Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Peştera Ialomiţei din Bucegi nu mai poate fi vizitată din cauza COVID-19

Publicat

pe

Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște a suspendat vizitarea Peșterii Ialomiței până la 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, ca măsură de prevenire a infecţiei cu coronavirus.

Reamintim faptul că sunt închise şi celelalte muzee şi casele memoriale aflate în administrarea Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte, respectiv:
– Ansamblul Monumental „Curtea Domnească”,
– Muzeul Scriitorilor Dâmboviţeni,
– Muzeul Tiparului şi al Cărţii Vechi Româneşti,
– Muzeul Evoluţiei Omului şi Tehnologiei în Paleolitic,
– Muzeul de Istorie,
– Muzeul „Vasile Blendea”,
– Muzeul de Artă,
– Casa Atelier “Gheorghe Petraşcu”,
– Muzeul de Etnografie şi Folclor Pucioasa,
– Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi, Muzeul ”Casa Romanţei”,
– Casa Atelier “Gabriel Popescu” din Vulcana Pandele,
– Casa Memorială I. L. Caragiale,
– Expoziţia „Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Şcolii de Ofiţeri „Ferdinand I” la spaţiul profan al procesului şi execuţiei soţilor Ceauşescu şi al sfârşitului regimului totalitar din România”,
– Muzeul Etnografic „Prof. Dumitru Ulieru” Pietroşiţa.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Românii pot vota chiar dacă în sistemul informatic apare o alertă că au votat deja

Publicat

pe

Sursa foto: ziarmm

Biroul Electoral Central a decis să permită românilor să voteze chiar dacă în sistemul informatic apare, în momentul introducerii CNP-ului, o alertă că persoana respectivă şi-ar mai fi exprimat opţiunea la o altă secţie.

Conform procedurii adoptate, preşedintele secţiei de votare trebuie să-i aducă la cunoştinţă respectivului alegător faptul că este pasibil de fraudă la vot, infracţiune care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă şi interzicerea unor drepturi.

În cazul în care persoana în cauză insistă să voteze, preşedintele secţiei de votare trebuie să sune la secţia unde apare că ar mai fi votat. Dacă este informat că în dreptul numelui alegătorului nu apare nicio semnătură, acesta este lăsat să voteze. Dacă apare vreo semnătură, persoana respectivă poate vota, dar trebuie să completeze un proces verbal, al cărui model a fost stabilit de către BEC.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concert de jazz în Peștera Ialomiței din Bucegi

Publicat

pe

Peștera Ialomiței din Bucegi va găzdui, în data de 03 octombrie 2020, între orele 11:00-17:00, un concert organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România – UCIMR.

Printre artiştii prezenți se vor regăsi: Ana Galea & New Landscapes, A-C Leonte & Alex Arcuș, Sorin Zlat Band, invitat special Ovi.

Concertul face parte din proiectul „Jazz Cave Festival” şi se doreşte a fi un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat anul viitor – se arată într-un comunicat remis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!