Connect with us

ACTUALITATE

COVID-19: Mesaj dur al unei asistente medicale pentru românii din diaspora care vin acum acasă!

Publicat

pe

Sursa foto: Facebook

O tânără asistentă medicală din Bucureşti a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur pentru românii din diaspora care se întorc în ţară de teama coronavirusului. Spune Cătălina că aceştia au un tupeu incredibil, o nesimţire fără margini şi o ipocrizie cum rar a văzut să vină să fie trataţi într-o „ţară de căcat” – cum numeau România cu nici o lună de zile în urmă, de medici pe care îi înjurau şi îi denigrau.

La final, Cătălina îi îndeamnă ca, atunci când vor pleca din nou din România, fiindcă o vor face, să nu mai vorbească urât de ţara lor, ci să spună tuturor că au găsit aici doctori pregătiţi, asistente şi personal medical care au lucrat până la epuizare ca să-i trateze.

„Dragi persoane proaspăt venite din Italia, aveți un tupeu incredibil, o nesimțire fără margini și o ipocrizie cum rar am mai văzut. Acum o lună pe aproape oricare «român» plecat în Italia îl întrebai ce părere are de România ar fi zis ca «e o țară de căcat», «nici vorbă să se mai întoarcă acasă», «doamne ferește să te îmbolnăvești în România că mori cu zile» și lista poate continua.

Nu ați mai contribuit la sistemul de sănătate de ani buni de zile și totuși … în prag de epidemie veniți să vă trateze medici pe care până ieri îi înjurați și denigrați, să stați în spitale pe care le considerați sub nivelul vostru, să îmbolnăviți bătrâni și familii pe care le-ați lăsat în urmă.

Aveți tupeu să vă plângeți de condițiile din carantină. La ce vă așteptați? Știați unde veniți și mai știați și că e carantină. Puteați alege să rămâneți în Italia în confortul propriei case dar totuși veniți acasă.

Nu e problema că veniți, dar când plecați înapoi nu mai vorbiți urât de țara voastră, povestiți-le italienilor că țara voastră a închis școli, instituții pentru că știa că veniți și a făcut tot posibilul să nu ne îmbolnăvim toți.

Spuneți-le italienilor și cum în spitale ați găsit medici pregătiți, asistente și personal medical care lucrează până la epuizare să poată să vă trateze. Poate e momentul să vă gândiți cum ar fi arătat spitalele și locurile pentru carantină dacă toți cei care vă întoarceți plăteați impozite și lucrați acasă”, a scris tânăra asistentă pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. Camelia

  martie 20, 2020 at 12:49 pm

  Asa este!! Foarte bun comentariul.
  Asta e poporul roman…..

 2. Marius Dojană

  martie 21, 2020 at 11:58 am

  Draga Catalina. De ce nu spui adevarul pana la capat adica si faptul ca noi, diaspora am trimis miliardeee de euro in 2 decenii spre TARA NOASTRA si voi in loc sa ii dublati i.ati lasat pe hoti sa.i fure si sa.i scoata din tara pe coca de paine congelata si alte nimicuri care se puteau face Acasa. Ce ati facut in piata in feb 2017 trebuia sa faceti mereu si asa puteam reveni si noi in alte conditii…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT