Connect with us

ACTUALITATE

Dâmboviţa are nevoie urgent de alocarea unui spital pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: fanatik.ro)

Solicitarea doctorului Claudiu Dumitrescu, managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, lansată în urmă cu câteva zile, privind necesitatea alocării unuia dintre spitalele orăşeneşti din Dâmboviţa pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus care suferă şi de alte afecţiuni trebuie neapărat luată în seamă, pusă urgent în practică.

În caz contrar, cu presiunea existentă pe Spitalul Judeţean de Urgenţă, există riscul ca această unitate extrem de importantă pentru sănătatea dâmboviţenilor să fie închisă din cauza temutului virus!

Avem exemplu concret la Suceava. Spitalul Judeţean de Urgenţă din acest municipiu a fost închis. 52 de cadre medicale care îşi desfăşurau activitatea în această instituţie au fost infectate cu COVID-19. În atare condiţii, unitatea a fost închisă, urmând să fie dezinfectată şi ulterior transformat în spital pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus. Locul de spital de urgenţă i-a fost luat de cel de la Rădăuţi.

Dacă nu se va acţiona în consecinţă, un scenariu asemănător se poate întâmpla şi la unitatea medicală din Târgovişte!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Se fac înscrieri pentru clasa de baschet-volei de la Liceul Voievodul Mircea Târgovişte

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorim astăzi materializarea unui vis, a unei speranțe

Publicat

pe

de

Am fost și suntem dintotdeauna în Europa. Rezonăm cu valorile culturale ale bătrânului continent. Am fost, poate, despărțiți vremelnic, din cauza unor conjuncturi istorice, de această familie, dar niciodată nu am uitat de Europa, de democrație, de economia, cultura, tradițiile și civilizația care au contribuit pe deplin la schimbarea globală a societății, a aprecierii depline a omului, a drepturilor sale.

Astăzi – 9 Mai, sărbătorim Marea Europă, cel mai elocvent și puternic exemplu al unității întru binele cetățeanului, al colaborării al prosperității, al prieteniei și dorinței de mai bine. Sărbătorim materializarea unui vis, a unei speranțe. Trăim cu toții într-un spațiu mai democratic, mai liber, mai liniștit ca niciodată. Ceea ce s-a realizat pentru Europa Unită din 1950 încoace este un rezultat al diplomației, al consecvenței și al dorinței de unitate economică, socială și culturală.

La mulți ani, Europa! La mulți ani, România!

Marian Ţachianu,
Deputat PSD de Dâmbovița

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT