.S.P. Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează şi activitatea claselor menţionate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Art. 5. Hotărârea C.J.S.U. nr. 65/26.10.2020 se modifică în mod corespunzător potrivit dispoziţiilor prezentei hotărâri.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!