Connect with us

ACTUALITATE

Georgeta Florea a prezis că urgia îi va împiedica pe români să se întoarcă acasă…

Publicat

pe

Prezicătoarea Georgeta Florea, cea care comunică cu îngerii și care a aflat în cele mai mici detalii ce se va întâmpla cu omenirea, cu cei care nu respectă perceptele credinței creștine, a relatat, cu mult timp în urmă, că peste pământ va veni o urgie ca cea care chinuie Europa de câteva săptămâni și care nu pare să se lase înfrântă prea ușor.

Spune Georgeta Florea că lucrările vor deveni din ce în ce mai complicate, că virusul va lovi cu înverșunare iar sistemul medical actual nu îi va putea face față. Nu se întrevăd prea curând zile bune. Coronavirusul, plus măsurile care se vor lua în numele ordinii și liniștii publice, al disciplinei, ne vor crea probleme mari de adaptare, de conduită, de comunicare și, nu în ultimul rând, de supraviețuire.

Georgeta Florea este de părere că doar cei corecți, cinstiți vor reuși să iasă cu bine din acest coșmar. Prezicatoarea de la Drajna de Sus îi sfătuiește pe români să nu se depărteze de Dumnezeu și să se roage continuu. Este cel mai bun moment să ne căutam sprijinul în Divinitate.

De precizat că Georgeta Florea, în urma unui mesaj primit de la ființa celestă cu care comunică, a spus, încă din anul 2015, că ar fi cazul ca românii plecați în străinătate să se întoarcă acasă, existând riscul să nu mai poată face acest lucru. Şi iată că se întâmplă acum…

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Gaga

    septembrie 25, 2021 at 12:46 pm

    Si s-a intamplat, ce? Ca au circulat romanii cum au vrut, cand au vrut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Carmen Holban, deputat, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a femeilor din mediul rural’

Publicat

pe

În data de 15 octombrie, se sărbătorește „Ziua internaţională a femeilor din mediul rural”. Celebrarea a fost decisă de Organizația Națiunilor Unite printr-o rezoluție dată în 18 decembrie 2007. S-a avut în vedere rolul pe care îl au femeile de la sate în bunăstarea familiilor și în dezvoltarea economiilor din mediul rural.

„Femeile din satele și comunele noastre sunt inima familiilor și a gospodăriilor lor. Ziua Internațională a Femeilor din Mediul Rural, pe care astăzi o sărbătorim, le este dedicată lor, celor care prin munca lor, plătită sau neplătită, își hrănesc familiile. De multe ori, munca și efortul acestora nu sunt mai prejos de cele ale partenerilor lor de viață. Meritele lor nu pot fi puse la îndoială, iar pentru acest lucru trebuie să le fim alături și să le mulțumim, zi de zi”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Citește în continuare

ACTUALITATE

S-a mai dus un om bun… Arhitectul Grigore Eftimescu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

A plecat dintre noi arhitectul Grigore (Gogu) Eftimescu. Un om blajin, cald, cu un caracter adevărat, cum tot mai puține găsești în zilele acestea pline de zbucium.

Eram prieteni. Ne-am cunoscut cu peste douăzeci de ani în urmă, pe când amândoi prestam cu pasiune la trustul de presă Artpress. Eu ca reporter de investigație, dumnealui realiza la Radio D o excelentă emisiune de anticipație – „Cronica bizarului”. Era absorbit de paranormal, proza SF, de viața extraterestră. De multe ori, când aveam răgaz, ne prindeam în discuții. Era o enciclopedie. Îmi făcea o plăcere deosebită să-l ascult.

Anii au trecut. Fiecare pe drumul lui. Ne întâlneam rareori prin zona Caraiman din Târgoviște. Ne salutam reciproc și mai schimbam, din păcate, din fugă, câteva vorbe. Am aflat că a urcat la ceruri, locul spre care știu că îi plăcea mereu să privească. E trist. S-a mai dus un om bun… Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT