Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Concurs fără câştigător. Şi totuşi a fost schimbat şeful Salvamont Dâmboviţa…

Publicat

pe

Constantin Mocanu, singurul candidat rămas în cursa pentru ocuparea funcţiei de şef al Serviciului Salvamont-Salvaspeo Dâmboviţa, a fost declarat, astăzi – 31 martie 2020, respins, după proba scrisă.

Procedura pentru desemnarea unei persoane care să conducă Serviciul Salvamont-Salvaspeo trebuie reluată. Să sperăm că, data viitoare, vor fi mai puţine semne de întrebare cu privire la corectitudinea concursului.

CITEŞTE ŞI: Concurs şi semne de întrebare la Salvamont Dâmboviţa! Nea Doru, trimis la pensie!

Tot astăzi, preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, l-a eliberat din funcţia de şef temporar al Salvamont pe Doru Deaconescu (după pensionare). În locul acestuia, a fost numit Bogdan Rotaru, unul dintre salvamontiştii dâmboviţeni care au semnat memoriul prin care a fost contestat concursul organizat luna aceasta.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Un prahovean a devenit cel mai bătrân bărbat din lume

Publicat

pe

Sursa foto: Libertatea

Titlul de cel mai bătrân om din lume a fost „preluat”, pe 28 mai 2020, de la britanicul Robert Weighton, de un român care va împlini pe 8 noiembrie 2020 vârsta de 112 ani. Dumitru Comănescu s-a născut în comuna Provința de Jos, județul Prahova.

Cel mai longeviv cetățean al planetei a declarat că iubirea și echilibrul sunt secretele vieții sale. Mintea a păstrat-o ageră datorită dorinței de a învăța continuu. Când a început Primul Război Mondial, avea numai 6 ani. Își mai aduce aminte de anul Marii Unirii.

Al Doilea Război Mondial l-a prins în postura de inginer agronom. Nu a mers pe front, dar s-a ocupat de agricultură, de producerea pâinii pentru țară.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Slujbă de pomenire în cimitirul soldaților ruși, de ziua eroilor români!

Publicat

pe

Sursa foto: evz.ro

Când suntem obișnuiți să organizăm un anume eveniment nu din suflet, din dorință și respect, ci doar așa să fie punctată o activitate, să ne facem datoria, la rece, încurcăm borcanele și ne facem de râs.

Ieri, la Turda, de Ziua Eroilor, autoritățile civile și militare au greșit cimitirele. În loc să meargă la locul de veci al oștașilor români pentru a ține slujba, a prezenta onoruri și a depune coroane de flori, au nimerit la cimitirul soldaților ruși.

Mai multe persoane aflate la locul cu pricina le-au atras atenția că au greșit monumentul. După consumarea ceremonialului, neatentele organe au mutat florile și coroanele în zona în care odihnesc pe veci soldații români.

Gafa nu a fost trecută cu vederea de Manuela Moldovan, persoana implicată în mai multe acțiuni pentru reabilitarea și conservarea Cimitirului Eroilor Români. Aceasta a spus că va depune o sesizare la Ministerul Apărării Naționale, fiindcă ceea ce s-a întâmplat a fost de neacceptat.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFTerror: Conținutul este protejat!!